• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

S

staffmen

Guest
lijepo boga mi....:D
jos ce bit ljepse kad se okrene koje meketalo unutra.

Samo nastavi istim tempom...:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

a gdje je potpis majstora, valja znati tko je radio........ :partyman::supz:

Pozdrav PELE.......................:partyman::partyman::partyman:

Vijerovatno,da more drugega krivit,,,,,,,,,,,:mrgreen::mrgreen:ajmo,sad da se nešto i okrene...
samo gas za sad,,,ko grom.....:supz::supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
lijepo boga mi....:D
jos ce bit ljepse kad se okrene koje meketalo unutra.

Samo nastavi istim tempom...:partyman:
e,sada će ići malo sporije jer se mora biti pedantan,a i cigle moram nabaviti...:scratch
a gdje je potpis majstora, valja znati tko je radio........ :partyman::supz:
a potpis stiže na kraju,završni pečat.....ko u crtiću a je to...:lol:
malo mi izgleda previsoko od poda... :scratch
a od kakvog poda misliš....:scratch,,valjda od zemlje..
to teren dosta visi pa ti se čini,pilo se je tek na kraju...:partyman:a i mora biti u vagi....da ne uteče susjedu nizbrdo...:lol:

Posljednje uređivanje:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
eto mene sutra u kontrolu.prolazim tik kraj tebe.putujem u eu da kupim sebi nove radne hlače

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
e jebi ga,da ne radim popodne našli bi se na pivi.....pa kaj nema u bosni hlača...:scratch

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav nadasve vridni i pedantni forumašu mtd001! ...

., bome lipo i kotebe se fort nešto dela., ovo mi se nekako i najviše dopada ako znamo unaprvo čemu će koristit!!!., kakove će se delicije spremat i kušat?!!! ...

., aj Bog!, čitamo se ...

G

GROF

Guest
., mišljenje, daje se ...

e jebi ga,da ne radim popodne našli bi se na pivi.....pa kaj nema u bosni hlača...:scratch

., nešto sam primetil mtd001!., interesantan si TI jako, hehehe :lol: i zanimljiv., kada god i odkud god TI dolazi nekakova kontrola - vizita - pregljed, ..., TI uredno radiš - delaš ili kakova atrakcija slobodni aktivnosti, primjera radi, ljubav, lov - ribolov, šetnja, bicikliziranje, ... hehehe :rolleyess: ...

., eh da, pitaš da li u Bosni ima hlača?., uh DA ima., bil sam ja i vidil punooo hlača i punooo lipi stvari samo nesmim kazattt - pisattt!!! ... :weedman: ...

., aj Bog! lipi, čitamo se, vidimo se., uskoro i JA dolazim kotebe u vizitu!., E neš izmaknut., čekaću TE na pragu., pa makar i kod punice!.- ... :!:

B

BAGERISTA

Guest
., aj Bog! lipi, čitamo se, vidimo se., uskoro i JA dolazim kotebe u vizitu!., E neš izmaknut., čekaću TE na pragu., pa makar i kod punice!.- ... :!:

Ajme,,,MTD001,,,,ovo ni dobro,,nikako,,:weedman::weedman:ako te bude grof čeka,,poli punice,,,ja paran da si grdno nadrapa,,,,on ti je huji 100%,nego punica,:finga:,,,a tek kad se rabija.....:rolfer::rolfer:

Niš vidin ja da poli tebe se treba doj nenajvaljeno,,,,,,,,,tako da nan ne moreš pobič nikamor,,,,,pak forši te najdemo kako kemijaš neki temelj,,,,,,,,,:p:p,možda kakovo izboljkšanje na MTD-u:lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
., nešto sam primetil mtd001!., interesantan si TI jako, hehehe :lol: i zanimljiv., kada god i odkud god TI dolazi nekakova kontrola - vizita - pregljed, ..., TI uredno radiš - delaš ili kakova atrakcija slobodni aktivnosti, primjera radi, ljubav, lov - ribolov, šetnja, bicikliziranje, ... hehehe :rolleyess: ...

., eh da, pitaš da li u Bosni ima hlača?., uh DA ima., bil sam ja i vidil punooo hlača i punooo lipi stvari samo nesmim kazattt - pisattt!!! ... :weedman: ...

a šta ćeš,takva mi je smjena ispala,a otišao godišnji,ma naći ćemo se mi makar zaprašio za bosnu....
ovo prvo,slabo imam vremena za to,riba nema ni za želju(osim onih na dvije noge..:lol:),a bicikl se uhvati tu i tamo....
a drugo,veliš,vidio puno lipi stvari što stanu u hlače.....:scratch:shock::supris::lol:
a slobodno dođi,a može i kod punice,baš treba nekoga da joj pokosi vinograd..:lol:

on ti je huji 100%,nego punica,
pa jel on organ reda ili.....

Posljednje uređivanje:
G

GROF

Guest
., a poziva ni?., ili??? ...

a šta ćeš,takva mi je smjena ispala,a otišao godišnji,ma naći ćemo se mi makar zaprašio za bosnu....
... dođi,a može i kod punice,baš treba nekoga da joj pokosi vinograd..:lol:
.....

., hehehe., fala na pozivu!., Bosna mi ni od ruke., a čast tvojoj punici., nekosim ni mojoj., hehehe., jedino mogu provat - kušat blagorodno vinašce iz vinograda., gljedaj, razmisli., ča bi tvoja turbo punica onda mislila O tebi da joj neki drugi kosi po ćerinom vinogradu???, aj razmisli!.- :rolfer: ..., i ako si razmislil?, /prav za prav!/, dojdi domene na Lički viski, nemoraš niš delat osim slikanja zeke-peke., :finga: ...

., aj Bog!, čitamo se., pozdrav tvojoj obitelji! I nemoj se ljutit, moral sam te malo zekat., jezi ga., to si me TI navukal - naučil na to.- ... :? ...

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ovo prvo,slabo imam vremena za to,riba nema ni za želju(osim onih na dvije noge..:lol:),a bicikl se uhvati tu i tamo....
a drugo,veliš,vidio puno lipi stvari što stanu u hlače.....:scratch:shock::supris::lol:
a slobodno dođi,a može i kod punice,baš treba nekoga da joj pokosi vinograd..:lol:

a ja ponio "žrtvu" za pecaru.nema veze drugi put.namjerno idem tim putem jer je krajolik predivan a autoputa će mi biti na pretek nakon karavanki.:supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
stigla sirovina za roštilj,pa malo krenuo u zidariju....

295ppc9.jpg

2rxtjdd.jpg

2laa4g8.jpg

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Sad samo ruke na kuke,,,i da se vidi rezultat,,,makar malta sve pokrije...........:lol::lol:

Na vrh