• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hehe, mudar je on, nema ga na slici da mi ne vidimo kako nije farmerke zaprljao :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
i mali video frezanja...klikni na sliku za video..

hehe, mudar je on, nema ga na slici da mi ne vidimo kako nije farmerke zaprljao
nema me tko poslikat...dok radim nikoga ni blizo..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a sem ti miša, isfrezano do ograde, a umalo i kroz ogradu :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
bilo je i u ogradu,majku joj i stupu
išo u rikverc i zapeo s frezom za stup i popigao pleh od nje,bit će igranja čekićem....:twisted:

B

BAGERISTA

Guest
bilo je i u ogradu,majku joj i stupu
išo u rikverc i zapeo s frezom za stup i popigao pleh od nje,bit će igranja čekićem....:twisted:

Dobro obavljeno delo,,,,samo pazi noge,,,da ne bude stonoga nastala,,,,,,,,,,,,,,,..:?

Dali možeš stavit u rikverc,,,ako nije ugašena freza,,,na mojem neide,,,,neznam kako je na tvome.....:scratch:scratch

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Dobro obavljeno delo,,,,samo pazi noge,,,da ne bude stonoga nastala,,,,,,,,,,,,,,,..:?

Dali možeš stavit u rikverc,,,ako nije ugašena freza,,,na mojem neide,,,,neznam kako je na tvome.....:scratch:scratch

ne mogu,ali možeš kada gasneš frezu,ubaciš u rikverc pa ju ponovo upališ
zato se dobro pazi a i ručke zakrenem...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
prevedi mi na pp...

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
danas vozio zadnji tovar drvi iz šume i razjebem gumu na specijalu na panju....:twisted:
tako da je makina danas dobila nove šlape...
SNC00430.jpg

SNC00431.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
prvo sam otkinuo ventil,i dok sam vozio na praznoj gumi felga ju malo razje....
a i imao sam namjeru ih mjenjati ove god. a ovo je samo ubrzalo,a to su još orginalne bile.....

B

BAGERISTA

Guest
Nači i njemu si stavija,,,,nove patike,.....:rolfer::rolfer:,nema zajbancije s tobom...:partyman:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hehe, kao slučajno je razvalio gumu! :lol:
:partyman:

treba znat kako ženu uvjerit da baš to trebaš baš sada ić kupit :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh