• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Nači prebacija si se u prevozničke vode.......krenulo te...:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Opet paseš na istom mestu :weedman:

ne znam koji im je vrag,valjda im je tu najslađe...:lol:
dok se ne nazoblju neće dalje...:lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
šta si to nakanio raditi? vidim dobra daska II klase.bolja od mnoge I klase.i gore u vrećici Belinka.jel belton ili beltop :scratch:rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
šta si to nakanio raditi? vidim dobra daska II klase.bolja od mnoge I klase.i gore u vrećici Belinka.jel belton ili beltop :scratch:rolfer:

ma u tome sam vozio čavle,da mi se ne rasipaju.....a kod kuće ima i beltona i beltopa....

N

nikolalon

Guest
Kakvi su to prosirivaci kod tebe?Jesu to orginal?Kod mene su skroz drugaciji...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
evo kako je izgledalo nedeljno popodne kod mene,koma,olujno nevrjeme sa tučom...

najlošije su prošli u toj priči krumpir ,kukuruz i luk...

Uploaded with ImageShack.us

ali dobro,nije sve tako crno,moglo je biti i gore...

evo malo slike iz ptičje perspektive,vozila se šuta sa tavana kuće...

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ma dobro je,krumpir i kukuruz se malo dignuli i živnuli....
a da je barem pomelo one proklete zlatice....:twisted:

B

BAGERISTA

Guest
Nači ode sve skoro u pm,,,,,a protiv prirode se nemože,,,..ali kad čovijeku sj...e sve ča se je mučija dojde mu da poludi........:cry:
Ali bitno je da su zlatice,,ostale,,,,eto za sada u našem ih nema,,,ali špricano dva puta,,pa i prah stavljen..............:shock::shock:

G

GROF

Guest
., ej forumski prijatelju mtd!

., baš sam ve dane mislil nate., nima te ko ni turpije u reštu., aj fala dragom Bogu! da si se vrnul., predpostavljal sam ja i družina da sigurno imaš nekakovi akcij kad te nima?., a bolje i delat negoli bolovat.-
., a dobro da ni tuča napravila većega sranja kakova je prilika bila?., barem je porepu dala zlaticami!!!..., al je svejedno bilo kotebe pismic; ... zlatica mi u krompire stigla, ja je prašim ONA noge digla!!! ...

., aj Bog!, čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ma dobro je,budu se izlizali
a to kaj me nije bilo,radio sam krov na kući pa se nije bilo vremena za javljati...:mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
A,,,tribaš se javit,,,a ne da se mislimo kadi si,,i ča delaš....več smo se bili zabrinuli,,,,i ti i josa se makli,ni vas ni vidit ni čut...........

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
A,,,tribaš se javit,,,a ne da se mislimo kadi si,,i ča delaš....več smo se bili zabrinuli,,,,i ti i josa se makli,ni vas ni vidit ni čut...........

nije bilo vremena,nisam znao gdje sam šupal(najviše u novčaniku..:lol:),a i kad sam uhvatio vremena nije mi baš bilo do kompa...:mrgreen:...sad je fala bogu sve gotovo.....crta je podvučena..

G

GROF

Guest
., lipi pozdrav! ...

nije bilo vremena,nisam znao gdje sam šupal(najviše u novčaniku..:lol:),a i kad sam uhvatio vremena nije mi baš bilo do kompa...:mrgreen:...sad je fala bogu sve gotovo.....crta je podvučena..

., e DA!, crta je podvučena!., AL je ostala rupčuga u novčaniku!., :butthead: ..., hehehe i na guzi.- ... :rolfer:...

B

BAGERISTA

Guest

Ako si crtu podvuka računica je jednostavna...............:shock::lol::lol:herc ima da te ulovi.
Ali najbitnije je da si sredija sve do kraja..:shock::partyman::partyman:

Di nam je josa,,,mora da radi fasadu,,ili ča drugo..zida dvorac..:p:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
puko grom u modem, pa na polsu stignem samo čitat, i tu i tam koju "nabacit"...
dužan sam i neke slikice pokeljit, al nebiiiiii, pa nebi...

imat će crtu po guzi ovi iz T-Com-a kad im ja dodjem!

:lol:

:partyman:

Najnoviji postovi

Na vrh