N
nikolalon
Guest
ma neeeeee, sta bi inace radio
Tuži ih! ...LolEvo gledam malo ove karakteristike motora i uopce ne vjerujem da je ovolika potrosnja i kapacitet rezervara...Meni stane oko 3l nafte i trosi litar na sat:scratch:scratch
Lombardini LDA 450 (novi naziv 3 LD 450)
Najpoznatiji Lombardini dizel motor. Ugrađivan je na Laginprogres Special, Goldoni, IMT 509, a zbog industrijske verzije, i na banzeke te druge strojeve. Osim tvornice Lombardini, ove motore je proizvodilo ili još uvijek proizvodi niz tvornica prema licenci. Jedna od njih je i DMB (21. maj-Beograd).
Tehničke karakteristike Lombardini LDA 450 su slijedeće:
Koncepcija: 1 cilindrični, 4 taktni dizel motor
Snaga: 10.2 KS (kad su na poljoprivrednim strojevima, uobičajeno je reći 14 KS)
Zapremina: 454 kubika
Borung klipa: 85.00 mm std (I-specijala 85.50 mm / II-specijala 86.00 mm)
Radni hod klipa: 80 mm
Spremnik goriva: 5.3 lit
Prosječna potrošnja: 1.8 lit/h
Količina ulja u motoru: 1.75 lit
Prosječna potrošnja ulja: 0.018 kg/h
Štalanje ventila: 0.15÷0.20 mm
Stezanje glave: 5 kgm
Stezanje klipnjače: 3.0 kgm
Masa: 57 kg
http://www.mehagro.net/motori/Lombardini LDA 450 motori.htm
Da ......Dif na prikolici ili?
Pala je odluka!Na jesen cemo zasaditi češnjak e sada se raspitujem gdje bih mogao nabaviti domaće sjeme tj. glavice koje bi sadio?Zna li itko kolika je cijena i gdje se mzoe naci povoljno.
sa pogonom na frezu ili normalno?
Pol kubika ja vozim sa mondialom i sa 506icom tak da tvoj to nit nesmije osjetit.
sa pogonom na frezu ili normalno?
Pol kubika ja vozim sa mondialom i sa 506icom tak da tvoj to nit nesmije osjetit.
Malo je to zeznuto,rucke se mogu ono samo malo okretati,da ne gazis dok frezaš...E bio sam u Sesvetama u onome dućanu od labinprogresa i kazu mi da se za ovog nemoze kacit nikakva kosa,al ja sam uvjeren da tu ide roto kosa na njega.
imal ko do mehanicara za lombardini motor baca mi ulje na odusak inace motor je na agregatu vojnom dizel