• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
e pazi nemoj se zajebat da ti nebi dimilo van....mi smo se zajebali....imamo preveliki otvor i prekratki dimnjak i onda ide vise van nego nutra
znam,već sam sve proučio u detalje.....
a đe krv??? kolji barem horoza,ako nemaš ufati komšijskog :weedman:

a zašto krv,jel to neki vaš običaj....:scratch

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
znam,već sam sve proučio u detalje.....

a zašto krv,jel to neki vaš običaj....:scratch

jeste.donijeti žrtvu odmah na početku da sve teče (kao krv)kako treba,da radnici nemaju povreda u toku rada,da se rad kao takav obilježi,sjedne se malo,pojede,popije i to je to.u suštini zahvalnost da se može graditi da se ima od čega,i da radnici koji to jedu budu zadovoljniji i da urade posao kako treba.

za kuću recimo tri sam janjeta dao zaklati na prvoj ploči,na drugoj i na krovu.

Jozef

Član
Tu od
17 Ruj 2010
Poruka
413
ljepo to ide,sve pedantno odrađeno,e da samo nije bilo onog panja pokraj špage,tu je bilo veselo kaj ne?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ljepo to ide,sve pedantno odrađeno,e da samo nije bilo onog panja pokraj špage,tu je bilo veselo kaj ne?[/QUOTE]
baš da je pedantno.....:scratch
uh,bome je bilo veselo,morala je da igra motorka....a je me dobro oznojio....:lol:

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Nači kod tebe se dela punom parom.mtd-ac,,svaka čast,,,,..
Dobro si iskopao,,,to ti je bio onaj s bagerom,,:lol::lol:,,ili...

Reci mijere,,čini mi se nekako mali temelj,,ili slike varaju....

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264

Što nije točniji naziv pomoćni bagerista :lol: :lol: :lol:

Kad smo kod temelja... Sestrična i njen muž kupili ovo proljeće kupili komad zemlje za vikendicu. Nedavno je kupio drvenu kućicu u Bauhausu i pitao nas je kakve temelje da napravi. Mi mu rekli: dužina i širina od kućice, dubina 50cm i širina trake može za lopatu jer nije toliko važno za tako nešto malo. Ali ovo zadnje nije shvatio pa je iskopao rupu 3x3x0.5m :rolleyess: Još je meni bilo čudno kad je vozač miksera rekao da vozimo 5m3 betona, shvatio sam kada smo došli ali je bilo kasno za popravak. Nakon svega nam kaže da nema pojma o građevini (čistokrvni purger) :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

dimenzije su 2x2.5 m,a dubina temelja je oko 35 cm.,negdje više,negdje manje..

Uploaded with ImageShack.us

seljačić,ovako ja prinosim žrtvu,stari roštilj se žrvuje za novega...:lol:
nisu kamenice ko kod bagera ali posluži svrsi,glavno da je trbica sita....:lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
jooj ovako gladan kada gledam slike....ma sline mi cure nisam jeo roštilj ima već barem 2 tjedan...uf

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
jooj ovako gladan kada gledam slike....ma sline mi cure nisam jeo roštilj ima već barem 2 tjedan...uf
tako je kod mene skoro svaki vikend ako nema kiše...
Vidiš ti kaj je sirotinja ..a ne kao neki buržuji ..jedu i slatko i slano
pa sirotinja zna da uživa u hrani,a i dobro se papa......:D..
pričao mi jednom moj majstor da kod bogatih ne dobiješ ni čašu vode,a kod sirotinje jedi i pij koliko možeš...
33k3wu8.gif

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
kod mene se samo roštilja kada se ja sjetim zapalit vatru....mome tati to je ispod časti

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
kod mene se samo roštilja kada se ja sjetim zapalit vatru....mome tati to je ispod časti

jao,pa to mi je najslađi posao,tu nedam nikome da se približi....

a,evo jedne transportne......
295cml2.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
rolaj ti rebrastu mrežu..:scratch.išlo je i ovako,a i sjekao sam je na mjeru...

zagorec

Član
Tu od
16 Svi 2011
Poruka
99
ma ne na mali krug,narolaš na promjer prikolice,tak da moreš vozit,otprilike na 1,5m, pa vozili su ljudi i na krovnim nosačima automobila.

B

BAGERISTA

Guest
tako je kod mene skoro svaki vikend ako nema kiše...

pa sirotinja zna da uživa u hrani,a i dobro se papa......:D..
pričao mi jednom moj majstor da kod bogatih ne dobiješ ni čašu vode,a kod sirotinje jedi i pij koliko možeš...
33k3wu8.gif

I to je istina,,,siromah če ti vajk dat,,,,a onaj kio ima na hitanje,,,taj di ne da,niš.......jer mu je vajk malo,.....

A ča češ nekima se ponudi,,,,i slatko i slano..:rolfer::rolfer:

N

nikolalon

Guest
Nemoj se samo zeznuti sa dimnjakom kod nas je ostao premal pa slabije vuce dim.Ali to je zbog toga jer imamo 2 dimnjaka i klapnu tako da zimi ložimo vani u pečenjari a dimi u meso u pušnici a kad se peče i to dimi na drugi dimnjak...I napravi barem 2m široko i jedno 80,90cm duboko tako da mozes komotno radit kod nas ako je veliko janje moramo mu glavu kidati da moze stati skupa sa raznjom unutra,a prase mora biti do 22,23 kg ili ne stane...

Na vrh