Daj ne s*ri...:?:da,da bi mi na kraju mjenjao mlince na blagajni....ako se sjećaš..:rolfer:
koja katastrofa :madmana::madmana:
kod mene je u dva navrata padala tuča ali svaki put po minutu i ostalo je bila kiša, pada još uvijek. Jedino je jako sijevalo i grmilo i izgleda da mi je router od interneta sje**lo. Sad sam stavio nekavi drugi šta sam imao prije al je spor i nema weirles tako da se moram švercat sa bratovim kompom a laptop mi ide preko weirlesa i sad je beskoristan :madmana:.
A lijepo sam sve iz struje iskopčao i onda se nađe pametna mater i sve ponovo ukopča jer kao više ne grmi, a sa svih strana se bljeska i kuha :madmana:
Prijavi ti u T-com i reci da ne radi, dođe tehničar i dobiješ novi Naravno pri dolasku ga ponudi sa domačim proizvodima, ne može čovjek radit na prazan želudacrouter od interneta sje**lo i sad je beskoristan :madmana:.
Onaj sa zaštitom za tel. liniju i TV ili bez?ni to svaki put ne pomaže, imao sam ga pa znam
ni to svaki put ne pomaže, imao sam ga pa znam
Prijavi ti u T-com i reci da ne radi, dođe tehničar i dobiješ novi Naravno pri dolasku ga ponudi sa domačim proizvodima, ne može čovjek radit na prazan želudac
Onaj sa zaštitom za tel. liniju i TV ili bez?
ma sve mi to sada ide dosta sporije,šuma i hobi poljoprivreda mi oduzimaju dosta vremena...., lip TI pozdrav mtd001!., lipo, lipo odlično napravljeno, svaka čast i fala!., sve čekam pomalo, da se to sabere u komplet, pa da onako sa družinom isprobamo - istestiramo!???
., Bog!, čitamo - pišemo se ...
moram da dođem i da vidim da me možda ne lažeš....:mrgreen:taj sistem si od mene prekopiral:vragek:, molim da mi se dostavi adekvatna naknada za pretrpljene duševne boli koje će tek nastat :finga:
Kolko imaš okretaja u minuti na cijevi?
sa onim uškama maticu stežem...Lipo si ti to MTD-ac,,,,,složija,,,još da se ča rokne na njega,,i da več,,,probamo,,...
Reci mi šta su ti one uške dvije unutra,,,,,ide još šta na njih,,ili.:scratch:,a ostalo sve za deset,,,očeš farbat to,,,ili ostaje ovakvo..da ti pošaljem crvene..:mrgreen::mrgreen:
4000-4500rpm....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:taj sistem si od mene prekopiral:vragek:, molim da mi se dostavi adekvatna naknada za pretrpljene duševne boli koje će tek nastat :finga:
Kolko imaš okretaja u minuti na cijevi?