• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Da ga nije zvuka s traktoričem,,,,:shock::shock:,,,,,......ti mali kamenčić,,,,,ovakove poli nas vade svako oranje..:lol::lol:da ore poli nas,,,neko ki ni naučen,,,puštija bi komplet plug u njivi..:rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Dobar,,je,,,,,,,,,,,jel to ovogodišnji...:shock::shock:
ma jok,ostao lanjski....:lol:
Mislim da je malo stariji, koju tisuću godina :lol:
Što si ga sa plugom zakačio?

je čiko,u prvom prolazu sam ga načeo ali zato u drugom se zapiknuo plug ravno pod njega i mic po mic ugleda on svjetlo dana...
srećom pa lemeši ostali cijeli...

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
je čiko,u prvom prolazu sam ga načeo ali zato u drugom se zapiknuo plug ravno pod njega i mic po mic ugleda on svjetlo dana...
srećom pa lemeši ostali cijeli...
Ti si ga bar lagano izvadio ;)
Gledao ja u jednom selu (južnije od nas) kako je prošla operacija vadi kamen. Čovijek godinama orao sa TV ali odlučio on sa jačim traktorom jednom izorati i zapiknuo kamen, kad je već nađen neka se izvadi da ne smeta. Probao ovako, onako i ne ide. Dolazi kombinirka i opet ne ide. Na kraju dolazi bager sa čekičem i stvar riješena, a krater da kamion zemlje stane :lol:
Kad smo mi na granici sa krševitim područjem pa kamenje polagano izvire iz zemlje :roll:

B

BAGERISTA

Guest
Neke pute biš reka,,,,da je mali,,,,a onda ideš kopat,i dojdeš do kamena od kubika..:?:?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Ti si ga bar lagano izvadio ;)
ll:

a ima još pacijenta samo su malo tvrđi orah..
ja kad orem kod sebe ne skidam nogu sa kvačila i ruku sa hidraulike,i laganini..:mrgreen:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
a vidi samo koji sam krumpir danas isčupao,ostao je cijeli krater od njega....:lol:

r1n8r6.jpg

hehhe jedan takav je došo moju frezu glave..heheh ja se s tako malima ni ne zaje....ehehhe

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
i moja je freza škrbava,odbio jučer ili danas 2 noža,osjetim da mi nešto čudno radi,kad ono 2 noža manje....:madmana:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
ma da,puko sam valjda negdje u kamen,izgleda jučer,jer se dobro sprašilo ispod nje....
imam negdje u garaži rezervu,nadam se da su pukli lijevi i desni,inače osta škrbava do ponedeljka..

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
hahaha a dobro jos uvijek sam ja bolji sta se tiče freze =D tako da necu nista rec...ma ne vjerujem da ces je ti pustit da bude dugo škrbava

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
danas došao na red i susjedov bor....:lol:
sad su svi porušani u blizini....
2vxra03.jpg

pao je i posljednji na brdu....

Posljednje uređivanje:
S

staffmen

Guest
zakaj sve te borove rusis??
ili te strah da vas grom ne preduhitri pa vam ih na kuce srusi?:roll:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
zakaj sve te borove rusis??
ili te strah da vas grom ne preduhitri pa vam ih na kuce srusi?:roll:
Vidi se da su blizu kuće i žica za struju. Smeta žicama, korjenje došlo do temelja kuće, udar groma i slično...

Najnoviji postovi

Na vrh