• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

S

staffmen

Guest
kaj radis da ti treba tolko cole?
Ovo je vec druga tura ne?

Daj to bolje meni da obijem onu nadstresnicu.:finga:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
prva tura mi pofalilo za krov kuće....:roll:...a ovom turom obijam drvarnu....koja je u izgradnji...
malo se igram majstora....:lol:

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Pa dobro daj drugi put stani na drugom mestu . Inače su pod onim orahom susedu prošle godine izrezali 20 bala sjenaže .

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Pa dobro daj drugi put stani na drugom mestu . Inače su pod onim orahom susedu prošle godine izrezali 20 bala sjenaže .
jel od zdenka,sigurno je nekom meju preoral....:scratch
izgleda da je tu najkvalitetnija trava.....i još i pogled....
au onom žutom koferu ti je novac,predpostavljam:scratch:rolfer:
ne,tu imam alat....a morat ću nešto drugo izmislit...negdje na prikolici..
te daske su nakrcane s viljuškarom ili si ti to slago
ko bi ih slagao,stavio ih viljuškarom...:mrgreen:

S

staffmen

Guest
to sve po 4m?
Posto je kubik cole?

Ajd vidim da ti pijes pravu pivu a ne ove sokice od limuna. Popij koju i prije puta da su ti grabe ravne.:finga:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
to sve po 4m?
Posto je kubik cole?

Ajd vidim da ti pijes pravu pivu a ne ove sokice od limuna. Popij koju i prije puta da su ti grabe ravne.:finga:

ne,samo grede,rogovi su po 2.5 metara...
ne znam koliko je kubik na ovoj pilani,ovoga je bilo 0.7 m3 i 900 kuna...
kada sam kupovao za kuću plaćao sam po 1265 kuna za m3..sa jedne druge pilane..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
danas konačno počeli radovi....
orao se gnoj u vrtu...

11vibyt.jpg

sotnv4.jpg

2m6tlvm.jpg

281ert.jpg

14l7asz.jpg

kakav ti je to plug čemu toliko željeza,kakva mu je to daska,kakav kut ??

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
kakav ti je to plug čemu toliko željeza,kakva mu je to daska,kakav kut ??

hm...to ti je nekakvu njemački konjski plug prekretač koji je stariji od mene..:mrgreen:
preradio sam ga za mtk zato je malo čudniji ali lijepo slaže brazde....:supz:..milina za raditi s njime..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
vidio sam da ima neku čudnu dasku pa ono da pitam ali lijepo slaže...ja svoga nisam jos nastelo

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
vidio sam da ima neku čudnu dasku pa ono da pitam ali lijepo slaže...ja svoga nisam jos nastelo

vidit ćeš kad budeš štelao plug kako je na svakom drugom komadu zemlje drukčije štelanje,kod mene na pola vrta ide ko violina ,a na drugom se mučim jer je zemlja jača..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
JOOOJ.ne pričaj mi o tome danas sam ima dva vađenja krumpira u jednom vrtu je bio gušt radit,a u drugome sam na namučio ko konj,stalno zapinje teško se ukopava trava zapinje jooj boli glava... =/

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Posljednje uređivanje:

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
joj kaj bi mi ovo leglo upravo sad,Mtdejac imaš raj na zemlji,baš sam ti zavidan :D

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
JOOOOJ,ljubomoran sam......hahahha ma imam ja more,ali tamo je isto lijepo imaš hlad pitka voda,nikada se nisma kupao u rijeci ni u jezeru ni u potoku,samo u moru,je hladnije

Najnoviji postovi

Na vrh