• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
puhal je od sparine sigurno :rolfer:

vidim emtedejac da si kvalitetno odradil posjet kolegi seljačiću,
hvala kolegi seljačiću na izvornoj ideji za čiksa i josu, svaki je dobil kaj je zaslužil :lol:

kako čiko veli, budemo to odradili, bez brige, niš od onog smaka svijeta 2012-te :)

bio sam na raftingu po Mrežnici, u kupaćih gača i bijeloj kratkoj majci (da ne izgorim, i ispalo je da sam pametno napravil)

na Uni za raft treba imat, kacigu, prsluk, a ni padobran ne bi bio na odmet...
prekrasna priroda, i sigurno je svježe u njenom kanjonu i kad je najjača pržiona vani... i onda još karlovačko poteče.... uhhhhh.... :lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
puhal je od sparine sigurno :rolfer:

vidim emtedejac da si kvalitetno odradil posjet kolegi seljačiću,
hvala kolegi seljačiću na izvornoj ideji za čiksa i josu, svaki je dobil kaj je zaslužil :lol:

kako čiko veli, budemo to odradili, bez brige, niš od onog smaka svijeta 2012-te :)

bio sam na raftingu po Mrežnici, u kupaćih gača i bijeloj kratkoj majci (da ne izgorim, i ispalo je da sam pametno napravil)

na Uni za raft treba imat, kacigu, prsluk, a ni padobran ne bi bio na odmet...
prekrasna priroda, i sigurno je svježe u njenom kanjonu i kad je najjača pržiona vani... i onda još karlovačko poteče.... uhhhhh.... :lol:

za vrelih dana jedino boravak pored Une ublažava sparinu,roštilj,ražanj ili kotlić upotpunjuju užitak :mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908

kako čiko veli, budemo to odradili, :

sorry josa,takvo sam dobio uputstvo.....:mrgreen:

sad moramo ponovo zajedno,sad znam put...:supz:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
za vrelih dana jedino boravak pored Une ublažava sparinu,roštilj,ražanj ili kotlić upotpunjuju užitak :mrgreen:
neprocjenjivo, za sve ostalo tu je MASTERCARD :mrgreen:

sorry josa,takvo sam dobio uputstvo.....:mrgreen:

sad moramo ponovo zajedno,sad znam put...:supz:
To je seljačić dao uputstvo tako da obavezno dođemo sljedeći put, tko zna što bi sljedeći put izvadio iz rukava da nas namami :mrgreen:
Samo najavi datum kad se planira ići :supz:

Posljednje uređivanje:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
neprocjenjivo, za sve ostalo tu je MASTERCARD :mrgreen:

To je seljačić dao uputstvo tako da obavezno dođemo sljedeći put, tko zna što bi sljedeći put izvadio iz rukava da nas namami :mrgreen:
Samo najavi datum kad se planira ići :supz:

ajd se vi malo posla uhvatite a ne razmišljat kako laufat okolo:rolleyess:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
vidi ti njega,ti se praviš neki mangup.....:lol:

jel pri tebi bilo ledene berbe...:scratch
Ja mangup, ako ti tako kažeš :roll:
Kod nas i ujaka je sve preživjelo :gitarist:
a teško pogodit....:mrgreen:
Ja još nisam pogodio :confused: jedino da me za uho odvučeš i pokazeš, da znam gdje mogu ići po pečence :lol:

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
kažu da će ovaj vikend nekakav toplinski udar da bude, pa si sve razmišljam da skočim malo do Briga na kupanje ak se uopće može tamo kupat pošto su radovi na mostu?

B

BAGERISTA

Guest
A mi se spremamo na masovno rashlađenje kad se roknem u vodu....:weedman::weedman::weedman:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
kažu da će ovaj vikend nekakav toplinski udar da bude, pa si sve razmišljam da skočim malo do Briga na kupanje ak se uopće može tamo kupat pošto su radovi na mostu?
Ako radovi ne smetaju za kupanje brijem da će biti tolika gužva da neće biti mjesta u vodi kada kupači navale :mrgreen:

A mi se spremamo na masovno rashlađenje kad se roknem u vodu....:weedman::weedman::weedman:
Pazi da se ne stvori led na površini, smijeh je legendaran :rolfer:
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=9RUlUwtB794&feature=related[/YT]

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,807
ma ja baš i ne razmišljam previše o kupanju, može se čovijek i na druge načine rashladit :mrgreen::drinkers:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
ma ja baš i ne razmišljam previše o kupanju, može se čovijek i na druge načine rashladit :mrgreen::drinkers:
U bivšoj firmi po ljetu samo znali uzet vrtne stolice iz ponude i praznu gajbu kao stolić i u komoru na +4°C i lagano, a u zimi ista postava samo van na rampu ispod ispuha toplog zraka iz pekare i opet lagano :mrgreen:

U novoj firmi je lakše, sve je klimatizirano ;)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ko kaže da je problem?
samo se pauza u birtiji protegla :lol:
ajmo gablec gotov! :lol:

hehe, moš' mislit...

ajmo nazat kod Đurđe na još jednu zadnju rundu...

Na vrh