josa,jesam metalac ili pekar....
pa,podbočio bi je sa uporama....:lol:
za šipku sam gledao,moram čekati da je dopelja iz zg. kad bu išao po svoj materijal,a koliko dođe,ne znam,6 metri od cole dođe negdje oko 500 kuna,a meni treba 1.70 m
ja nemam kad proć, do 4 svaki dan na poslu a neznam do kad rade. Morat ću starog poslat da malo izvidi, trebam neke cijevi za brajdu pa možda kaj nađe
meni je dobro,radim u 3 smjene,a da mi zatreba,mjenjam se sa kolegom iz druge smjene...e to bih mogao jedino u subotu, kad nemrem godišnji dobit, a obično sav posal kaj čeka kroz tjedan, rascjepam na subote, pa ni jedna nije slobodna...
ni dobro kad je čovik bez posla, a ni dobro ni kad dela a ima blesavo radno vrijeme...
Mislim da je slaba,,,,,,,,,,konstrikcija,,,,,,,,,,da se nebi kučica okretala oko osovine............:mrgreen::mrgreen::lol::lol::lol:
meni je dobro,radim u 3 smjene,a da mi zatreba,mjenjam se sa kolegom iz druge smjene...
temelji su dobri....:butthead:
:axe: :axe: i opet :axe:a ti ćeš biti purica.....:scratch:lol:
Al bi bio dobra juhica :mrgreen:ak je i uživo mršav ko i na slici slabe koristi od njega kao purica:finga:
Radim na tome ali ne prima se :rolleyess:budemo ga šopali ko gusku....:mrgreen:
:axe: :axe: i opet :axe:
Radim na tome ali ne prima se :rolleyess:
Kad se sjetim tih dana...ja sam preko student servisa radio u pivovari u tri smjene, slažem se da je to zakon!!
morali bumo kod čiksa prvo utamanit tu njegovu trakavicu u crijevima, i onda ga šopat, ja ću mu bit osobni trener kako se šopat hranom :lol:
Da vidimo.bit ćeš na specijalnoj ishrani....:lol:
jebote..,tebe je bolje oblačit nego hranit...:lol:Kad se sjetim tih dana...
Da vidimo.
Prije posla npr. Nuttela i šnita kruha nekoliko komada.
Na poslu žemlja, 10 dag mesnog proizvoda ili kebab ako nađem kupone, veliki jogurt ili sok
Doma ručak
Popodne već se otvara frižider i špajza, ako nema ništa drugo pašteta i kruh je dobar
Poslije dnevnika večera, npr. svježi sir, ajvar, špek i kruh
Prije spavanja cornflakes ili petit-keksi i kakao (ne smijte se, nečakinja me podsjetila što se sve jelo dok smo bili mali :mrgreen
I ništa se ne hvata, samo kg padaju
Čiko, daj provjeri, možda fakat tvoja trakavica ima gliste.....:vragek::
Pih kad bi bio smak svijeta...uzeo bi stvari i pravac Njemačka :rolfer:Ja se tješim da imam metabolizam za krizne i katastrofične situacije.....da potraje.....a vi tvigići, vi bi prvi kapitulirali da se desi, ne znam, smak svijeta:mrgreen:
Čiko, daj provjeri, možda fakat tvoja trakavica ima gliste.....:vragek:
Dečki to smo već utvrdili... :roll:ma nema on glistu,on ima krokodila u ...ku :lol:
Dečki to smo već utvrdili... :roll:
Ča sad misliš kosit s tom skalamerijom,,,,,,,,,,,,pa di je mtd-ac finija..:scratch:scratch