• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
,,,,,,,,,, e tak je bolje,,, sad ga dolje mogu i ja rezat :lol: ,,, ti si kreno punom parom,,, ajd se dokotrljaj do mene,,,, imam neku kanadsku topolu za roknut,,, naravno smetaju žice,,, u prsnom promjeru je nekih 1,5 m i viiiiiiiiisssssooooka :finga:

da,sa čim da se popnem,nisam spajdermen....:scratch
ili da popijem red bul pa da dobijem krila...:lol:

B

BAGERISTA

Guest
,,, a jesi munjen, samo ti je to na pameti,,,, :rolfer: :rolfer: :rolfer:

Ča reč ,,,ki jemunjen,,,nemoreš ga kambijat,,nikako...........:lol:

Pa nogama i rukama..............:lol::rolfer::rolfer::rolfer:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,806
vozit ću na pilanu....
vidiš,dobra ideja,josaaaaaaa,kaj radiš popodne....:lol:
mane,tu su negdje moje godište,koju godinu možda više...

kaj ti misliš da ja znam koje si ti godište:!:

pitam zato kaj ja imam jednog za srušit a star je 57 godina:weedman: provjereno

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
kaj ti misliš da ja znam koje si ti godište:!:

pitam zato kaj ja imam jednog za srušit a star je 57 godina:weedman: provjereno

moj je malo mlađi.....:weedman:

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
čuj mtd dali si ti razmišljo da se uposliš na kakvom snimanju filma kao kaskader,je*eš visinu,ja sam rekao da je tavan sa kobasicama gornji limit a donji žena u krevetu:rolfer::rolfer:,ja sam jučer kod susjeda rezao neke stare šljive i max visina bila 5 metara al ga jebi sve pika ,lotra se pomiče a ja dolje dobro podrezivanje i ode šljiva na zborno mjesto,svaka čast mtdac biče ljepe daske ili grede:prayer::prayer:

B

BAGERISTA

Guest
čuj mtd dali si ti razmišljo da se uposliš na kakvom snimanju filma kao kaskader,je*eš visinu,ja sam rekao da je tavan sa kobasicama gornji limit a donji žena u krevetu:rolfer::rolfer:,ja sam jučer kod susjeda rezao neke stare šljive i max visina bila 5 metara al ga jebi sve pika ,lotra se pomiče a ja dolje dobro podrezivanje i ode šljiva na zborno mjesto,svaka čast mtdac biče ljepe daske ili grede:prayer::prayer:

E kad god se vidimo,,,za ovo imaš pol gajbe rogonje,,:partyman::partyman:,,,,,,,,,,,,,,,,,neču ti dat cijelu,:blackeye,jer pola i za mene.............:lol::lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167

zvat čemo firemanpeter-a da dođe sa onim lojtrama od 30 metara, pa možeš od vrha trupiće rezat :rolfer:
ne moraš se bojat, bit ću ja s tobom na lojtri, ak ti padneš, da bar motorku spasim!

:rolfer: :rolfer:

viking ne jede smolasto povrče... :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
ne moraš se bojat, bit ću ja s tobom na lojtri, ak ti padneš, da bar motorku spasim!

:

prejako,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
kalgg3.jpg
33m5qq0.gif
:lol::lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
budem probao izrezati grede...
zvat čemo firemanpeter-a da dođe sa onim lojtrama od 30 metara, pa možeš od vrha trupiće rezat :rolfer:

viking ne jede smolasto povrče... :mrgreen:
ti bi bio preveliko opterećenje za lojtru,ne bi nas spasili ni stabilizatori od prevrtanja,propala bi dizalica u zemlju...:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
ti bi bio preveliko opterećenje za lojtru,ne bi nas spasili ni stabilizatori od prevrtanja,propala bi dizalica u zemlju...:lol:
Vas dvoje u košari a ja dolje za upravljačem :mrgreen:
A firemanpeter sve dokumentira za poglavlje u uputstvima za upotrebu: Kako ne koristiti vatrogasne autoljestve jer nastalu štetu jamstvo ne pokriva! :rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Javljam se da obrađujem papire,:mrgreen::mrgreen:,,stavljam uživo na forum,,,,,,sa zbivanja...
5sft0.gif
i tražim dobrovoljca,.,,za
14wvnfp.gif

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167

pa zato ti velim, kad ti poletiš, ostat će taman moja malenkost koja teži ko prosječni vatrogasac u punoj spremi, i motorčica od zanemarivih 6kg :lol:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
:supz: eto i ekipa je za čas spremna,,, ja stavim janje na ražanj,,,, dok kaskaderi i filmska ekipa snime set i janje bu gotovo pa :drinkers::drinkers::partyman: :partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
hm...pa makar samo janje pojeli....:finga:..a može i krmče..

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
evo kaj se danas kod mene radilo,teški fizički rad,vakumiranje kobasa....:lol:

rlm49l.jpg

t85e13.jpg

255ozea.jpg

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=DOhdo_acMYM&feature=youtu.be[/YT]