• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile echo

• Temu pokrenuo Deleted member 52416
  • Datum prvog posta
D

Deleted member 52416

Guest
Danas sam imao priliku raditi sa pilom echo
Neka manja pila, mač 40 cm 325
Pila je plaćena cca 380 eura
Lagana i brza, lako paljenje
Ima garanciju 5 godina
Japanska pila
Jako pozitivno iskustvo
Ne zaostaje puno za sthilom 038 magnum

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
5,004
Gledao sam ih pred cca godinu dana i svidjela mi se. Problem je servisna mreža i zato sam odustao.

D

Deleted member 52416

Guest
U Međimurju ima ovlašteni servis i dosta su korektni što se tiče servisa.
Pila je živa na glasu samo tako

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
5,004
U Karlovcu nema nijedan, prvi je tek u Zagrebu. Više ih ni nema za kupiti,barem ne u trgovini gdje sam ih gledao jer su navodno prodali jednu u dva mjeseca.

milanf

Aktivni član
Tu od
22 Sij 2022
Poruka
95
Svoju sam nosio na garantni servis kod uvoznika u Sesvete, i imam samo pohvale za njih. Istina bog, nisu nista ni radili osim ocistili pilu koja je vec i bila cista, ali su bili ljubazni i usluzni.
Meni da stalno zivim u Gkotaru ne bi padalo na pamet uzeti ista osim stihla, bas zbog servisa.

Najnoviji postovi

Na vrh