• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
[
sSelo moje na proplanku.To si stal da konje odmoriš ?
da,pustil sam ih da malo travu popasu....:rolfer:
jesi to vozio na frezu??:rolfer:

Ovaj put si ga posteno natovario, svaka cast.
da,ali samo po ravnici,u brdo je išlo četveronoške.....:lol:
koliko ti je udaljen taj potok od kuće?
nije daleko,par stotina metara,tamo oko 300-350 metara...samo se spustim s brda...
par metara dalje je mrežnica ali mi je ovdje zgodnije za pumpati,stavio je susjed fosnu preko potoka pa mi je super...

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
jooj ni kod mene nema kiše nije palo ima mjesec dana sada govore nešto za drugi tjedan nadam se već sam jednom zalio krumpir neda mi se opet

kod mene kiša nije pala od prvog miseca

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
i kod mene se trava počela sušiti,valjda bude drugi tjedan,najavljuju i snijeg u gorju i dosta hladnije...opet će se ložiti u centralno....:mad:

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
ako sljedeći tjedan ne padne kiša neću imati ni što kositi ni što žeti sa kombajnom

S

staffmen

Guest
kod mene kisa padala do nedjelje.
sad je ovaj tjedan suho.
a za vikend kazu pogorsanje vremena.

Morat cu sutra vodu na vrt vozit.
a oba mtk-a su u defektu:mad::mad:
jednom pukla sajla paljenja, valjda cu sutra to kupit a drugom jos nismo dijagnosticirali problem, valjda cemo i to sutra do mogu zaljevat vrt. Inace ode sve u pm.
A i sjeno moram vozit...a jaj jaj.:roll:

B

BAGERISTA

Guest
Krenulo te je nači,,,,,a sve se vajk desi,,kad se ima za delat......:madmana:

Samo riješi,,,da se more zalit,,,ovo je sve ludo,,,kod nas zalivamo,,več 20-tak dana,,,,bio u brajdama,,i sve suho,,,,ispod kopačice se dimilo ko u kamenolomu..:!:čekamo koju kap prije košnje,,,,da malo još zdeblja,,,,sijeno..

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
da,pustil sam ih da malo travu popasu....:rolfer:

da,ali samo po ravnici,u brdo je išlo četveronoške.....:lol:

nije daleko,par stotina metara,tamo oko 300-350 metara...samo se spustim s brda...
par metara dalje je mrežnica ali mi je ovdje zgodnije za pumpati,stavio je susjed fosnu preko potoka pa mi je super...

e da nisi na brdu pa da ti je kakvu pumpu umočiti u potok da nemoraš ići po vodu?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
e da nisi na brdu pa da ti je kakvu pumpu umočiti u potok da nemoraš ići po vodu?
ne brini,umačem ju redovno...:lol:.:lol:
eee,da je babi ona stvar....:lol:

Posljednje uređivanje:
G

GROF

Guest
., ej prijatelju BRAVO!
., svaka čast na tvome delu., pa TI si se skroz na skroz uvridnil., sada isto takov posal čeka i mene., joj, već me stra koliko ima krompirića za isfrezat!!! ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a čuj,bolje tako nego sa motikom,treba si malo olakšati...
to sam prvi puta tako radio i jako sam zadovoljan rezultatom,još samo moram isprobati nagrnjivanje..

S

staffmen

Guest
e to je dobro...
Bogme lepi komad.
Ko zna kolko stilova od motike bi popucalo da to okopas. A ovak sam koja litra nafte i malo dobre volje.

B

BAGERISTA

Guest
Ooooo,nači s strojčinom si uprega,,,,,ubio travu između kumpira,,,,:lol::lol:ali mislim da si i ti bio prekinut na kraju,,,ili se varam............:?:
Dosta ti je mali kumpir,,,ili si kasno sadija.....:rolleyess:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
bilo je hladno pa je slabo napredovao,tek je sada malo živnuo..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,804
a čuj,bolje tako nego sa motikom,treba si malo olakšati...
to sam prvi puta tako radio i jako sam zadovoljan rezultatom,još samo moram isprobati nagrnjivanje..
Svaka biljka voli da ju motika malo dotakne ;)

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Ooooo,nači s strojčinom si uprega,,,,,ubio travu između kumpira,,,,:lol::lol:ali mislim da si i ti bio prekinut na kraju,,,ili se varam............:?:
Dosta ti je mali kumpir,,,ili si kasno sadija.....:rolleyess:

da i kod nas je hladno pa se ulijenio.

dobro si suzio frezu,ja bi to sve pokido kakav sam šeprtlja

Najnoviji postovi

Na vrh