kolega ,čestitam
auuu ovo mesu mi skroz ovamo miriše xD
Neka vide ljudi što se ima u dvorištu :mrgreen:a mašinerija na drugoj.....:mrgreen:
Imao i ja goste dugoreščane na imanju, njih sam riješio, sad netko od vas dvoje može doći, da se završi boca koju smo danas otvorilividim da je bilo lijepo danas kod tebe
a ja jedva dišem od njega..:lol:
hvala..Prvo da čestitam godišnjicu braka
, sad netko od vas dvoje može doći, da se završi boca koju smo danas otvorili
hvala na lijepim željama,ti to iz iskustva...:mrgreen:čestitke mtd,nek te žena dura i dalje a ako malo zastraniš ima riješenja,[/URL]
Uploaded with ImageShack.us,malo šale a i niste baš slušali danas preporuku lječnika o hrani,al če netko biti žedan nočasartyman:artyman:artyman:
.,
., p.s., uh baš puno kasnim, ja se spremil u BiH kod našeg seljačića sa ekipom, a TI lipo ideš sam, e, baš si fakin., a dobro je rekal tvoj šogor!?, fakat, ča je "ona" vidila na njemu?, očito alat i tehniku??? ... :heart: ... ., znači, sada ekipa ide u BiH bez tebe, TI si svoj gušt namiril? ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ... lp
hvala..
nego,na koju si to dvojicu mislio.....:scratch
da se ne igramo pokvarenog telefona, bilo bi najbolje da dođemo sva trojica:gitarist:
da se ne igramo pokvarenog telefona, bilo bi najbolje da dođemo sva trojica:gitarist:
tenks josa..
bemti,smrzal sam se kad sam ušal u tvoj podrum....
jednim potezom se riješimo tri telefona :lol:
kad karavana krene, bit će samo pitanja: ko vozi doma?!?! :rolfer:
nema problema stari, kad god zatreba...
a, si vidil?! led, ledeni
kad natočiš čašu gemišta, izađeš van iz podruma, osmah se orosi
da vidiš susjede kak me čudno gledaju kad ja nas +35 obučem flis trenirku dugih rukava kad idem u podrum :rolfer:
jednim potezom se riješimo tri telefona :lol:
kad karavana krene, bit će samo pitanja: ko vozi doma?!?! :rolfer:
nemoj ju zaboravit ponijet kad budeš dolazio u moj kraj!
ako žena pita kaj će ti trenirka na +35, reci da ideš sa frendom hranit pingvine u podrum...
sad moremo i vani spat na travi dok se ne dobijemo za vožnju:rolfer:
rado rado.o tvom vinu sam čuo sve naj naj,a ja volim dobra vina.:supz:
radije u senik it spat... na visoko...
ko zna kaj bi emtedejcu palo na pamet u "onom" stanju, kaj misliš da krene kosit :rolleyess: :lol:
zakaj bi pili loša vina kad ima i dobrih :mrgreen:
najavi se ako te put dovede u moj kraj, pa da razgledamo bačvice
radije u senik it spat... na visoko...
ko zna kaj bi emtedejcu palo na pamet u "onom" stanju, kaj misliš da krene kosit :rolleyess: :lol:
ošišal bi te na irokez...:lol:radije u senik it spat... na visoko...
a kad bu to....možda i dođemo u šoping kad ova vrućina popusti
a kaj misliš da opadne sa parme sjena, tek onda posla oko njega, mada kažu da "bog čuva pijance":weedman:.
ošišal bi te na irokez...:lol:
a kad bu to...
dođite jednu nedjelju na kupanje na Mrežnicu...
rjetki su ti sjenici gdje ima sjena..:scratch