• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Trebaš barem nekako zaštiti da snijeg ne pada u ložište i rupe u stupovima. Kad se voda počne smrzavati i odmrzavati može napraviti dar-mar...:madmana:

Kapelica za brza vjenčanja, kao u Las Vegasu:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264

50kn po vjenčanju i skupiš novce za dovršetak dok kažeš "Elvis has left the building!"(u tvojem slučaju "Elvis has left the pečenjaru!"):lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
vidiš,nije loša ideja,a za forumaše dajem popust....:lol:

S

staffmen

Guest
mtd-ejac kaj da ti velim. Gledam i divim ti se. Jako lepo i jako dobro zgleda.
Kod mene isto u planu pecenjara al na proljece jer smo imali neke druge projekte za sredit. Ograda, rusenje stale...a za sve trebaju kune.
Nego kak ces sredit pogon?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
ni da mrdne,taman mu je lijepo leglo po težini da ne skače ko jarac...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,841
totalni pretovar, treba njemu plavce poslat da ga stave na vagu pa da vidiš frke:finga:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Koliko to ima kg? Ako sam dobro brojao 34kom po ?kg po bali

I da te pitam pošto si ti blizu. Što je s mostom:scratch Jel se što radi ili je ono otvaranje radova bilo samo za slikanje?

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
totalni pretovar, treba njemu plavce poslat da ga stave na vagu pa da vidiš frke:finga:

Bude rekao kao jedan vozač kojeg su uhvatili u "blaaagom" pretovaru (kamion 4 osovine i prikolica 3 osovine, a kamen curi na sve strane): "Gospodo policajci, ništa se vi ne brinite. Dok ja dođem do Zagreba bit ću taman u reguli što se tiče ukupne mase kamiona.:rolfer:"

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
Koliko to ima kg? Ako sam dobro brojao 34kom po ?kg po bali

I da te pitam pošto si ti blizu. Što je s mostom:scratch Jel se što radi ili je ono otvaranje radova bilo samo za slikanje?

da bala ima i 10 kila a nema opet nije pretovar,jedino u visinu...:lol:
na mostu već 2 mjeseca ni žive duše,navodno čekaju da se makne tel. kabel koji je navodno ilegalno postavljen,a i nitko ne zna ko ga je postavil,mislim..:roll:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ak je ilegalno postavljen, bar ga nije problem precvikat, ali mislim da oni namjerno hoće saznat ko je postavil da mogu kaj love u đep stavit od tužbe...

a da radovi stoje zbog kabla, to je stvarno presmješno

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
bar ga nije problem precvikat

Ti bi ga precvikal pa bi Mtd ostalo bez telefona i interneta:lol:

Stvarno je smiješno da zbog takvih problema gradnja stane, a država je glavna u tom poslu:axe:

Baš gledam Žitnu kuću u Karlovcu, izgrađena u godini dana uz sve probleme od konzervatora do toga što je u glavnom dijelu grada i ostalih problema, al j*bi ga tu je privatni kapital u igri.
Država je stvarno u banani, ne mogu jedan drveni srušiti, a htjeli bi graditi Pelješki:rolleyess:

Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Ti bi ga precvikal pa bi Mtd ostalo bez telefona i interneta:lol:

ma on ti ima satelitski bežićni internet, kaj misliš da tam ima telefona kadi on živi :lol:
morali bi ko japanci i kinezi, svako od moćnika ko je dokazano kriv, na štrik pa će si drugi razmislit jel vrijedno života krast od radnika, koji radi za sebe, za državu i još za te lopine, i kak da ima normalnu plaču?!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
ma on ti ima satelitski bežićni internet, kaj misliš da tam ima telefona kadi on živi :lol:
morali bi ko japanci i kinezi, svako od moćnika ko je dokazano kriv, na štrik pa će si drugi razmislit jel vrijedno života krast od radnika, koji radi za sebe, za državu i još za te lopine, i kak da ima normalnu plaču?!
kako ne bi znali ko ga je postavio,prodavaju maglu,seronje...neboj se,da se radi o gradonačelniku i da on ide preko tog mosta,već bi bio gotov....:evil:
ko zna,možda je moj internet brži od tvoga,ipak smo mi turističko naselje....:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
opet izazivaš na dvoboj, a?
sad imamo dve trke za odradit, jednu sa traktoričkima, drugu sa internetom :rolfer: :rolfer:

:partyman:

Najnoviji postovi

Na vrh