• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
josa,jesam metalac ili pekar....
pa,podbočio bi je sa uporama....:lol:
za šipku sam gledao,moram čekati da je dopelja iz zg. kad bu išao po svoj materijal,a koliko dođe,ne znam,6 metri od cole dođe negdje oko 500 kuna,a meni treba 1.70 m

Mislim da je slaba,,,,,,,,,,konstrikcija,,,,,,,,,,da se nebi kučica okretala oko osovine............:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
ja nemam kad proć, do 4 svaki dan na poslu a neznam do kad rade. Morat ću starog poslat da malo izvidi, trebam neke cijevi za brajdu pa možda kaj nađe

e to bih mogao jedino u subotu, kad nemrem godišnji dobit, a obično sav posal kaj čeka kroz tjedan, rascjepam na subote, pa ni jedna nije slobodna...

ni dobro kad je čovik bez posla, a ni dobro ni kad dela a ima blesavo radno vrijeme...
meni je dobro,radim u 3 smjene,a da mi zatreba,mjenjam se sa kolegom iz druge smjene...
Mislim da je slaba,,,,,,,,,,konstrikcija,,,,,,,,,,da se nebi kučica okretala oko osovine............:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:

temelji su dobri....:butthead:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
meni je dobro,radim u 3 smjene,a da mi zatreba,mjenjam se sa kolegom iz druge smjene...

temelji su dobri....:butthead:

joj kad se sjetim tih smjena, nikad mi bolje nije bilo

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ja sam preko student servisa radio u pivovari u tri smjene, slažem se da je to zakon!!

morali bumo kod čiksa prvo utamanit tu njegovu trakavicu u crijevima, i onda ga šopat, ja ću mu bit osobni trener kako se šopat hranom :lol:

B

BAGERISTA

Guest
Na instrukcije kod mene i JOSE..............:mrgreen::mrgreen:garantiramo,,,,,,par kila svaki misec..samo redovno lokanje,,,i ishrana strogo navečer..

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
ja sam preko student servisa radio u pivovari u tri smjene, slažem se da je to zakon!!
Kad se sjetim tih dana... :cry:
morali bumo kod čiksa prvo utamanit tu njegovu trakavicu u crijevima, i onda ga šopat, ja ću mu bit osobni trener kako se šopat hranom :lol:
bit ćeš na specijalnoj ishrani....:lol:
Da vidimo.
Prije posla npr. Nuttela i šnita kruha nekoliko komada.
Na poslu žemlja, 10 dag mesnog proizvoda ili kebab ako nađem kupone, veliki jogurt ili sok
Doma ručak
Popodne već se otvara frižider i špajza, ako nema ništa drugo pašteta i kruh je dobar
Poslije dnevnika večera, npr. svježi sir, ajvar, špek i kruh
Prije spavanja cornflakes ili petit-keksi i kakao (ne smijte se, nečakinja me podsjetila što se sve jelo dok smo bili mali :mrgreen:)

I ništa se ne hvata, samo kg padaju :confused:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
Kad se sjetim tih dana... :cry:

Da vidimo.
Prije posla npr. Nuttela i šnita kruha nekoliko komada.
Na poslu žemlja, 10 dag mesnog proizvoda ili kebab ako nađem kupone, veliki jogurt ili sok
Doma ručak
Popodne već se otvara frižider i špajza, ako nema ništa drugo pašteta i kruh je dobar
Poslije dnevnika večera, npr. svježi sir, ajvar, špek i kruh
Prije spavanja cornflakes ili petit-keksi i kakao (ne smijte se, nečakinja me podsjetila što se sve jelo dok smo bili mali :mrgreen:)

I ništa se ne hvata, samo kg padaju :confused:
jebote..:eek:,tebe je bolje oblačit nego hranit...:lol:

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Čiko, daj provjeri, možda fakat tvoja trakavica ima gliste.....:vragek:
Ja se tješim da imam metabolizam za krizne i katastrofične situacije.....da potraje.....a vi tvigići, vi bi prvi kapitulirali da se desi, ne znam, smak svijeta:mrgreen:

S

staffmen

Guest
a cuj Ciko poznato mi to.

Ja sam 195cm, 18 godina i imam 75kg.
Jesam naglo naraso al kile se slalbo hvataju. Makar moj stari je bio mrsav isto pa....

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Ja se tješim da imam metabolizam za krizne i katastrofične situacije.....da potraje.....a vi tvigići, vi bi prvi kapitulirali da se desi, ne znam, smak svijeta:mrgreen:
Pih kad bi bio smak svijeta...uzeo bi stvari i pravac Njemačka :rolfer:
Čiko, daj provjeri, možda fakat tvoja trakavica ima gliste.....:vragek:
ma nema on glistu,on ima krokodila u ...ku :lol:
Dečki to smo već utvrdili... :roll:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
danas se malo viking lickao za sezonu,a i dobio je novu krv...
11j5c95.jpg

26216dz.jpg

a popodne bio na blagoslovu konja,kod sv. duha u gršćakima..
ilab6r.jpg

25qvmf9.jpg

fijaker stari ulicama luta.....
2ldvcyp.jpg

166m59k.jpg

i jedan opasan čuvar...:scratch
21lqqlc.jpg

Posljednje uređivanje:
B

BAGERISTA

Guest
Lipe slike od konji,,,,,,,,,,,,ala i ovaj medo ih još bolje čuva........:lol:

Ča sad misliš kosit s tom skalamerijom,,,,,,,,,,,,pa di je mtd-ac finija..:scratch:scratch

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
Ča sad misliš kosit s tom skalamerijom,,,,,,,,,,,,pa di je mtd-ac finija..:scratch:scratch

viking služi samo za kositi dvorište....

vidio sam i josu,bio je sa limenom glazbom,koliko čujem,mislim da još sviraju..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
odsvirali mi svoje :mrgreen:
a i dobro naplatili u tekućoj tarifi :rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh