• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Nema me pol dana na forum a vi napišete tri strane . Seljačić pa odavde ljudi idu u kladušu u šoping a ti bi u karlovac , inače ti rade centri i nedjeljom .

pa da,nek se kapital vrti to je bitno.možda dođemo i na konak ako ima u blizini prenoćište pa da se malo posjedi.a joj al se sam pozivam :weedman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
pa da,nek se kapital vrti to je bitno.možda dođemo i na konak ako ima u blizini prenoćište pa da se malo posjedi.a joj al se sam pozivam :weedman:

i toga ima...:lol:,ima moja susjeda kojoj sam kosio travnjak apartman,odmah ispod mene,svi su uvjeti ispunjeni,sve je na tebi..

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Nema me pol dana na forum a vi napišete tri strane . Seljačić pa odavde ljudi idu u kladušu u šoping a ti bi u karlovac , inače ti rade centri i nedjeljom .
Snupy kasniš, a ni ja nisam daleko. Tu se nešto dogovara a nas nema :shock:
A i Kladuša nije ono što je nekad bila. Može se naći kvalitetnija i jeftinija roba u Klc ili Zgb nego u Kladuši
a joj al se sam pozivam :weedman:
Ne brini se, to ti je kod nas normalno :finga:
Ja bi ti ponudio i svoju vikendicu ako treba ;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Ja bi ti ponudio i svoju vikendicu ako treba ;)
kuhamo gulaš...:lol:
kasniš...:butthead:
al si živnuo kad je klopa u pitanju....

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Bolje da i kasnim nego da ne dođem :butthead:
Što češ šesto čulo za hranu, još samo spomeni gemišt i evo Jose, radlera pa uleti i Mane :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
a di nam je josa,sigurno je zaspao pod jabukom na vrtu,sa radlerom u ruci...:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
zato postoji perilica.....;)
Tko je izumio perilicu skidam kapu :prayer:
Evo ja ću pridonjet tabletu i još nešto ako treba ;)

a di nam je josa,sigurno je zaspao pod jabukom na vrtu,sa radlerom u ruci...:lol:
To su već psi pocuclali ako on spava :lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,802
Što sam rekao :rolfer:
Mane brz si nema šta :prayer:

A kad će trebat pospremat i suđe prat od ekipe ni e, nestali :lol:

e vidiš, tu se varaš. Moja ekipa kad ima feštu uvijek za sobom pospremi, što znači da na mene možeš računat;)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kako snupy veli, niste normalni, pa di ste več 3 strane stigli nadrobit :rolleyess:

josa je bil jučer u akciji, žena sigurno dostavljena kod kume u Zagreb,
i sad je josa fraajjjj do petka :mrgreen:

vidim da se tu nekakvi planovi kuju, ja sam na morju od 13.7. do 22.7.

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
kako snupy veli, niste normalni, pa di ste več 3 strane stigli nadrobit :rolleyess:

josa je bil jučer u akciji, žena sigurno dostavljena kod kume u Zagreb,
i sad je josa fraajjjj do petka :mrgreen:

vidim da se tu nekakvi planovi kuju, ja sam na morju od 13.7. do 22.7.

eh dabudeš se ti išo vozikati po velegradu,sad sjedi i čitaj šta smo sve napisali.znači moraćemo te čekati dok se vratiš sa mora

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ako vi svi možete, a ja nemrem, vi obavite dernek, pa ćemo ga ponovit.
ili ćemo probat pogodit vikend kad svi možemo :partyman:

Najnoviji postovi

Na vrh