to se podrazumjeva.....njami njami i onda lagano:drinkers:
radi se na tome....Odlične slike rayer: To je pečenjara multipraktik roštilj, peka, samo fali ražanj da se uz to vrti :lol:
vidi se iz priloženoga.....:lol:I veličina je dobra tu stane i celo" prase"od 80-90 kila
ma kakvo prase ,stane tu lagano june bez repa od 300kg i kako se polako peče tako ga gladan narod reže i samo dobra konobarica da napoji žeđan puk ovoforumaški:axe:artyman:artyman:artyman:
., pa ča reć?, vode izgljedaš ko pravi pravcat maneken zidani roštilja.,
ma kaj lagano, kad se drugi leptir otvori u karburatoru, sam gas!!njami njami i onda lagano:drinkers:
gledao sam jedan dan sa ceste dal se vidi pečenjara, pa sam skoro sletio s ceste sa skuterom...
:
A gde se ovo na sliki ispeklo? Jel to ti zatvoriš i onda na njemu zapališ vatru? Kako onda znaš kad je pečenje gotovo? Kontroliraš li nekako? Ili si tak dobar kuvar da znaš od prilike kolko vrijemena treba i eto gotovo.?
Ovo na sliki mi jako ukusno izgleda. Njami! Postao sam gladan :scratch
Ovakvu pečenjaru, ovako doteranu još nisam nigdje vidjel. Pravi ste majstori!
Ma jok, kod nas se to ne upotrebljava. Na žalost :?. Nisam još nigdje to video. Kod nas samo roštilj, može i ploča od marmora pa da se gore peče. A vidim da se u peki super ispeče. Dobra vam je ova vaša peka, nema šta.
A gde se ovo na sliki ispeklo? Jel to ti zatvoriš i onda na njemu zapališ vatru? Kako onda znaš kad je pečenje gotovo? Kontroliraš li nekako? Ili si tak dobar kuvar da znaš od prilike kolko vrijemena treba i eto gotovo.?
Ovo na sliki mi jako ukusno izgleda. Njami! Postao sam gladan :scratch
Ovakvu pečenjaru, ovako doteranu još nisam nigdje vidjel. Pravi ste majstori!
čitao sam da za nju cigla mora biti jako vruća i da se peče max. do 7 minuta...A kad tek probaš pizzu ispod peke mmmmm...
pozdrav kolega,zanima me kako te služi motrka husqvarna 365 jer nedavno sam i ja kupio takvu...a što se tiče peka ja sam tek ove godine počeo malo peći u njima i stvarno je super a još tko se kuži više od mene taj sigurno radi čuda pod pekom
pozdrav kolega,zanima me kako te služi motrka husqvarna 365 jer nedavno sam i ja kupio takvu...a što se tiče peka ja sam tek ove godine počeo malo peći u njima i stvarno je super a još tko se kuži više od mene taj sigurno radi čuda pod pekom
to bi trebalo malo bolje pogledati,da komisija utvrdi da li je ispravna za upotrebu...:lol:mane
Evo ovako to izgleda kod mene