• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ovaj plug za vadit krumpir to si nes ti sam sklepo ili je i to konjski plug?
hm,:scratch,i to ti je nekakovi home-made hibrid od konjske vadilice....
Svijetlo trebaš unutra , iznad ložišta .
Vani je sunce , puno svijetla , oke su ti prilagođene na danje svijetlo ...ti unutra gledaš u mrak..sve crno + dim ?
E ,da ..pola metra ...još kad se dovuku znatiželjne guzice nam mjesta ni za okret .
Trebaš imali stolić za odlaganje posuda /ovo/ ono itd.
21 je stolječe ..to gradiš za sljedeče ..napravi kak spada ...još nije kasno da sve to srušiš :lol:
još ako su te guzice ženske onda je i bolje da se stiskamo..:lol:
stolić mi ne treba jer mi je u planu na zid od pečenjare do stupa postaviti mramorne ploče sa obje strane...
da rušim,nema šanse,i sa ovim sam muku mučio...:lol:....sada znam zašto puno traže majstori za zidanje pečenjara..

B

bosniahos

Guest
-

Super je ne ruši ništa uradi veće krovište.Ja sam nekidan zaplatio da mi sagradi,ništa veće,sve moje radi se starom ciglom 2,5 kn po cigli je cijena rada.Samo što ću dati da mi ugradi cijevi za zrak da mogu ponekad malo nešt za svoju dušu iskovat u ložištu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ma i ja sam mislio platiti majstora ali sam odustao i krenuo u samogradnju,to mi je izazov a i odmor za dušu....
a i lijepše se vidi kad netko sa strane da dobre komplimente.odmah ti ego podigne...:rolfer:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
gdje ti se nalazi taj vinograd, nekako mi poznato to izgleda?

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,805
nije, mislio sam da je na Vinčici iznad nekadašnjeg sajmišta

B

bosniahos

Guest
-

MTD OO1previše radiš smanji malo ti šiješ i mene.Nadam se da imaš pomagaće u radu a ne samo kod peke i u hladu.Vidim imaš okolo šumu,moj bivši vinograd sa velikom zidanom kljeti prerasla bagremova šuma a bilo je ka u raju daleko od puta a tko dolazi vidiš ga barem 100metara šteta ga.Kakva je to šuma kod tebe jel tvoja ili državna.Ja sam bral 9.9 kolićine grožđa velike ali teklo malo,kaže mater SUŠA.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
kaj i tamo imaš vinograd?
ne,imaju ženini...
MTD OO1previše radiš smanji malo ti šiješ i mene.Nadam se da imaš pomagaće u radu a ne samo kod peke i u hladu.Vidim imaš okolo šumu,moj bivši vinograd sa velikom zidanom kljeti prerasla bagremova šuma a bilo je ka u raju daleko od puta a tko dolazi vidiš ga barem 100metara šteta ga.Kakva je to šuma kod tebe jel tvoja ili državna.Ja sam bral 9.9 kolićine grožđa velike ali teklo malo,kaže mater SUŠA.
ma nije to moj vinograd,bio sam samo kao ispomoć kod jednog dede...
a šuma je sva privatna....

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Lijepo napreduje :D

Što će ovi prednji stupovi biti cigla, a ne drvo :scratch

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
da,predomislio sam se,ide sve u ciglu za sada,bar se nadam....:scratch

B

BAGERISTA

Guest
A niš,,,vidin ja lipo ti pomalo to dižeš.........:partyman:
nadam se da če prije snjega bit krov gore...........:scratch

B

bosniahos

Guest
-

Stvarno malo ubrzaj kod vas zna doći prije snijeg.Neka bude cigla ponekad ćeš zapet lakton i kolinom ali to samo kod veće kolićine maligana.Kasnije ćeš steć naviku i po mraku doć bez problema unutra.Na peku stavi ćim veći i širi krov i to je to.Ja kod sebe imam u kljeti struju pa sam ugradio one utićnice na daljinski i sa 50 metara prije palim svitlo bilo da idem na Harleyu ili traktorom.Da vidiš samo zabezeknuta lica međaša i rodbine hahaha.

S

staffmen

Guest
dobro napredujes. Dobro je to.
Kolko kuruze si dobio?
Jel to za tebe ili?
Jel hranis kaj doma?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
dobro napredujes. Dobro je to.
Kolko kuruze si dobio?
Jel to za tebe ili?
Jel hranis kaj doma?

a nije sve moje,ja i tast popola,bila je puna prikolica...
to je za mene,a hranimo svinje,kokoši,pure,piliće i vrapce po zimi....:lol:

Najnoviji postovi

Na vrh