pele
Član
- Tu od
- 23 Kol 2010
- Poruka
- 793
:lol::lol::lolrsna visina,,,,,,,,,,,,s lakočom koja zapahnjuje........:rolfer:
,,, a jesi munjen, samo ti je to na pameti,,,, :rolfer: :rolfer: :rolfer:
:lol::lol::lolrsna visina,,,,,,,,,,,,s lakočom koja zapahnjuje........:rolfer:
,,,,,,,,,, e tak je bolje,,, sad ga dolje mogu i ja rezat :lol: ,,, ti si kreno punom parom,,, ajd se dokotrljaj do mene,,,, imam neku kanadsku topolu za roknut,,, naravno smetaju žice,,, u prsnom promjeru je nekih 1,5 m i viiiiiiiiisssssooooka :finga:
da,sa čim da se popnem,nisam spajdermen....:scratch
ili da popijem red bul pa da dobijem krila...:lol:
ne,to mu je od prevelike konzumacije muškata.....:lol:
vozit ću na pilanu....
vidiš,dobra ideja,josaaaaaaa,kaj radiš popodne....:lol:
mane,tu su negdje moje godište,koju godinu možda više...
kaj ti misliš da ja znam koje si ti godište:!:
pitam zato kaj ja imam jednog za srušit a star je 57 godina:weedman: provjereno
čuj mtd dali si ti razmišljo da se uposliš na kakvom snimanju filma kao kaskader,je*eš visinu,ja sam rekao da je tavan sa kobasicama gornji limit a donji žena u krevetu:rolfer::rolfer:,ja sam jučer kod susjeda rezao neke stare šljive i max visina bila 5 metara al ga jebi sve pika ,lotra se pomiče a ja dolje dobro podrezivanje i ode šljiva na zborno mjesto,svaka čast mtdac biče ljepe daske ili grederayer:rayer:
da,sa čim da se popnem,nisam spajdermen....:scratch
ili da popijem red bul pa da dobijem krila...:lol:
ne moraš se bojat, bit ću ja s tobom na lojtri, ak ti padneš, da bar motorku spasim!
:rolfer: :rolfer:
:
budem probao izrezati grede...čuj mtd dali si ti razmišljo da se uposliš na kakvom snimanju filma kao kaskader,je*eš visinu,ja sam rekao da je tavan sa kobasicama gornji limit a donji žena u krevetu:rolfer::rolfer:,ja sam jučer kod susjeda rezao neke stare šljive i max visina bila 5 metara al ga jebi sve pika ,lotra se pomiče a ja dolje dobro podrezivanje i ode šljiva na zborno mjesto,svaka čast mtdac biče ljepe daske ili grederayer:rayer:
ti bi bio preveliko opterećenje za lojtru,ne bi nas spasili ni stabilizatori od prevrtanja,propala bi dizalica u zemlju...:lol:zvat čemo firemanpeter-a da dođe sa onim lojtrama od 30 metara, pa možeš od vrha trupiće rezat :rolfer:
ne moraš se bojat, bit ću ja s tobom na lojtri, ak ti padneš, da bar motorku spasim!
:rolfer: :rolfer:
viking ne jede smolasto povrče... :mrgreen:
zvat čemo firemanpeter-a da dođe sa onim lojtrama od 30 metara, pa možeš od vrha trupiće rezat :rolfer:
Vas dvoje u košari a ja dolje za upravljačem :mrgreen:ti bi bio preveliko opterećenje za lojtru,ne bi nas spasili ni stabilizatori od prevrtanja,propala bi dizalica u zemlju...:lol:
ti bi bio preveliko opterećenje za lojtru,ne bi nas spasili ni stabilizatori od prevrtanja,propala bi dizalica u zemlju...:lol: