• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
daj nekom aparat da te slika u redu dok vadiš, izgleda zanimljivo ova vadilica...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
vadilica je ručni rad i dosta dobro ide s njom....samo sam je pripasao s traktora za motokultivator..
budem probao sutra nabaciti video ako uspijem snimiti...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
neki put su najjednostavnije stvari i najbolje za napravit posao...
mislim da sam vidio takvu vadilicu kad sam imao 6 godina, pa reko ako može video materijal možda se prisjetim jel to to...

za nagodinu bih si nešto izkamijal za krumpir vadit...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a i ova ima dosta godina za sobom....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
Lipo,,,,vidin i poli tebe se vadi na veliko,,,,,,,,,,,,:prayer:
Jesi zadovoljan urodom,,,,ove godine......:shock:i dali je zdrav,,,,jer ovdje kod nas suša ne staje,,,,,,,,,,,,,,kapi jedne nema..:oops:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Lipo,,,,vidin i poli tebe se vadi na veliko,,,,,,,,,,,,:prayer:
Jesi zadovoljan urodom,,,,ove godine......:shock:i dali je zdrav,,,,jer ovdje kod nas suša ne staje,,,,,,,,,,,,,,kapi jedne nema..:oops:

pa i nije nešto urod zbog suše ali je barem zdrav....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a ja mislil da sam zadnji povadil ,a ima ih koji jos vise kasne,
sta moze gpldoni vuc taj plug?

a čemu žurbe,čekali smo kišu ali smo odustali...:lol:
ss vuče plug ko od šale,ali samo nizbrdo....:mrgreen:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
niz brijeg vuče SS plug
uz brijeg vučeš ti njega .
Kod moje keve krumpirište je bilo tak rahlo da SS nije mogel odnesti gore 5 kanti krumpira ..troje smo ga gurali ..da nije vitlo na zimskom snu bilo bi vitlanja :madmana:

A

AGRIPLUS65

Guest
cekali i mi a nismo docekali,znamda nije kasno kodmene su pobrali prije mjesec dana tako da nas vec i bilo sram kaj tolko zaostajemo,kod mene traktor lagano proklizava uz brdo a to nebi ni na dragu vuklo.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Lipo,,,lipo,vidin mtd-ac,,,i poli tebe se trgalo,,,pa nije valjda da si sam dela...ča ni bila ekipa poli tebe....:rolleyess:
Vidin ploča zalijena................:shock:nači radovi napreduju....8)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Lipo,,,lipo,vidin mtd-ac,,,i poli tebe se trgalo,,,pa nije valjda da si sam dela...ča ni bila ekipa poli tebe....:rolleyess:
Vidin ploča zalijena................:shock:nači radovi napreduju....8)

ma imal sam veliku ekipu,cijelo jato čvoraka,mamicu im njihovu pernatu....:twisted:
.. 1/3-nu bijeloga mi pozobali bez računa.....:lol:
a ploča,ide polako,samo me strah da ne pukne od vrućine,dosta ju zalijevam,budem vidio večeras kad dođem sa posla....:confused:

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Fali mi tu sastrane malo radnog prostora ( sudoper , pipa ,,,)..mada bi kplet kučica moralo biti nesimetrično ..i obavezno , obavezno ubaci svijtlo unutra ..na vrijeme ubaci cijevi za žice da ne trebaš kasnije štemati.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Fali mi tu sastrane malo radnog prostora ( sudoper , pipa ,,,)..mada bi kplet kučica moralo biti nesimetrično ..i obavezno , obavezno ubaci svijtlo unutra ..na vrijeme ubaci cijevi za žice da ne trebaš kasnije štemati.
mogu ti reći da ima dosta mjesta ali mi je sada žao sto nisam išao barem još pola metra u širinu(jedno 2,5x3 kako je bilo prvotno zamišljeno),a mogao sam,da zaplešem drmeš dok pečem...:lol:
planiram staviti stari kotač od konjske zaprege(ako negdje uspijem nabaviti) i u njega namontirati grlo za žarulju,a struju mogu dovesti produžnim kabelom kad mi zatreba jer mi je blizu kuća,budem vidio....:scratch..mnoge su opcije moguće...

Posljednje uređivanje:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Svijetlo trebaš unutra , iznad ložišta .
Vani je sunce , puno svijetla , oke su ti prilagođene na danje svijetlo ...ti unutra gledaš u mrak..sve crno + dim ?
E ,da ..pola metra ...još kad se dovuku znatiželjne guzice nam mjesta ni za okret .
Trebaš imali stolić za odlaganje posuda /ovo/ ono itd.
21 je stolječe ..to gradiš za sljedeče ..napravi kak spada ...još nije kasno da sve to srušiš :lol:

Najnoviji postovi

Na vrh