• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator LABINPROGRES

Mil_Ko

Aktivni član
Tu od
3 Lip 2023
Poruka
166
Skidao sam al na pristupačnijim mestima. Ali plastični nisam nikad. Vidim da je onaj široki deo zasečen od šrafcigera tako da su prošli verovatno udaranjem odvrtali

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Kaj se tu delate majstori..opet moram ja zaustaviti ovu bezveznu raspravu..u njegovim godinama niste znali ni pošteno drkati..

Ako proba sa vručim čavlem on bude nešto naucio.

Kaj ako ga ide grijari pa mu sipka mjerača upadne unutra?..podrobi mjenjač...kaj onda?

Zašto ne .može zaključiti da ju je odvna netko skinuo da ne upadne s oštečenog čepa...ma daj neda mi se vadim kompeesor..

Mil.ko molim ze reci im koliko imaš godina i koliko si do sad promjenio strojeva...pa da zatvore gubac na neko vrijeme..

Jedno je dati savjet a drugo je savjetovati

Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Šipka more opasti i od udaranja sjekačem, može lako odsječi plastiku....
mjenjač nebu podrobila ako ne krene sa njim u vožnju ili ne skida mjerač u radu.
Pošto je sa nama razmjenil slike novih dijelova valjda bu videl da mu nekaj fali kad tu plastiku izvadi, a ako nebu videl badava mu sva moguča pomoč pošto danima govorimo da je to mjerač.... čep nemre ništ mjeriti.
Možda bi najbolji savjet bil daj majstoru da opravi i uzme ti novce.....

Čudo kaj jutuberi nisu došli na ideju da se iskoristi alat za brezone.

Mil_Ko

Aktivni član
Tu od
3 Lip 2023
Poruka
166
Nisam menjao nikakve mašine, ovo mi je prva i imam je mesec dana. Od toga radio sam 5 puta sa njom i to je to.

Ovo kockasto za gedore sam probao, lepo nalegne ali ništa.

Sad mislim da sam stvarno došao na pravu ideju.

Da uzmem 2-3 najjača super lepka i zalepim šraf 20 ili koji već može da nalegne. Odvrnem i rešena stvar. Uzmem lepak u gelu da ne može da procuri dole da zalepi merač i to je to.

Ili uzmem najmanju šelnu i nju stegem. Odvrćem onda i valjda neće da kliza.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Puknuti nastavlja biti bezobrazan na forumu s riječima "zaprite gubec". Izgleda da je uvjeren da smo svi pobjegli iz štale, ako je on ja nisam. Smatram ovo otvorenim i nedopustivim vrijeđanjem ljudi na forumu.
Za forumaša @Mil_Ko imam jednostavnu poruku. Uzmi čekić i tupi sjekač i odšarafi to, prestani s tom trakavicom, samo par minut posla, ili odvezi u najbližu radionicu. Vidiš da ne pališ niti na guranje, a niti na šlepanje. Jedino daješ materijal za biti bezobrazan nekome kao puknuti. Je ljeto je, vruče je, ohladite malo s glupostima.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
OK, onda se kresni / pokreni tak, na špagu i odšarafi to več jednom... Nema smisla toliko praznih priča oko jednog PVC šsrafa, niti jedan savjet nisi ni probao. Što čekaš da se to odšarafi na daljinski, preko Interneta???

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Koji to od vas točno znaju kak se to odšerafi a nikad nisu probali.? Jer da su probali znali bi da je to baš mekana plastika u gusu..gus izvana izložen kišom rosom i prašinom a iznutra kondenzacijom..=korozija..
Korozija "uraste "u plastiku.
Kad ga zategneš rukom nakon 2-3 godine nejde ni ključem.

Amen meša

Mil_Ko

Aktivni član
Tu od
3 Lip 2023
Poruka
166
Koji to od vas točno znaju kak se to odšerafi a nikad nisu probali.? Jer da su probali znali bi da je to baš mekana plastika u gusu..gus izvana izložen kišom rosom i prašinom a iznutra kondenzacijom..=korozija..
Korozija "uraste "u plastiku.
Kad ga zategneš rukom nakon 2-3 godine nejde ni ključem.

Amen meša
Ovde nema nikakav gus, sve je plastika.

Probao sam sve metode sem skidanja ručki. Malopre sam pokušavao i kleštima i da kuckam pod uglom ma ne mrda. Gedora nalegne super ali ne može, samo vrti ali ne
može da okrene...

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,181
Pa skini te ručke,samo su 4 šarafa,ne skidaš poklopac nego samo ručke i ulovi pošteno sa vodoinstalatreskim kliještina za onaj dio navoja koji još viri i riješio si problem za 10 min
Ili napiši još 20 postova

Najnoviji postovi

Na vrh