CM je M-tronic karburator, tj. elektronski karburator koji se sam štela. Kao auto-tune kod Husqvarne. Bez CM je “klasični”Koja je razlika između Ms 462 CM i 462 bez tog CM? Jer ova nema ta dva slova.
Žena bila vesela jer je mislila da si se ti vužgal, opet nije imala sreće 🙂a bila vesela🍺🙂htela iskoristiti to dok si vruć 😉Ovo je za kolegu Smilana. Borbeni komplet Stihl 070 s vodilicom 90cm. Ukupnu težinu ne znam jer mi vaga važe samo do 20kg . Model je XXXXL ili po domaći "robija".Malo sam ju upalil i sturiral. Dobežala je žena jer je mislila da nekaj gori, već je mislila zvati vatrogasce. Dimi, ali ide (motorka ).
Ma to je ok suvenir za muzej. Ovo kod mene je u punom pogonu. Vodilicom od 41 zub radim skoro sva rušenja stabala. Sve su nepristupačni tereni pa nema obilaska oko stabla. Pogotovo kad rušim hrastovu tehniku, svako stablo moram probuši ti vodilicom da izbegnem da se rascijepi.Ovo je za kolegu Smilana. Borbeni komplet Stihl 070 s vodilicom 90cm. Ukupnu težinu ne znam jer mi vaga važe samo do 20kg . Model je XXXXL ili po domaći "robija".Malo sam ju upalil i sturiral. Dobežala je žena jer je mislila da nekaj gori, već je mislila zvati vatrogasce. Dimi, ali ide (motorka ).
Isto imam 041 i do sad mi je ona obavljala poso,to si upravu ima zvuk pogotovu na leru kad pucketaMeni treba 10-15m drva godišnje i 041 to odradi bez greške, ima dijelova još uvijek mada se rijetko kvari, filteri, membrane, lanci mačevi i brtve, svega ima. Nema mi još smisla da je mjenjam za noviju kad mi odradi kaj treba.. Ostalo sitnije rješava Huska 135. Ovisi o situaciji nee, nekome je preteška, iskreno volim njen zvuk. Te su pile radile na snagu a ne na okretaje..