- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,906
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
a gdje je potpis majstora, valja znati tko je radio........ artyman::supz:
e,sada će ići malo sporije jer se mora biti pedantan,a i cigle moram nabaviti...:scratchlijepo boga mi....
jos ce bit ljepse kad se okrene koje meketalo unutra.
Samo nastavi istim tempom...artyman:
a potpis stiže na kraju,završni pečat.....ko u crtiću a je to...:lol:a gdje je potpis majstora, valja znati tko je radio........ artyman::supz:
a od kakvog poda misliš....:scratch,,valjda od zemlje..malo mi izgleda previsoko od poda... :scratch
e jebi ga,da ne radim popodne našli bi se na pivi.....pa kaj nema u bosni hlača...:scratch
e jebi ga,da ne radim popodne našli bi se na pivi.....pa kaj nema u bosni hlača...:scratch
., aj Bog! lipi, čitamo se, vidimo se., uskoro i JA dolazim kotebe u vizitu!., E neš izmaknut., čekaću TE na pragu., pa makar i kod punice!.- ... :!:
ima ima ali su poderane :rolfer:
a šta ćeš,takva mi je smjena ispala,a otišao godišnji,ma naći ćemo se mi makar zaprašio za bosnu....., nešto sam primetil mtd001!., interesantan si TI jako, hehehe :lol: i zanimljiv., kada god i odkud god TI dolazi nekakova kontrola - vizita - pregljed, ..., TI uredno radiš - delaš ili kakova atrakcija slobodni aktivnosti, primjera radi, ljubav, lov - ribolov, šetnja, bicikliziranje, ... hehehe :rolleyess: ...
., eh da, pitaš da li u Bosni ima hlača?., uh DA ima., bil sam ja i vidil punooo hlača i punooo lipi stvari samo nesmim kazattt - pisattt!!! ... :weedman: ...
., aj Bog! lipi, čitamo se, vidimo se., uskoro i JA dolazim kotebe u vizitu!., E neš izmaknut., čekaću TE na pragu., pa makar i kod punice!.- ... :!:
pa jel on organ reda ili.....on ti je huji 100%,nego punica,
a šta ćeš,takva mi je smjena ispala,a otišao godišnji,ma naći ćemo se mi makar zaprašio za bosnu....
... dođi,a može i kod punice,baš treba nekoga da joj pokosi vinograd..:lol:
.....
a šta ćeš,takva mi je smjena ispala,a otišao godišnji,ma naći ćemo se mi makar zaprašio za bosnu....
ovo prvo,slabo imam vremena za to,riba nema ni za želju(osim onih na dvije noge..:lol,a bicikl se uhvati tu i tamo....
a drugo,veliš,vidio puno lipi stvari što stanu u hlače.....:scratch:shock::supris::lol:
a slobodno dođi,a može i kod punice,baš treba nekoga da joj pokosi vinograd..:lol:
a ja ponio "žrtvu" za pecaru.nema veze drugi put.namjerno idem tim putem jer je krajolik predivan a autoputa će mi biti na pretek nakon karavanki.:supz:
., hehehe., fala na pozivu!., Bosna mi ni ...