• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
Jel to meni nešto promaklo ili.....pa kad si pinca prebacio na traktorsko gorivo???:shock:

biće slike uskoro na mojoj temi da ovdje netrpam:gitarist: sve kod mtdejca,doći će čovjek pa nas išamarati za miniranje teme.:partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
biće slike uskoro na mojoj temi da ovdje netrpam:gitarist: sve kod mtdejca,doći će čovjek pa nas išamarati za miniranje teme.:partyman:

ma neeee....:lol:
nisam ja nasilan tip,budete platili klopu i pijaču....:finga:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
skroman dečec :weedman: nema kaj

veliki čevapi i piva uvijek prolaze kod mene,nisam zahtjevan...:lol:
malo tražim,puno dajem....:lol:

B

BAGERISTA

Guest
A lipo,,,,,,si ga ti to drivo izvoziš,,,,samo je ovo nekako malo nakrcano,,,nije ko zadnji put..:weedman::weedman:

Dobar je kumpir...;)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
A lipo,,,,,,samo je ovo nekako malo nakrcano,,,nije ko zadnji put..:weedman::weedman:

Dobar je kumpir...
;)
više nije bilo sirovine....:mrgreen:
ali ovaj krumpir nije lički,njega budem za jedno 10 dana,šprical sam ga za zlatice pa moram malo pričekat..
Vidim i ti imas preoblema sa crvima

fućkaš krumpir koga neće crv....:mrgreen:

S

staffmen

Guest
hehe ti kak si krenul za koju godinu na toj parceli bude samo trava rasla...drva nece ni bit :finga:

salim se... dobro je to da se šuma čisti od tih suhih grana.
Gledam malo tamo kod svoje vikendice u Žumberku, ima tih drva po šumi porušenih koja trunu da bi se valjda pol Zagreba moglo grijat, al šumarija neda da ih se uzima....tj daju oni, al kad te uhvate:oops::rolleyess:
Nije mi jasna ta politika....

B

BAGERISTA

Guest
više nije bilo sirovine....:mrgreen:
ali ovaj krumpir nije lički,

:

Nije lički,,,,,,,,,,,,,,a sad,,kao sad nas želiš zavarat,,zamazat oči,,,,,,nema šanse....:lol::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
Nije lički,,,,,,,,,,,,,,a sad,,kao sad nas želiš zavarat,,zamazat oči,,,,,,nema šanse....:lol::lol::lol:

ovo je moje sjeme,ali kakva je velika cima od ličkoga uopće ne sumnjam da neće biti rodan....

B

BAGERISTA

Guest
Ja sam prezadovoljan,,,,,,,s mličkim,,,,i po okusu a bogami i po veličini,,,,.
sad čemo vidit kako če bit ko vađenja...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
Posljednje uređivanje:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Svaka čast na slikama. Kad vidim Unu srce mi zaigra, a nisam ju videl od lanjskog 1 Maja.
Samo ja idem malo niže Bihača

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Nemoj više jer se bum otputil prije godišnjeg dole ;)
:prayer::prayer::prayer:

T

Todi

Guest
ma ljepo, a morao si sam otic i smazat delicije sa rostilja ha? :axe:
prekrasna priroda, a tek u zivo sigurno milina:rolleyess:

Na vrh