Jaooo, sto sam ja imao dobrog Automatica A35-S... U Pozegi je samo jedan bio brzi od njega, isao je 75, ali kad ga je moj brat vozio a tad je imao 75kg
jedini brzi je bio serviserov koji je na sebi imao neki ludi talijanski auspuh...
Na mojem je cilindar bio razbusen na 38.5mm, L klip, sportski filter zraka i sportski auspuh, prosirivani i polirani kanali usisa i ispuha, brusena glava, cestovne gume skoro slick SAVA, drugaciji prijenosni omjer, paljenje prestelavano na sve moguce nacine dok nismo nasli odgovarajuce psotavke, patak sam mu bio napravio....
Dugo je isao i isao i isao, dok nije vrijeme doslo da se opet mora busiti cilindar, i kad je na 39mm razbusen, to vise nije bilo to. pregrijavao se, nije isao niti priblizno koliko je prije isao... Prodao sam ga za 1900kn registriranog i full ispravnog, a ja bio prvi vlasnik... kasnije saznam da je decku netko rekao da ce mu motor biti brzi ako bude sipao cisti benzin u njega i zaribao mu. prodavao ga je za 500kn rastevljenog, no nisam vise imao srca da ga kupim nazad i opet slazem...
Sad mi je zao