• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
puko grom u modem, pa na polsu stignem samo čitat, i tu i tam koju "nabacit"...
dužan sam i neke slikice pokeljit, al nebiiiiii, pa nebi...

imat će crtu po guzi ovi iz T-Com-a kad im ja dodjem!

:lol:

:partyman:

što se toga tiče,ja sve iskapčam iz stroje i utičnice čim malo jače zagrmi,imao sam loša iskustva...

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
nisi baš dobro prošao imao si pune ruke posla, evo nakon pet miseci i kod mene kiša pala ali fala Bogu sve prošlo uredu bez tuče samo obilna kiša

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
što se toga tiče,ja sve iskapčam iz stroje i utičnice čim malo jače zagrmi,imao sam loša iskustva...

to je najpametnije,jer nema niti jednog uređaja koji bi naponske udare mogao izdržati.

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
i meni je nočas otišao fax, zvučnici na komp. i mašina za pranje robe , sve u svemu dobro moglo je i gore biti

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
to je najpametnije,jer nema niti jednog uređaja koji bi naponske udare mogao izdržati.

a čuj,kad se jednom opečeš pušeš i na hladno....a i još sam na brdu...
2d930r6.gif

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Najbolje je kad se sve iskopča,,,i onda je mir....jer kad rokne,,ode sve u pm..
A kod mene ja vadim i antenu iz tv,,jer i preko nje zna okinut............:supris:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
Najbolje je kad se sve iskopča,,,i onda je mir....jer kad rokne,,ode sve u pm..
A kod mene ja vadim i antenu iz tv,,jer i preko nje zna okinut............:supris:

meni je antena ispod krova i do sada nije bilo problema,samo ne znam koji je vrag s tim vremenom ove godine,pucaju gromovi ko ludi...:supris:...izgleda da će biti opet usrana godina...:scratch

B

BAGERISTA

Guest
meni je antena ispod krova i do sada nije bilo problema,samo ne znam koji je vrag s tim vremenom ove godine,pucaju gromovi ko ludi...:supris:...izgleda da će biti opet usrana godina...:scratch

Nešto mi njuši,,da neče bit kako treba........možda se varam,,,nadam se..

S

staffmen

Guest
zbog gromova cemo mi najvjerojatnije rusit našu lipu doma koja je visoka oko 20 i nesto metara i stara oko 80g.
Najvise je drvo u bližem susjedstvu a raste par metara od kuce.
Od nje imam hladovinu...
Al opet kad kod grmi i pocne onak jako puhat drhtimo svi skupa da se ne otkine koja grana i sjebe mi kucu.
Isto tak i susjed prigovara vec jer mu je kuca pod lipom.
Kak grmi u zadnje vrijeme, izgleda da je ovaj rus dobro reko da nas spasit mogu samo mali zeleni!

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
aaaaa, slabo, slabo, pontonac ravan ko daska :lol: :finga:

kad sam ja sa fergom vozil drva, ulegnuo se pod nama jadan :lol:

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Nakon dobre paše sad si stal na pojilu da odmoriš konje.Izgleda da si ovu kišu ti naručil da majstorima nije vruče na krovu .

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
Nakon dobre paše sad si stal na pojilu da odmoriš konje.Izgleda da si ovu kišu ti naručil da majstorima nije vruče na krovu .

a ne,majstori su završili taman prije kiše,a s ovim blokovima ću ja da izigravam majstora....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
a ne,majstori su završili taman prije kiše,a s ovim blokovima ću ja da izigravam majstora....:lol:

Nači odlučija si poč u zidare,,,,ili češ nadozidavat..:mrgreen::mrgreen:
Ajde barem si moga odmah vidit dali negdje pušta krov.............:rolfer::rolfer:

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Most nije vukeličev a ono se vide klupske prostorije od nk. VOŠK Belaviči (vjerovali ili ne )

Najnoviji postovi

Na vrh