Da li je normalno na 533 kada se kompresor upali da lupa?
ma koje antifone, bilo je kod mene u okolici slucajeva da su decki stavljali antifone dok su balirali i razletjele se balirke.. nju bas moras slusati kako radi, kao i vecinu ostalih strojeva.. a i kak veli kolega sanana, sve je to stvar navike.. ja vec deset godina radim sa IMT-ima i nista mi se sluh nije pogorsao, tak da pustite te price..
Da li je normalno na 533 kada se kompresor upali da lupa?
Tko si ti da možeš potvrditi kako ti sluh nakon 10 godina rada u bučnom okruženju nije utjecalo na sluh? To je samo tvoje mišljenje koje ne mora biti točno i ne smije pobijati druga, jel nije valjan argument.
Svi mi pilimo drva motorkom, bez potrebnih rukavica i sa uništenim amortizerima i sa nepravilno naoštrenim lancima, i "nikad ništa" a postoji niz profesionalnih oboljenja koje uzrokuju vibracije. Naravno, nisu vibracije puno manje štetne nego recimo buka, samo ljudi nemaju znanja o posljedicama, ali nažalost, sve se to zbroji kad tad.
Pusti ti svoje priče i vlastite presude, postoje stručnjaci i studije koje ukazuju na pojedine štetnosti, i upravo zbog njih je ograničena razina buke svega što u bilo kojoj situaciji može stvoriti buku.
Bez uvrede, šutim i čitam ali ne mogu dopustiti da neznanje prevlada i da ne daj Bože netko nastrada zbog amaterskih i krivih informacija.
Nijedan, ali nijedan muzički sastav nema zvučnike iza sebeKako god bilo, na mojim usima nece biti antifone nikad, pa makar i oglusio od traktora.. ne osjecam se ugodno dok jasno ne cujem sta se oko mene "dogada".. jbg, sve je to rizik posla; onda najbolje da si i muzicari stave antifone i deri cijelu noc na svatovima.. mislim da njima vise stradaju usi svaki vikend nego meni koji provedem cca 500 sati godisnje na traktoru.. :weedman:
Cijela ova rasprava je ustvari krenula od skračene cijevi usisa, a otišla u ispuh :lol:
Nijedan, ali nijedan muzički sastav nema zvučnike iza sebe
Cijela ova rasprava je ustvari krenula od skračene cijevi usisa, a otišla u ispuh :lol:
Tino, podrobili ti se aksijalni ležaji na rukavcima
meni se cini da je mast jer je stari podmazivo da je lakse skretat al sutra cu provjerit pa javim...Vidim da na gornjoj strani ide prst, a na donjoj graničnik za skretanje struže po vodilici rukavca ili je to mast pa slika vara :scratch