• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

A

AGRIPLUS65

Guest
jal barem do kolena?
dojdi na dobru vidit uzivancije najbolja za rafting i uz put pivu oladit,a vani 36,da poludis.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
JOOOOJ,ljubomoran sam......hahahha ma imam ja more,ali tamo je isto lijepo imaš hlad pitka voda,nikada se nisma kupao u rijeci ni u jezeru ni u potoku,samo u moru,je hladnije
pa,dosta se ugrijala ovih dana,mislim da ima oko 22 stupnja...a da vidiš koji je gušt noćno kupanje na slapu....
mtd kod tebe je baš raj na zemlji
je,baš je super a i nema previše gužve...vjeruj mi na riječ,nebi se mijenjao za more....
jal barem do kolena?
dojdi na dobru vidit uzivancije najbolja za rafting i uz put pivu oladit,a vani 36,da poludis.
je kolega,do koljena je a ima i dublje..a ako si srećković možda pogodiš koju pećinu....a s druge strane slapa je otok ljubavi...
čuo sam da je dobra u kurcu od kada je napravljena brana u lešću,da nije za kupanje koliko je hladna...

Posljednje uređivanje:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ovi se čude kaj je vodostaj Mrežnice pao, a kad ono mtd cucla za vrt zaljevat :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
samo ti cuclaj.ako zafali ima Une još na pretek

ako pofali mrežnice,ima kod josix-a u podrumu bačve sa vinom za cuclat....:lol:,,prištekam se na pipu dok ne presuši...:lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ako pofali mrežnice,ima kod josix-a u podrumu bačve sa vinom za cuclat....:lol:,,prištekam se na pipu dok ne presuši...:lol:

nešto u vidu infuzije :weedman:

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
pa,dosta se ugrijala ovih dana,mislim da ima oko 22 stupnja...a da vidiš koji je gušt noćno kupanje na slapu....

je,baš je super a i nema previše gužve...vjeruj mi na riječ,nebi se mijenjao za more....

je kolega,do koljena je a ima i dublje..a ako si srećković možda pogodiš koju pećinu....a s druge strane slapa je otok ljubavi...
čuo sam da je dobra u kurcu od kada je napravljena brana u lešću,da nije za kupanje koliko je hladna...

slažem se s tobom za mjenjanje i po tvojim slikama izgleda da je kraj jako ljep i koliko sam vidio obrađen je tj. priolično uredan vridni ste ljudi , nije kao kod nas sve zapušteno

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
slažem se s tobom za mjenjanje i po tvojim slikama izgleda da je kraj jako ljep i koliko sam vidio obrađen je tj. priolično uredan vridni ste ljudi , nije kao kod nas sve zapušteno

hmmmm... vimi nije ni kod vas sve zapušteno.kad vidim pod kojim vi uvjetima radite mislim da ste daleko vrijedniji od mnogih kontinentalaca.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

pa ima djelova uz mrežnicu koji se nisu godinama kosili,izgledaju jadno,nema više tko da se brine o zemlji,stari pomrli a mlade boli kita za zemlju,glavno da se voze makine od auta a doslovno im curi krov nad glavom.....:scratch

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
kod nas je kao zapušteno ja sam npr. ove sezone napravio više km. kombajnom nego površio ha.
kod nas ljudi jako malo rade ne samo njive nego i vinograde, vočnjake , mislim da će se morati mjenjati način življenja jer nema napretka ovako ,

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kod nas je kao zapušteno ja sam npr. ove sezone napravio više km. kombajnom nego površio ha.
kod nas ljudi jako malo rade ne samo njive nego i vinograde, vočnjake , mislim da će se morati mjenjati način življenja jer nema napretka ovako ,

bio moj stari u ispomoći u Pirovcu, brali 9 stabala masline...
uglavnom, nakon prepričavanja berbe, postalo mi jasno kako je nastala pjesma "maslina je neobrana, nema koga da je bere" ... pjesnik je to malo zamaskirao, al su zapravo svi tak popadali od pijače da niki ni mogal brat :lol:

hlad, i pijača... dalmacija :D

:weedman:

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav forumski prijateju mtd007!...

., svaka TI dala sisu iz njedara!!!., za vako lipe slikice tvoga predivnoga kraja i strojčića - makine nad makinami ki kotebe fort nešto dela.-
., prijatelju!, jedna moja mala sugestija - savjet., bilo bi jako dobro da na prikoličicu od svojega labinca metneš kakovo mačje oko, trokut, nekakovu signalizaciju da TE ki nedaj Bože!, NE naguzi., koliko se vidi iz vi tvoji sličic?, vajk je makina po cesti.- ...

., aj Bog!, sretno TI sa delom., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
., lip TI pozdrav forumski prijateju mtd007!...

., svaka TI dala sisu iz njedara!!!., za vako lipe slikice tvoga predivnoga kraja i strojčića - makine nad makinami ki kotebe fort nešto dela.-
., prijatelju!, jedna moja mala sugestija - savjet., bilo bi jako dobro da na prikoličicu od svojega labinca metneš kakovo mačje oko, trokut, nekakovu signalizaciju da TE ki nedaj Bože!, NE naguzi., koliko se vidi iz vi tvoji sličic?, vajk je makina po cesti.- ...

., aj Bog!, sretno TI sa delom., čitamo se ...

je,u planu su mačje oči i onaj nakaradni trokut al nikako da uhvatim vremena da ih postavim,a da,dosta sam na cesti s njime..:scratch

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
molim te reci mi gdje se kupio ti gume,prijatelju trebaju ja ih nikada nisam kupovo pa neznam,njegove su skroz izlizane uopče se nevide ripne tako da molim te preopruči mi neku trgovinu

S

staffmen

Guest
oho bogme ljepa tura.
Kolko ih je. 34 ak sam dobro brojil.
A kaj se svjetla tice stavi macje oci, a mogo bi metnut i dinamo od bicikla na kotac od prikolice i iza metnut 2 žaruljice da te vide.
To sam ja mislio kod sebe napravit dok nisam vidio da imam prikljucak za svjetlo pa su sad gore plave LED-diode.

Na vrh