• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Mobiteli

vlč.puknuti

Iskusan lik
Premium
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,641
Općenito jel valja, da se ne kvari, da ima ok bateriju
Kaj se mobitela tiće nisam prezahtjevan, pozivi, poruke, viber i sl. su mi najbitniji da pokreće, nikakove igrice i sl me ne zanimaju.
A ovaj mi se posebno sviđa zbog otpornosti jer sam u zadnjih 2 godine sahranio 3 smartphona.
ne može biti tak loš da neš izdržal tih par mjeseci koliko su i ovi trajali ...nisi ni ove sahranjene manje platio
 

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,437
Imao sam nekog kineza par tjedana malo boljih specifikacija od ovog i meni koji isto ne zahtjevam nesto posebno je bio katastrofa. Posebno ako pises dosta poruka. Jednostavno brlja slova za ne povjerovat, a pokusat brzo tipkat ni slucajno. Kamera 8mp pa se lica ne raspoznaju na par metara. Piksele na ekranu mozes prebrojat. Pocne zvonit ali ne pokazuje tko zove i ne mozes se javit.
Evo neki dan nakon tjedana zivciranja zavrsio je u sofersajbi. Srecom je meksi od stakla pa sam izgubio samo 500 kn [emoji1]
 

borovicb

Član
Tu od
29 Velj 2012
Poruka
406
Ja sam imao sad 6godina samsung galaxy s5670 fit, mobitel je bio prva liga onda i do sad sam promjenio 3 baterije, na ekranu ima par crta jer sam ga bacio na pod, jest da je štekal, ima samo128mb RAM-a.
Pred mjesec dana sam kupio samsung galaxy xcover 3 vodootporan( isprobano, svaki dan ga navecer operem pod pipom) IP67 mobitel je za 1400kn odličan, Specifikacije su i bolje od CAT s30, a cijena je puno manja.
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Čovjek nije pitao zašto tako mislim,ni otkud mi takve informacije,nego kaže "ali"...
Nije mi bilo ništa jasno. Al očito je greška u komunikaciji...
 

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,749
Mislil sam ovak : par postova prije kažeš nekom da bježi od noa mobitela pa onda preporučuješ jedan takav.
Nakon što sam napisao prvo malo promislim pa skužim da noa iz tvog prvog posta nema veze sa noom iz idučeg posta. Jeli tako ili opet griješim?
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
U pravu si. Jedino kaj veže mobitele koje ne preporučujem s onima koje preporučujem je diler za RH.
 

KUBA125

Član
Tu od
27 Stu 2016
Poruka
236
Zna netko neki dobar i provjereno siguran servis za mobitele?
Konkretno se radi o IPhone-u 5S, trebalo bi mi zamjeniti staklo, utor za punjač i 'home tipku'.

Poslje 5S sam imao Samsung A5, i njega neki dan zamjenio za IPhone 6S, ali 6S mi je podosta velik i nepraktičan u traktoru, ipak mi je 5S nekako draži, ako ne popravim svoga 5S definitivno ću si kupiti IPhone SE.
 

Najnoviji postovi

Na vrh