• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Kaj? Pa viš da zajebavaš.
Po čemu je to profi pila? Jel znaš kaj znači xp? Pisal sam o tome u temi husqvarna. I rekel sam ti da sam trebal iti delat u Husqvarnu, i sve to skupa.

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
Pa čitaj kaj piše na Husqvarninoj stranici. Nisam ja to izmislil.
Evo ti za 550xp : “Husqvarna 550 XP® razvijena je za profesionalne drvosječe i zahtjevne zemljovlasnike. Novi ergonomski dizajn, uskog tijela i male težine, prepuna najnovijih funkcija za učinkovit i dugotrajan rad.”
A za 545: “Snažna, izdržljiva i jednostavna za manevriranje, motorna pila od 50 kubičnih cm za obaranje, orezivanje malih i srednje velikih stabala. Uži dizajn i mnoštvo inovativnih značajki omogućuju učinkovito, pouzdano i udobno rukovanje.”
Kod 545 ne piše da je profesionalna, kaj god to značilo. Ja neznam zakaj. Samo citiram Husqvarninu web stranicu. Valjda oni znaju…

Posljednje uređivanje:

jossip

Dobro znana faca
Tu od
7 Velj 2019
Poruka
924
Ako ova štilovka ima 6,5 konja šta i takve pile mogu biti ne profesionalne?

Tommy

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2021
Poruka
3,614
To je Stihl. Tu je sve profesionalno. 😉 To je ozbiljna pila, nemaš tu brige. Mislim da su i HŠ koristile taj model (nek me isprave kolege ako sam u krivu).

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,061
XP su pile namijenjene profesionalnom radu radnicima koji rade sa njima 8 sati (jedna smjena) bez da moraju čekati da se ohlade i sl. Ostale su za manje zahtjevne poslove, onakve kakve mi amateri obično izvodimo i za to su ok. Stihl 064 je u rangu XP pila.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,773
Ako netko zna kakva je 064 štilovka? Da li dobro radi, kvaliteta itd?
064 su dobre pile, za današnje vrijeme i tehnologiju možda malo preteška i pre gruba ali isto tako jaka i pouzdana ukoliko imaš sreće da ju nađeš koliko toliko očuvanu, mislim da je malo teško pronaći djelova za njih ali da su dobre to je neupitno.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,773
Ne znam, nisam nikakav majstor što se tog tiče. Znam da sam imao priliku raditi sa 064 i da je pila uredna, dalje od toga ne bih znao sa sigurnošću reći ništa

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,230
Zašto se 045 guši
Kompresiju ima za vola ubit pali iz prve na prazno radi bez problema
U drvetu kao da gubi snagu ne može na veće okretaje i staje lanac čim malo više zagrabi?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,224
1. neodgovarajuća mješavina - previše ulja, ali onda mora jako dimiti
2. ne dobiva dovoljno goriva - najvjerojatnije
3. zaštopan filter zraka - ne dobiva dovoljno zraka

Najnoviji postovi

Na vrh