• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Ja sam znao sjedit napred na našemu za težinu kada smo drva vozili,ali se svejedno jednom digo i nije bilo druge nego ga spraznit

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
da,a kaj je to čudno,ne živim ja na otoku ko i ti koji je sadio krumpir u 2 mjesecu dok je kod nas još bio snijeg.....
a i zemlja je bila jako vruća,čemu se patit...:mrgreen:...neeće nikamo uteć..

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
Mislim da ćemo i mi možda već i sutra popodne krenut u akciju vađenja krumpira

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ja sam mislio za vikend ali opet najavljuju još obilniju kišu tako da ću se malo požuriti....

tomo522

Aktivni član
Tu od
8 Sij 2012
Poruka
699
i ja sam danas rješio taj problem...krompir je gotov i bio je odličan,,,:supz:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
a tak i mi, htjeli bi sad to obavit dok je suho. Planiram još proć u šumu prije vikenda jedno dva popodneva i dopeljat još kaj mi je ostalo pa bi vjerojatno i sa time završio za ovu godinu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
baš sam danas kosio travu po krumpiru i primjetih da od ono malo kiše je zemlja dosta otpustila,jer je bila frezana...

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
upravo zbog toga kaj je zemlja malo otpustila, sad bi bilo idealno da ga se izvadi iz zemlje

Na vrh