• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Zakaj se ne spustiš do kraja mogal bi i do mlina dojt?
jes,da nisam dalje pjesak posipal..
pitaj susjede koji se voziju tim putem.
pa i ja se tuda vozim,dobre gume i ide,a i posipano je na kritičnim mjestima..
a kaj misliš kak je bilo dok sam bil manji,nije se dalo ni hodati koliko smo znali izglancat,doduše,tada je bio samo jedan auto na brdu,a sad ih ima 7

B

BAGERISTA

Guest
evo još malo zimskih radosti......:mrgreen:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=BcGyL_bKmJY&feature=youtu.be[/YT]

E stvarno mi sad delaš,,,,,gušte,,,,a pogotovo ovo pod ručnom na kraju......................:prayer::prayer::prayer:jao šta ga kod nas nema,,,pa da na Y idem:partyman::partyman::partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
kaj imate čak 7 auti na brdu? :prayer:
a 3 kuće....:lol:
E stvarno mi sad delaš,,,,,gušte,,,,a pogotovo ovo pod ručnom na kraju......................:prayer::prayer::prayer:jao šta ga kod nas nema,,,pa da na Y idem:partyman::partyman::partyman:

gušti su gušti......:partyman:
a pod ručnom mora biti obavezno..

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
evo još malo zimskih radosti......:mrgreen:
Sljedeće godine prijavimo te na natjecanje u sanjkanju, kategorija seniori :finga:
Ostatak ekipe te gleda uz stazu sa kuhanim vinom u ruci :drinkers:
kaj imate čak 7 auti na brdu? :prayer:
U voznom stanju? Oni yugići i stojadini iza štale se ne računaju :lol:
a pod ručnom mora biti obavezno..
Prejaka ručna pa na bok i opet ispočetka ;)
Ili napraviti kolonu sanjki pa čekat da prolazi auto i konlona na kuku pa od jednog kraja sela na drugi :rolleyess:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Prejaka ručna pa na bok i opet ispočetka ;)
Ili napraviti kolonu sanjki pa čekat da prolazi auto i konlona na kuku pa od jednog kraja sela na drugi :rolleyess:
a zašto imam mtd-a....;)..ili da se zakačim za ralicu...:lol:
Sljedeće godine prijavimo te na natjecanje u sanjkanju, kategorija seniori :finga:
Ostatak ekipe te gleda uz stazu sa kuhanim vinom u ruci :drinkers:
u mladim danima sam bio najbrži na brdu,imao sam neprežaljene elanove sanjke,išle su ko lude..
U voznom stanju? Oni yugići i stojadini iza štale se ne računaju :lol:
svi su završili u otpadu ne kilu,čak su pokupili i stare školjke iz šume koje su starije i od mene...

B

BAGERISTA

Guest
čiko

Bit če polupanih sudionika ko u rely-u,,,,kad sletiš u publiku....:mrgreen:

mtd001
Da pod ručnom,,,,,,samom po boku.........;);),,i bez stabli ili auti z boka..:blackeye:blackeye

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
jaooooo pa ovo dupla pirueta sa izlazom u rikverc....ccccc mogu zamisliti kako se mala veselila,ja nisam danas stigo pripeti tornjake u sanke ali sam zato djecu okrenuo par puta u stilu šumahera autom na livadi.....juhuuuuuuuuu

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
ja nisam danas stigo pripeti tornjake u sanke
A da? :shock: Koliko mogu povući? Koliko tornjaka na sanjke privežeš?
ali sam zato djecu okrenuo par puta u stilu šumahera autom na livadi.....juhuuuuuuuuu
Ne spominji mi to, snijeg pada a ekipa na poligon za autoškolu... :mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
To hoću čuti, djeca sigurno uživaju ;)

I ne spominji ralicu, mane bude odmah dobil visoki tlak :lol:
pa da ne kuka kako ne čiste cestu...
jaooooo pa ovo dupla pirueta sa izlazom u rikverc....ccccc mogu zamisliti kako se mala veselila,ja nisam danas stigo pripeti tornjake u sanke ali sam zato djecu okrenuo par puta u stilu šumahera autom na livadi.....juhuuuuuuuuu

uh,ova starija uživa,ničega se ne boji...
a joj,imam ludu ideju samo ne znam ko će biti kamerman....

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
A da? :shock: Koliko mogu povući? Koliko tornjaka na sanjke privežeš?
Ne spominji mi to, snijeg pada a ekipa na poligon za autoškolu... :mrgreen:

kopčam dvojicu na sanke,mogu oni povući 4 odrasle osobe,ali ako idu bez vodiča piče ko ludi,kakav haski,nije im ni do koljena kako su ovi ludi samo da im je trčati a cijeli su dan pušteni.sva sreća pa stariji sluša komande,stani kreni itd... inače bilo bi nas svugdje kad onaj mlađi zapne ko sivonja

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
pa da ne kuka kako ne čiste cestu...

uh,ova starija uživa,ničega se ne boji...
a joj,imam ludu ideju samo ne znam ko će biti kamerman....

da nije ideja ovo sve napraviti potrbuške?????

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
da nije ideja ovo sve napraviti potrbuške?????

ma to nije zanimljivo....
moram prije napraviti stazu,a bojim se da ne zaglibim sa ralicom,danas sam imao guranja,nisu pomogli ni lanci...:lol: izroval sam ko krmača...

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
ma to nije zanimljivo....
moram prije napraviti stazu,a bojim se da ne zaglibim sa ralicom,danas sam imao guranja,nisu pomogli ni lanci...:lol: izroval sam ko krmača...
ahaaaaa
sad mi je jasnije.:gitarist: to bi bio hit

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
probao danas pravit pa zaglibio do jaja,ni napred ni nazad,još sam ga morao gurati,sramote...:madmana:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
nema veze,ko nije probao i nezna kako je,ovako sad znaš.ali može to i bolje jelde?

a što dijete zna što je 30 cm. snijega.....:lol:
ništa bez sirove snage,srećom pa za doručak imao špeka i češnjaka pa sam mogao potegnuti...
a zaboravih i bos. rakiju koja je dobro grijala,ko centralno..:lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
a što dijete zna što je 30 cm. snijega.....:lol:
ništa bez sirove snage,srećom pa za doručak imao špeka i češnjaka pa sam mogao potegnuti...
a zaboravih i bos. rakiju koja je dobro grijala,ko centralno..:lol:

eto vidiš sve komponente su tu za drugi pokušaj :lol:

a za kamermana,čuj tu ti najbolje to sve pričvrstiti na čelo ko rudari onu lampu što imaju kad idu pod zemlju

Na vrh