• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Ovo je za kolegu Smilana. Borbeni komplet Stihl 070 s vodilicom 90cm. Ukupnu težinu ne znam jer mi vaga važe samo do 20kg :) . Model je XXXXL ili po domaći "robija".Malo sam ju upalil i sturiral. Dobežala je žena jer je mislila da nekaj gori, već je mislila zvati vatrogasce. Dimi, ali ide (motorka ;)).

Prilozi

• 070.jpg
    070.jpg
    71.7 KB · Pregleda: 50

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
@lijeskakc ja imam "kontru", sa standardnom vodilicom nekad davno je imala i takvu i ima limeni auspuh. Ovakvima ko tvoja večinom ona rebra na izlazu auspuha pogore pa su još glasnije.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,722
Dobro mi je poznata "kontra", ona ima svjećicu sa strane. One su bile preteče 070. Takvu budem nabavil da ju stavim u vitrinu.:)

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ovo je za kolegu Smilana. Borbeni komplet Stihl 070 s vodilicom 90cm. Ukupnu težinu ne znam jer mi vaga važe samo do 20kg :) . Model je XXXXL ili po domaći "robija".Malo sam ju upalil i sturiral. Dobežala je žena jer je mislila da nekaj gori, već je mislila zvati vatrogasce. Dimi, ali ide (motorka ;)).
Žena bila vesela jer je mislila da si se ti vužgal, opet nije imala sreće 🙂a bila vesela🍺🙂htela iskoristiti to dok si vruć 😉

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Ma to je ok suvenir za muzej. Ovo kod mene je u punom pogonu. Vodilicom od 41 zub radim skoro sva rušenja stabala. Sve su nepristupačni tereni pa nema obilaska oko stabla. Pogotovo kad rušim hrastovu tehniku, svako stablo moram probuši IMG_20210402_172121.jpg ti vodilicom da izbegnem da se rascijepi.

Zokanovic

Novi član
Tu od
30 Ruj 2021
Poruka
2
Sto mislite o motornoj pili STIHL 041 AV, dijelovi i odrzavanje? Da li za nju jos ima nac rezervnih dijelova (cilindar klip karike zvijezda karburator i ostalo) jer je dobijam potpuno ispravnu za 50 eura

Prilozi

• IMG-20210924-WA0002.jpg
    IMG-20210924-WA0002.jpg
    70.6 KB · Pregleda: 16
Posljednje uređivanje od moderatora:
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Ma kaj će ti taj oldtimer? Danas bar ima veliki izbor pila, pogledaj neke modele Husqvarne, sad su i akcije.
Ovo jedino kupiš ako si kolekcionar, antikviteta.

Zokanovic

Novi član
Tu od
30 Ruj 2021
Poruka
2
Ispravna i radi, ispilio 5 metara drva s njom, pa me interesira kak stoje s dijelovima, imam noviju strojku

Jagoda

Aktivni član
Tu od
10 Lip 2020
Poruka
224
Vec sam piso da li neko zna neku vecu bitnu razliku izmedu ms361 i ms 382 Danas sam otiso u stihl radnju i uporedio 361 malo laksa ali malo slabija i ima malo brzi lanac,ova je malo jaca izdrzljivija i teza ,i kako god pogledam vidim da je to skoro sve isto,i odlucim se na 382 jer mi majstor kaze da je malo izdrzljivija za vece klade i ima malo jacu radilicu,eto pa cemo da vidimo sta ce vrijeme pokazat

ŽeljkoKa

Iskusan lik
Tu od
18 Stu 2020
Poruka
569
Meni treba 10-15m drva godišnje i 041 to odradi bez greške, ima dijelova još uvijek mada se rijetko kvari, filteri, membrane, lanci mačevi i brtve, svega ima. Nema mi još smisla da je mjenjam za noviju kad mi odradi kaj treba.. Ostalo sitnije rješava Huska 135. Ovisi o situaciji nee, nekome je preteška, iskreno volim njen zvuk. Te su pile radile na snagu a ne na okretaje..

Jagoda

Aktivni član
Tu od
10 Lip 2020
Poruka
224
Meni treba 10-15m drva godišnje i 041 to odradi bez greške, ima dijelova još uvijek mada se rijetko kvari, filteri, membrane, lanci mačevi i brtve, svega ima. Nema mi još smisla da je mjenjam za noviju kad mi odradi kaj treba.. Ostalo sitnije rješava Huska 135. Ovisi o situaciji nee, nekome je preteška, iskreno volim njen zvuk. Te su pile radile na snagu a ne na okretaje..
Isto imam 041 i do sad mi je ona obavljala poso,to si upravu ima zvuk pogotovu na leru kad pucketa

Najnoviji postovi

Na vrh