• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
molim te reci mi gdje se kupio ti gume,prijatelju trebaju ja ih nikada nisam kupovo pa neznam,njegove su skroz izlizane uopče se nevide ripne tako da molim te preopruči mi neku trgovinu
ja sam kupio ovdje.....http://www.tvrtke.com/auto-horvat
a ima i ovdje pa pogledaj.....http://www.google.hr/#hl=hr&source=...l238l1153l0.3.3l6&fp=1&biw=1280&bih=622&cad=b
oho bogme ljepa tura.
Kolko ih je. 34 ak sam dobro brojil.
A kaj se svjetla tice stavi macje oci, a mogo bi metnut i dinamo od bicikla na kotac od prikolice i iza metnut 2 žaruljice da te vide.
To sam ja mislio kod sebe napravit dok nisam vidio da imam prikljucak za svjetlo pa su sad gore plave LED-diode.

loša ti je matematika...:lol:....samo su 18 bala,ali je skroz na dnu nekoliko vreća tritikala,pa te to malo zavaralo....

Posljednje uređivanje:
S

staffmen

Guest
a jebate los sam...
Racunao sam da je 6 bala u redu i 5 u visinu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
je,6 bala je u redu ali je 2 i po reda visine....

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Parsto metara nizvodno od kampa . Ali takve ili slične lokacije su na Mrežnici uzvodno od Duge rese na svakom koraku samo je stvar ukusa .

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
A kaj je na otoku ljubavi ? ( ako sam dobro zapamtio naziv) jel to nešto privatno ..ovo -ono? .
I jel se može cestom uz groblje doći do rijeke? ..ustvari zanima me neka lokacija gdje se može ispeči roštilj ... polje uz kamp nije baš reprezentativno za takve aktivnosti ..i uz onaj restoran djeluje dosta " privatno" ....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Gdje je ta lokacija ..(kako doći do tamo ?)
Ja bil neki dan kod autokampa ...krasna priroda .
pa mogao si se barem javiti da dolaziš da popijemo po pivce i da te propeljam kroz kraj....
A kaj je na otoku ljubavi ? ( ako sam dobro zapamtio naziv) jel to nešto privatno ..ovo -ono? .
I jel se može cestom uz groblje doći do rijeke? ..ustvari zanima me neka lokacija gdje se može ispeči roštilj ... polje uz kamp nije baš reprezentativno za takve aktivnosti ..i uz onaj restoran djeluje dosta " privatno" ....
može,ali ideš pored crkve,a ne groblja...
hm,otok ljubezni,tamo imaš kafić a možete i roštiljati(ali samo na njihovima a za nešto sitno para,mislim da je korištenje roštilja oko 30 kuna),a s otoka ljubavi dolaziš po slapu do ovoga mjesta što si pitao...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
pa mogao si se barem javiti da dolaziš da popijemo po pivce i da te propeljam kroz kraj....
Pa ..i nije baš bilo po planu ..sjelo se u auta pa po gasu ..s pola puta sam se vračao po stolice ..u planu je bio bazen ..
Pa ti pošalji ono malo hrpu brojeva pa da vidiš kako ustvari ne grizem kao ni mrežničke pastrve ...dobro ste ih preodgojili :prayer:
Jer sezona je tek počela ( a GO je pri kraju )

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Pa ..i nije baš bilo po planu ..sjelo se u auta pa po gasu ..s pola puta sam se vračao po stolice ..u planu je bio bazen ..
Pa ti pošalji ono malo hrpu brojeva pa da vidiš kako ustvari ne grizem kao ni mrežničke pastrve ...dobro ste ih preodgojili :prayer:
Jer sezona je tek počela ( a GO je pri kraju )

tko je vidio ići na bazen ljeti...:scratch
mislim da nisi vidio pastrve ovdje,ili je bilo previše
2ahtd8n.gif
:lol:
sljedeći se put javi...a i moj GO je još malo pa gotov..

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
bilo je u planu 7 dana ljetovanja u tvome kraju,u sukošanu,ali,uvjek taj jebeni ali,iskrsnuli su mi neki poslovi kod kuće koji nisu bili u planu,radio sam drvarnu,tako da je to,što zbog financija i vremena,odgođeno do slijedećega ljeta....:evil:...a baš sam se veselio ...čak se i vrijeme super poklopilo...
tako da ćemo tek otići preko vikenda i to oko crikvenice gdje mi je najbliže...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ako bog da sreće i zdravlja,vidimo se dogodine.....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
evo,kod mene je počeo projekat izgradnje pečenjare......

Uploaded with ImageShack.us

evo,danas došlo na red šalovanje temelja,nije baš ispalo estetski ali se nadam da bude funkcionalno,čak je i mačak pregledao i dao zeleno svijetlo i udario pečat...:lol:

nastavak slijedi....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
nema frke.......uh,a gdje je još rezanje vrpce......:scratch

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
e pazi nemoj se zajebat da ti nebi dimilo van....mi smo se zajebali....imamo preveliki otvor i prekratki dimnjak i onda ide vise van nego nutra

Na vrh