baustelac99
Aktivni član
- Tu od
- 5 Sij 2009
- Poruka
- 606
Hobit kaže:Zaboravio sam napomenuti da planiram kupiti novo.Al hvala.Trazeci pod Goldoni naletio sam na Lombardini,pa Labinprogres i naso ono sto me zanima.Model je MTK GREEN 3LD510 RS-DIESEL- 14ks-EL.PALJENJE-SVIJETLA i sa kardanskom prikolicom bi me izasao oko 34000kn.Ako nebi uzimao sa el.paljenjem i svijetlima 3000kn manje.E sad, dali je ovo dobar izbor,kakva su iskustva. Meni se osobno cini ok,sam nisam siguran za cijenu. Ima li kakva konkurencija kod drugih proizvodaca...
Ovakvih sličnih (ali marke Goldoni, kupljenih 80tih) je u mom selu bilo nekoliko, i mislim da su svi imali istu manu: ne vrte se prednji i zadnji kotači istom brzinom, zadnji se vrte brže, tako da prikolica gura traktor (zato takva kombinacija ide i preko 20km/h, samo je pitanje koliko dugo.
Druga mana su im traktorske gume na zadnjoj osovini, koje nemaju baš neku veliku nosivost (cca 500kg).
Imam sličnu prikolicu, samo je vučemo sa Tomo Vinkovićem, pa znam da nemogu puno nakrcat na takve gume, pa smo kasnije stavili auto kotače(felge i gume).