imal sam na Yugiću 55, no čini mi se da je taj šlauf bil speljan pod prednji štodsdenfer i lijepo se prema podu dimilo jer mi ahm... u protivnom fergazer ni dobro delal jer je bila mašina na visokom nivou
E bili su to dani kad se sve dimilo prema van... a sad su došli dani da me usis muči... fergić na kinezu dobiva uredno goriva gledajući od rezervoara, preko ručnog ventila do čašice goriva, dalje je negdje problem... Struja je isto ok, izvadil svjećicu, kreše ko ludo, ali sviječica je gotovo suha nakon cca 20 potezanja, znači nema adekvatnog usisa smjese.
Pa motor je novi, potrošil nekoliko rezervoara goriva.
Koji naj manji motor dizel ima u ponudi a da bi se dal nasaditi na malu Hondicu?
:icon_super: u auo?Pa tako gubiš njene najveće prednosti!!
Kupi f600...
Da se nać za cjenu tog dizla novog.
Ko može platit ono kad ju uzmeš za crtalo i prednji nogar, digneš i staviš u auto?
A kad meduredno pustiš da sama ide, umisto da ju stalno guraš jer se g,vno ukopalo od težine...think):
Koji naj manji motor dizel ima u ponudi a da bi se dal nasaditi na malu Hondicu?
Vjerojatno imaš veliku motikuili vi imate velike aute ili nale kultivatore ali meni ni motika ne stane u auto
a zadovoljstvno kad namotaš štrik i on več ide ' - neprocjenjivoMuhač, a koji dizl ti se bu isplatil i za koje vrijeme u odnosu na benzinca omjer nafte i benge makar bil I plavi dizel? Viš na goldiju 600 kn nova motorčina. I začudo, taj kinez je čist dobar ( ne računat na ovog Od mog bratića, sitnica je u pitanju, a ja nisam mehanik :icon_super: )
Ne da je skupo, nego preskupo.Recimo da bi ovaj bio dovoljan da pokida nosač motora.
https://www.trgo-agencija.hr/motor-...vodoravna-konusna-osovina-freza-pumpa-5g.aspx
Meni ne treba jača več takva mala ali da ne smrdi po benzinu pa nek vibrira kolko ju volja.Pa tako gubiš njene najveće prednosti!!
Kupi f600...
Da se nać za cjenu tog dizla novog.
Ko može platit ono kad ju uzmeš za crtalo i prednji nogar, digneš i staviš u auto?
A kad meduredno pustiš da sama ide, umisto da ju stalno guraš jer se g,vno ukopalo od težine...think):
Ja se više umorim dok za sezonu pripremim benzinca nego kaj me more dizelaš umoriti da delam s njim čitavo leto.Muhač, a koji dizl ti se bu isplatil i za koje vrijeme u odnosu na benzinca omjer nafte i benge makar bil I plavi dizel? Viš na goldiju 600 kn nova motorčina. I začudo, taj kinez je čist dobar ( ne računat na ovog Od mog bratića, sitnica je u pitanju, a ja nisam mehanik :icon_super: )