• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Ti si munjen,,,,skroz,,,,,:supris::supris:a gore bi poša samo na onog koji je tek izrasa,,,cc,,,1,50-2mvisine max:mrgreen::lol::lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
naravno da ne, dapače, malo straha poboljša cirkulaciju, a srce ima fitness :rolfer:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
,,,,,, a jok ,,, dok su noge na zemlji to je to,,,,, hvali nebo drž se zemlje,, :drinkers:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
malo današnje aktivnosti,išo malo planinariti....:lol:
A nebi zvao da dođemo pomoći. Ti bi isto radio a mi bi sa sigurne udaljenosti govorili što treba raditi, da ne kvarimo hrvatski radnički prosjek :mrgreen:
Jesi bio ljepljiv od smole nakon rušenja? :scratch
a ko će se penjati ako neću ja.....:mrgreen:
A ja? Ionako sam najlakši i najmanji od vas prisutnih pa bi se verao kao vjeverica po drvu :mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Je dok punpa ne preskoči...............:shock::rolleyess::rolleyess:

,,,,,, a jok ,,, dok su noge na zemlji to je to,,,,, hvali nebo drž se zemlje,, :drinkers:
a jeste *******......:lol:
A nebi zvao da dođemo pomoći. Ti bi isto radio a mi bi sa sigurne udaljenosti govorili što treba raditi, da ne kvarimo hrvatski radnički prosjek :mrgreen:
Jesi bio ljepljiv od smole nakon rušenja? :scratch

A ja? Ionako sam najlakši i najmanji od vas prisutnih pa bi se verao kao vjeverica po drvu :mrgreen:
nisam,imao sam rukavice...
kaj misliš da si zato najspretniji....:butthead:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
:prayer: svaka čast tebi,,,,, al sigurno je sigurno,,,, vrijedi strah kome ga je bog dao,,,, do 2-3 m visine nekak al dalje nikak i to da je veća ploha,,, al ovak verat se po drvetu,,, pa ispadnem ko u crtiću....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
danas je pao i drugi,ovaj je bio koji metar višlji....:lol:
16a6y5g.jpg

11wbhn4.jpg

i malo frezanja...uvjeti fantastično pogođeni..
2qm1yls.jpg

oa14ox.jpg

i na kraju ss na dijalizi,sada ima svježu krv..
14imqkz.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
TIMBEER!!! :lol:

I što sa trupcem :scratch
Za grane zovi Josix-a da dođe sa Vikingom :finga:

vozit ću na pilanu....
vidiš,dobra ideja,josaaaaaaa,kaj radiš popodne....:lol:
mane,tu su negdje moje godište,koju godinu možda više...

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
O MTD-ac,,,ajd da sam i tebe potaka na slikanje,,,,,,,,,,,,barem da san ča korisno učinija.......:rolfer::rolfer:ko niš drugo...:lol::lol:

Ala si počeja hitat sve od reda dole,,,do kad,,,do susjeda,,ili ideš dalje............:arrow::arrow:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
,,,,,,,,,, e tak je bolje,,, sad ga dolje mogu i ja rezat :lol: ,,, ti si kreno punom parom,,, ajd se dokotrljaj do mene,,,, imam neku kanadsku topolu za roknut,,, naravno smetaju žice,,, u prsnom promjeru je nekih 1,5 m i viiiiiiiiisssssooooka :finga:

B

BAGERISTA

Guest
:lol::lol::lol:prsna visina,,,,,,,,,,,,s lakočom koja zapahnjuje........:rolfer:

Na vrh