• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

S

staffmen

Guest
bit ce to dobro mtdejac.:D
Brzo ti to radis.
vidim i mehanizacija je zaposelana.

Mislim da stara cigla nebi bila dobra jer lako puca iznutra treba samo stavit šamotnu ciglu koja i nije bas jeftina.:?:rolleyess:

N

nikolalon

Guest
Kod mene je stara cigla i nigdje nije pukla a pekli smo i po 2 janjeta i odojka zaredom bude pecenjara topla 24 sata poslje skidanja raznja...Potrazit cu sliku ako imam...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Šta nećeš raditi od stare cigle?

budem,ali samo gornji dio pečenjare....

bit ce to dobro mtdejac.
Brzo ti to radis.
vidim i mehanizacija je zaposelana.

Mislim da stara cigla nebi bila dobra jer lako puca iznutra treba samo stavit šamotnu ciglu koja i nije bas jeftina.rolleyess:
ništa bez mehanizacije....
baš je stara cigla dobra jer ne puca ko nova.......

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
veliki medo i gramip 155

veliki medo u akciji košenja ambrozije...

Posljednje uređivanje:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
možel se ta površina sad recimo kad ponovo nikne pošpricati herculesom pa da se bar malo reducira ambrozija?

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Najgora opcija je paliti ,treba kosit dok ne ode u sjeme i ostavit da trune ili zaorati . Kolko vidim ima dosta ambrozije na okolni parcela .

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Najgora opcija je paliti ,treba kosit dok ne ode u sjeme i ostavit da trune ili zaorati . Kolko vidim ima dosta ambrozije na okolni parcela .
pogotovo tamo gdje je bilo žito.....
zašto ne paliti....:scratch

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Zato kaj uništavaš organsku masu koja ti zamjenjuje stajski gnoj nešto kao zelena gnojidba samo nesmiješ pustit da ode u sjeme .

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Zato kaj uništavaš organsku masu koja ti zamjenjuje stajski gnoj nešto kao zelena gnojidba samo nesmiješ pustit da ode u sjeme .

sad gotovo da nema ambrozije koja se nije osjemenila,zato ne koristiti za org masu,sve paliti.

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Lijepo...:prayer:..sad budeš mogel i gibanicu peči,, ipak ti je pečka napravljena od najfinije međimurske ilovače:supz:, k tome od moje bivše firme:mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Vidim i kod tebe radovi napreduju,,,,:supz:a i birica se našla,,,za gasit žeđ..:mrgreen::mrgreen:
To če ti na kraju bit ozidana peč,,,unutra,,nači dižeš sve zajedno,,odjednom,,ili je ovo tek dno:shock:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Lijepo...:prayer:..sad budeš mogel i gibanicu peči,, ipak ti je pečka napravljena od najfinije međimurske ilovače:supz:, k tome od moje bivše firme:mrgreen:
a kaj će mi mali,kad već radim nek bude pravi roštilj....
pa cigla mi ne izgleda loše.....
Vidim i kod tebe radovi napreduju,,,,:supz:a i birica se našla,,,za gasit žeđ..:mrgreen::mrgreen:
To če ti na kraju bit ozidana peč,,,unutra,,nači dižeš sve zajedno,,odjednom,,ili je ovo tek dno:shock:
kolega,ništa bez bire,mora mi živce smiriti...:lol:
ne,to je tek dno,ide još jedna deka pa onda ide ložište...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
stavi si izolaciju između deke i ložišta da ti beton ne pukne od temperature, jer onda budeš imal generalno sranje

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
stavi si izolaciju između deke i ložišta da ti beton ne pukne od temperature, jer onda budeš imal generalno sranje

planiram staviti staru punu ciglu i možda još i šamotnu ciglu na nju..

Na vrh