• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
I snupy bez problema vidi a ti ne, jooj mtd :roll:

joj dečki,kad je snimano još nije ni bilo spomena o pečenjari tak da nema teorije da se vidi.....:lol:
ovo kaj se vidi crveni krov(zaokruženo) je kokošinjac...ako ste na to mislili....:scratch

photo upload

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,752
:cry:
znaš kak su ovi novi "vladari" rekli uštedit?
bogati će srati, a sirotinja jesti...
autor, šumaher čačić...:butthead:

si ti isto bogat?
:lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
:cry:
znaš kak su ovi novi "vladari" rekli uštedit?
bogati će srati, a sirotinja jesti...
autor, šumaher čačić...:butthead:

si ti isto bogat?
:lol:

ni vrit ni mimo.....:lol:

kako radi prikolica,jeste ju isprobali...?

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,752
jok, lijepo ju šogi upeljo u garažu i čeka da se osuši prilazni put do jame...
mislim da bu prije moral kukuruzu vozit od mene u njoj...dobro kaj sam ga nagovoril ovo proljeće da posije, gore kod vas je to sve nekak sićušno...

al nekak vidim da ti je stalno guzica i ostali njeni produkti u zubima...:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
ako slučajno nekome treba trave nek si vozi da ne moram čistiti...
Mogao si Josu zvati da dođe sa malčerom, dok ti okrečeš na žaru, on se okreće po polju...ako bi ga uspio izvući iz podruma :lol:

Posljednje uređivanje:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
pa vidiš da ni glasa od njega,ne miče se iz podruma dok ne napravi kemiju..:lol:

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Dobro ti Čiko kaže onaj Josin stroj je rješenje za tvoje probleme .Dva -tri put godišnje s njim projdeš i za par godin imaš livadu ko wimbledon

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,909
Dobro ti Čiko kaže onaj Josin stroj je rješenje za tvoje probleme .Dva -tri put godišnje s njim projdeš i za par godin imaš livadu ko wimbledon

mislim da ću tu sijati kukuruz nagodinu,dosta se zemlja odmorila...:mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh