• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
da,da bi mi na kraju mjenjao mlince na blagajni....ako se sjećaš..:rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
evo kako je to izgledalo u blažem obliku...
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=KB6TiuUY9hk&feature=youtu.be[/YT]

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
da,da bi mi na kraju mjenjao mlince na blagajni....ako se sjećaš..:rolfer:
Daj ne s*ri...:?:
Kako je svijet mali :D ......... točnije Karlovac i Duga Resa, tri kuće a nitko se ne pozna :rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
taman mislio ti se javiti a ti ko zvrk odjurio...
reći ću svojoj vjenčanoj kumi da te malo pritisne......:lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
koja katastrofa :madmana::madmana:

kod mene je u dva navrata padala tuča ali svaki put po minutu i ostalo je bila kiša, pada još uvijek. Jedino je jako sijevalo i grmilo i izgleda da mi je router od interneta sje**lo. Sad sam stavio nekavi drugi šta sam imao prije al je spor i nema weirles tako da se moram švercat sa bratovim kompom a laptop mi ide preko weirlesa i sad je beskoristan :madmana:.
A lijepo sam sve iz struje iskopčao i onda se nađe pametna mater i sve ponovo ukopča jer kao više ne grmi, a sa svih strana se bljeska i kuha :madmana:

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
koja katastrofa :madmana::madmana:

kod mene je u dva navrata padala tuča ali svaki put po minutu i ostalo je bila kiša, pada još uvijek. Jedino je jako sijevalo i grmilo i izgleda da mi je router od interneta sje**lo. Sad sam stavio nekavi drugi šta sam imao prije al je spor i nema weirles tako da se moram švercat sa bratovim kompom a laptop mi ide preko weirlesa i sad je beskoristan :madmana:.
A lijepo sam sve iz struje iskopčao i onda se nađe pametna mater i sve ponovo ukopča jer kao više ne grmi, a sa svih strana se bljeska i kuha :madmana:

Kupi 'troštek' s predzaštitom..:)

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
router od interneta sje**lo i sad je beskoristan :madmana:.
Prijavi ti u T-com i reci da ne radi, dođe tehničar i dobiješ novi :) Naravno pri dolasku ga ponudi sa domačim proizvodima, ne može čovjek radit na prazan želudac ;)
ni to svaki put ne pomaže, imao sam ga pa znam
Onaj sa zaštitom za tel. liniju i TV ili bez?

Markec

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
282
ni to svaki put ne pomaže, imao sam ga pa znam

E onda ti nema spasa!:lol:
Mi smo se opekli par puta, pa nas koštalo, pa kupili par komada..
Frendu je taman kad se moralo kupiti DVBT tuner skurilo četiri komada po 100-200 kn i još škrinju i kaj ja znam kaj. Nekaj je uspio preko garancije, a ostalo iz džepa..:madmana:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
Prijavi ti u T-com i reci da ne radi, dođe tehničar i dobiješ novi :) Naravno pri dolasku ga ponudi sa domačim proizvodima, ne može čovjek radit na prazan želudac ;)

Onaj sa zaštitom za tel. liniju i TV ili bez?

ma onaj kaj u struju uštekaš pa ti kao sprečava da se napajanje na kompu ne skuri

Ipak imam sreće router je proradio ali telefon još nije, izgleda da je bio problem u nečem drugom a ne u routeru. Uglavnom internet radi a to mi je bitno, tel. i tako ne koristim

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
e je bi ga mtd, ja sutra idem, odnosno danas, u vinograd...
trebal bi it spat, a nekako mi se neče...

debelo je padalo, i dugo, i agresivno, ali se sve nadam, vidio kad je lupalo po autu, da se rasipavalo ko drek, postoji nada da je bila neka mekana ledara....

što se tiće vinograda, ako nije srušilo pupove, bit će dobro...
voćke su nadrapale, to je... badava mi orezivanje jabuka :mad:

ljut sam ko pas, kolko sam vremena izgubil :madmana:

.....biiiiiiiiip.......

laku noć :cry:

B

BAGERISTA

Guest
Nadajmo se da nije napravilo sranje,,,,,,mada če zacrnit svugdje di je udarija po lozi..:supris::supris:
A vočke,,,,,vočke moreš zabit,na svu žalost,,i ako bude ča bit če malo..

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
evo kaj se radilo kod mene ovih kišnih dana,postavljao sam mehanizam za ražanj,još samo cijev i to je to...

14a8qc4.jpg

2ro3jbo.jpg

m9u786.jpg

f8as6.jpg

1syvj5.jpg

G

GROF

Guest
., lip TI pozdrav mtd001!., lipo, lipo odlično napravljeno, svaka čast i fala!., sve čekam pomalo, da se to sabere u komplet, pa da onako sa družinom isprobamo - istestiramo!???

., Bog!, čitamo - pišemo se ...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
taj sistem si od mene prekopiral:vragek:, molim da mi se dostavi adekvatna naknada za pretrpljene duševne boli koje će tek nastat :finga:

Kolko imaš okretaja u minuti na cijevi?

B

BAGERISTA

Guest
Lipo si ti to MTD-ac,,,,,složija,,,još da se ča rokne na njega,,i da več,,,probamo,,...

Reci mi šta su ti one uške dvije unutra,,,,,ide još šta na njih,,ili.:scratch:,a ostalo sve za deset,,,očeš farbat to,,,ili ostaje ovakvo..da ti pošaljem crvene..:mrgreen::mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
., lip TI pozdrav mtd001!., lipo, lipo odlično napravljeno, svaka čast i fala!., sve čekam pomalo, da se to sabere u komplet, pa da onako sa družinom isprobamo - istestiramo!???

., Bog!, čitamo - pišemo se ...
ma sve mi to sada ide dosta sporije,šuma i hobi poljoprivreda mi oduzimaju dosta vremena...
kad to završim,onda se bacam samo na roštilj.....
pa,isprobat ga možemo uvijek.....:mrgreen:
taj sistem si od mene prekopiral:vragek:, molim da mi se dostavi adekvatna naknada za pretrpljene duševne boli koje će tek nastat :finga:

moram da dođem i da vidim da me možda ne lažeš....:mrgreen:
nisam ga još spojio na struju pa da vidim,bit će ovih dana.....kaže mi majstor da mogu vrtiti na 6 i na 12 volti...
Lipo si ti to MTD-ac,,,,,složija,,,još da se ča rokne na njega,,i da več,,,probamo,,...

Reci mi šta su ti one uške dvije unutra,,,,,ide još šta na njih,,ili.:scratch:,a ostalo sve za deset,,,očeš farbat to,,,ili ostaje ovakvo..da ti pošaljem crvene..:mrgreen::mrgreen:
sa onim uškama maticu stežem...
ma kakvo farbanje...:supris:,sve je od prokroma,ima da se sjaji ko pasja kesa.....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
Ljepo,,,,,,,,,,,,,,nači malo ti je želizo bilo jeftino............:mrgreen::mrgreen:,pa se odlučija istrošit,,,,neka,,neka,,,lakše če okretat,,,neče pitura frmivat....:rolleyess::weedman::weedman:

4000-4500rpm....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

aha,,,nači iša je krast ideje..

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192
najbolja provjera bi bila neki prasac 25-28 kg žive vage i gajba pive ,onda bude provjereno i sprobano:weedman::weedman:

Najnoviji postovi

Na vrh