• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,141
Navodno pojer ima neki postupak s kojim može rijršit problem hrđe.. Naravno rama mora biti rastavljena

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,141
Evo počello je.. Nije tak loše, al šteta da rezervar nije napunjen gorivom.. Onda do toga ne bi došlo..

Propali Poluprivrednik

Iskusan lik
Premium
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
4,103
Ovo je još novo kako to zna biti... Preskočio 3 rame zbog toga u jednom dvorištu skupljača, jer ni elektroliza ne pomogne, da ne kažem, i odmogne jer skine i to malo što drži.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,748
Ima smola, nešto poput ovoga.

Nisi me shvatil, skini čep i posvijetli u rezervar da on nije hrđav.
Problem je kaj je rezervar rama, da se to pokrpati ali nikad nije samo na jednom mjestu tanko pa je velika vjerojatnost da bu popustil negdje drugdje a nakon svakog krpanja treba farbati...
Plus hrđa koja štopa fergazer, ponekad ni predfilter ne pomaže.
Ja sam svojega iz 85te prodal radi te hrdje....svako malo se stopal fergazer ili svijecica.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,225
Evo počello je.. Nije tak loše, al šteta da rezervar nije napunjen gorivom.. Onda do toga ne bi došlo..
Bolje da nije. Da je bil napunjen , hrđal bi bar na granici goriva, ak ne i na dnu, radi alkohola.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,141
Ne znam baš.. Ona 14ica kaj sam kupil je bila do pol napunjena z benzinom i nip nije sprhel rezervar.. Sad sam još dopunil

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,048
Ni ja ne vjerujem u ZJ-ovu tvrdnju. Ne da ne vjerujem, ali imam drugačija iskustva u praksi.
A ne očekujem ni odgovor pošto ga nisam dobil za skidanje plastifikacije razređivačom.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,048

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,748
Dakle, vrntilator ipak nemre dovoljno ohladiti motor uzbrdo u prvoj.
Nadam se da ga nije hladio gaseci ga nego da je radio par minuta prije gasenja.

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,748
Na slikama nema nijednog koji ima prisilno hlađenje.
Je, ja nisam mam spustil ocale s cela kak ti pa mi je sve u magli. Tak ti rebrasti cilindar bez ocala zgleda kak da je poklopljen. 🤣🤣🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,048
A ne, ne, kod mene je kontra, ja podižem očaline ;)

I prosječna brzina 60.. to su vjerojatno SLC/BT mašine..
Da, i mene je iznenadila prosječna brzina. Mislim da je tu neko nekaj fulal. Teško su uspjeli ostvariti takav prosjek.
Mislim da je riječ o maksimalnoj brzini kaj negde kasnije u članku i piše.

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
4,141
Možda su E90 mašine 🤭
Pa nama je prosjek brzina bila između 25 i 30 km/h.
Automatik pun gas ide 55 z techno bullet auspuhom. Ja sam ga pratil v 5 na malo jačem leru. A v breg smo obadva meli probleme.. Jbg, naš dio Međimurja je ravnica 😅

Najnoviji postovi

Na vrh