pa,dosta se ugrijala ovih dana,mislim da ima oko 22 stupnja...a da vidiš koji je gušt noćno kupanje na slapu....JOOOOJ,ljubomoran sam......hahahha ma imam ja more,ali tamo je isto lijepo imaš hlad pitka voda,nikada se nisma kupao u rijeci ni u jezeru ni u potoku,samo u moru,je hladnije
je,baš je super a i nema previše gužve...vjeruj mi na riječ,nebi se mijenjao za more....mtd kod tebe je baš raj na zemlji
je kolega,do koljena je a ima i dublje..a ako si srećković možda pogodiš koju pećinu....a s druge strane slapa je otok ljubavi...jal barem do kolena?
dojdi na dobru vidit uzivancije najbolja za rafting i uz put pivu oladit,a vani 36,da poludis.
ovi se čude kaj je vodostaj Mrežnice pao, a kad ono mtd cucla za vrt zaljevat :lol:
:lol::lol::lol:
samo ti cuclaj.ako zafali ima Une još na pretek
ako pofali mrežnice,ima kod josix-a u podrumu bačve sa vinom za cuclat....:lol:,,prištekam se na pipu dok ne presuši...:lol:
nešto u vidu infuzije :weedman:
pa,dosta se ugrijala ovih dana,mislim da ima oko 22 stupnja...a da vidiš koji je gušt noćno kupanje na slapu....
je,baš je super a i nema previše gužve...vjeruj mi na riječ,nebi se mijenjao za more....
je kolega,do koljena je a ima i dublje..a ako si srećković možda pogodiš koju pećinu....a s druge strane slapa je otok ljubavi...
čuo sam da je dobra u kurcu od kada je napravljena brana u lešću,da nije za kupanje koliko je hladna...
slažem se s tobom za mjenjanje i po tvojim slikama izgleda da je kraj jako ljep i koliko sam vidio obrađen je tj. priolično uredan vridni ste ljudi , nije kao kod nas sve zapušteno
slažem se s tobom za mjenjanje i po tvojim slikama izgleda da je kraj jako ljep i koliko sam vidio obrađen je tj. priolično uredan vridni ste ljudi , nije kao kod nas sve zapušteno
kod nas je kao zapušteno ja sam npr. ove sezone napravio više km. kombajnom nego površio ha.
kod nas ljudi jako malo rade ne samo njive nego i vinograde, vočnjake , mislim da će se morati mjenjati način življenja jer nema napretka ovako ,
., lip TI pozdrav forumski prijateju mtd007!...
., svaka TI dala sisu iz njedara!!!., za vako lipe slikice tvoga predivnoga kraja i strojčića - makine nad makinami ki kotebe fort nešto dela.-
., prijatelju!, jedna moja mala sugestija - savjet., bilo bi jako dobro da na prikoličicu od svojega labinca metneš kakovo mačje oko, trokut, nekakovu signalizaciju da TE ki nedaj Bože!, NE naguzi., koliko se vidi iz vi tvoji sličic?, vajk je makina po cesti.- ...
., aj Bog!, sretno TI sa delom., čitamo se ...