• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ma znam,nije mi se dalo uziti,al išlo je i ovak...

B

BAGERISTA

Guest
Stvarno da je milina za vidit,,,,svaka čast..,,.:prayer::prayer:,moga biš bit glavni za uređivanje parka....bilo di.......

A reci mi zašto nisi slika i mtd-a kako pere okolo stabli,,,,,i njegove pomagače...:mrgreen::mrgreen:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Pratim te ,,,,,,,,,,vidim radiš svom snagom.... svaka čast.
Pridružujem se riječima @bageriste.:gitarist:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Stvarno da je milina za vidit,,,,svaka čast..,,.:prayer::prayer:,moga biš bit glavni za uređivanje parka....bilo di.......

A reci mi zašto nisi slika i mtd-a kako pere okolo stabli,,,,,i njegove pomagače...:mrgreen::mrgreen:
da,samo do 500 metara...udaljenosti
ma budem drugi puta,čekal sam jedan poziv pa je mob. bio na sigurnome....:lol:
Pratim te ,,,,,,,,,,vidim radiš svom snagom.... svaka čast.
Pridružujem se riječima @bageriste.:gitarist:

ma to je bilo samo zagrijavanje....

B

BAGERISTA

Guest
da,samo do 500 metara...udaljenosti
ma budem drugi puta,čekal sam jedan poziv pa je mob. bio na sigurnome....:lol:

Ti si poša za svin,,,u livo.....:lol::lol:koji poziv tebe pere..
ma to je bilo samo zagrijavanje....

Sutra slike moje idile,,,,,,,,,,,ajme,,,,,majko moja,nikad kraja raste travurdina ko munjena....:shock::shock:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
malo prifalilo slame pa se išlo u nabavu....
danas išao prvi puta na cestu sa novim gumama,nekako dosta zuje prema starima ali zato bolje grebu....

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Sutra slike moje idile,,,,,,,,,,,ajme,,,,,majko moja,nikad kraja raste travurdina ko munjena....:shock::shock:

e da sam barem bliže pa bi surađivali,ja bi kosio a ti bi bio zadužen za :drinkers:

B

BAGERISTA

Guest
e da sam barem bliže pa bi surađivali,ja bi kosio a ti bi bio zadužen za :drinkers:

Bilo kako samo da se ča:drinkers::drinkers::partyman::partyman:,,,,a ovako moramo sami kosit i sami:partyman::partyman::rolleyess::rolleyess:

Vidim pila krenula po selu,,,,,ljepo izgleda,,,,a i nema da stane s novim šlapama....

S

staffmen

Guest
daj mi reci kad ga ovak nameces i vozis se pogonom na frezu jel tesko krene?! Ili mu to nije nikakav problem?
dal kreces u prvoj brzini freze pa onda presaltas ili odma u drugu?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
da,krenem prvo u prvoj brzini pa ga prešaltam.....
a i nije neki teret,30 bala slame....

B

BAGERISTA

Guest
Ajme,,,,,e ovo mi se več sviđa,,,,ta prezentacija,taj pogled,taj šarm,kako se drži ko napeta sisa u babe,,,,,,,,,,,:lol::lol:,mislija san na kosačicu,,,,,,...

Ovako mi se sviđaju slike,,,,a ne bez nje manekenke,,,,:partyman::partyman:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Ajme,,,,,e ovo mi se več sviđa,,,,ta prezentacija,taj pogled,taj šarm,kako se drži ko napeta sisa u babe,,,,,,,,,,,:lol::lol:,mislija san na kosačicu,,,,,,...

:rolfer::rolfer: ko napeta sisa u babe,e ovo moram zapamtiti

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793

Ova ti je jaka @bager, di se samo sjeti "babe" :rolfer: :rolfer:
Živio :drinkers:

B

BAGERISTA

Guest
Ova ti je jaka @bager, di se samo sjeti "babe" :rolfer: :rolfer:
Živio :drinkers:

A od mene svakakve budalaštine,,,,,a i koja možda i za uzet srcu..........:mrgreen::mrgreen:ni sam neznam,,,,živija ti meni koliko si sam poželiš...................:supz::partyman::partyman::partyman:

S

staffmen

Guest
i kod mene podivljala trava.
Tak se poklopilo vrijeme i uskrs da je trava prerasla.
Moram sutra striznom pokosit a onda guralicom

B

BAGERISTA

Guest
Nači dere se kosilicom,,,,,nisi moga dočekat sunce.....:weedman::weedman:
Pazi da ti se ne otmee iz ruke,,,,ako je samohodna......:lol::lol:,pa da trčiš ispred nje ko u crtanom....:lol:

Ispalo je perfektno,,ovo ča se vidi na slikama.....

Najnoviji postovi

Na vrh