• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Nači i njemu si stavija,,,,nove patike,.....:rolfer::rolfer:,nema zajbancije s tobom...:partyman:
naravno,nek je maskenbal....:lol:
Koliko si platio nove gume?
271,00 kuna za komad...Auto-Horvat Draganići..
hehe, kao slučajno je razvalio gumu! :lol:
:partyman:

treba znat kako ženu uvjerit da baš to trebaš baš sada ić kupit :lol:
pa valjda znaš i sam....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
naravno,nek je maskenbal....:lol:

271,00 kuna za komad...Auto-Horvat Draganići..

pa valjda znaš i sam....:lol:

Barem imaš duboke šare,,,,sad ti plavci nemoru niš......................:lol::lol::mrgreen::lol::lol::rolfer::rolfer:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kaj ne možeš prednju stranicu ostavit?
da moraš naglo kočit sve si iskipaš na leđa :D

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ma samo se onda klati bez veze,samo smeta...
i tak ne ide daleko...:lol:

B

BAGERISTA

Guest
A evo napokon da se i ismaže,,,,taj stroj,,,,,,,,,vidim kako kažeš da ima dobar grip,,,,s novim šlapama...:mrgreen::mrgreen:,ala češ mi dat jedan đir,,,,makar oko njega kad dođem u tvoje krajeve.-................:rolfer::rolfer:

Ovo je dobro za one koji imaju križobolju,,,,da mu dođe ko kozmodisk...........:shock::mrgreen::lol::lol::lol:

Žuti

Član
Tu od
29 Lis 2008
Poruka
609
Možda bi moglo pomoći i kod hemeroida , samo bi morao malo više gore sjesti :rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A evo napokon da se i ismaže,,,,taj stroj,,,,,,,,,vidim kako kažeš da ima dobar grip,,,,s novim šlapama...:mrgreen::mrgreen:,ala češ mi dat jedan đir,,,,makar oko njega kad dođem u tvoje krajeve.-................:rolfer::rolfer:

Ovo je dobro za one koji imaju križobolju,,,,da mu dođe ko kozmodisk...........:shock::mrgreen::l:
da zamazan,već je čist ko bebina guza....
možeš voziti samo ako se snađeš sa ručkama,ima ih više nego u bagera i sve je na žgance....:lol:
Možda bi moglo pomoći i kod hemeroida , samo bi morao malo više gore sjesti :rolfer::rolfer:

pravi prirodni proizvod....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
da zamazan,već je čist ko bebina guza....
možeš voziti samo ako se snađeš sa ručkama,ima ih više nego u bagera i sve je na žgance....:lol:

pravi prirodni proizvod....:lol:

A nekako čemo se snač,,,,jer i tako imam jednu pilu doma sličnu tvojoj,,,,isto ima punoooooooooooooooo ručkica................................:mrgreen::mrgreen:
:arrow::arrow:Ja preferiram meso,,,,i mesne delicije.....:supz::supz:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
hohoho, nemoj sve odat, opet će u šetnju kad mu najaviš dolazak, a zapravo gleda sa dvocjevkom iz pušnice :lol: :mrgreen: :weedman:

mtd nismo mi baš takvi gladuši, samo te zezamo malo :roll:

i, kak su ispale kobase? ljute? :D

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433

:mrgreen::mrgreen:...imaš pravo, meko i ugodno, bolje od bilo kojeg "šlaufa":supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A nekako čemo se snač,,,,jer i tako imam jednu pilu doma sličnu tvojoj,,,,isto ima punoooooooooooooooo ručkica................................:mrgreen::mrgreen:
:arrow::arrow:Ja preferiram meso,,,,i mesne delicije....
ima suhomesnatih proizvoda,a po potrebi može i roštilj ili peka...
hohoho, nemoj sve odat, opet će u šetnju kad mu najaviš dolazak, a zapravo gleda sa dvocjevkom iz pušnice :lol: :mrgreen: :weedman:

mtd nismo mi baš takvi gladuši, samo te zezamo malo :roll:

i, kak su ispale kobase? ljute? :D
pa ne baš,ja sam htio ljuće i crvenije ali moji su me nadglasali....:scratch
nemam baš dvocjevku,imam jednega jednocjevnog boforsa od 40 mm....:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
pa ne baš,ja sam htio ljuće i crvenije ali moji su me nadglasali....:scratch
nemam baš dvocjevku,imam jednega jednocjevnog boforsa od 40 mm....:lol:

ja to ne razumijem, isti problem kod mene, čim malo jače popaprim i ljute paprike posipam, odma panična galama!!

jedino ih kod krvavica ne fermam 5%, naderem ih pošteno sa paprom, pa ko oće jest dobro, ko neće, ja ću umjesto njega :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ja to ne razumijem, isti problem kod mene, čim malo jače popaprim i ljute paprike posipam, odma panična galama!!

jedino ih kod krvavica ne fermam 5%, naderem ih pošteno sa paprom, pa ko oće jest dobro, ko neće, ja ću umjesto njega :lol:

meni su krvavice ispale super,taman ljute koliko trebaju.....
tako mi je stari zajebo i budžole,još mu kažem da ih ne radi bez mene ali ne,mora biti tvrdoglav......zna da ih ja trljam u čili papriku prije punjenja u crijevo da dobiju lijepu aromu i ljutinu po papriki....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
i ako su taman slane kako treba, ide gemišt poslije ko potok!!

Najnoviji postovi

Na vrh