naje si ako budu išli čiko i josa...
prvi ima trakavicu i more pojest,a drugi ima dobru bačvicu za popit....:lol:
prvom ćemo poslužiti najprije tripice prije jela,a drugom damo prije piva jednu turu bosanskog viskija,i ne brini,biće ko novi poslije toga :gitarist:
a meni konkretno......:lol:
mane,kaj nije istina......:scratch
kažeš da se pripremim,budem na dijeti par dana ranije...:lol:iznenađenje :lol: ali fino
možda izgled vara....:scratcha neznam,,, još nisam imal prilike ni sa jednim jest i pit,,,ako je sudit po izgledu obojice...
:rolfer::rolfer: dobra rayer:naje si ako budu išli čiko i josa...
prvi ima trakavicu i more pojest,a drugi ima dobru bačvicu za popit....:lol:
a neznam,,, još nisam imal prilike ni sa jednim jest i pit,,,ako je sudit po izgledu obojice...
Pozivam se na ručak pa se uvjeri, samo javi kada bude gotov :finga:valjda ću se jednog dana u to uvjerit iz prve ruke artyman:
Tko se zadnji javlja taj vozi :weedman:A ja?? Mene ne bi zvali ha?:x:axe:
:
Tko se zadnji javlja taj vozi :weedman:
:axe:dobio si odgovor....:mrgreen:
Si siguran, smo se možda sreli na cesti :scratchi uvjerili smo se da imaš najžešću pilu od auta....:scratch
:
Onda netko drugi vozi tko ima manje žešći auto (čitaj kantu od auta), znači Mane ti voziš :weedman:
Šala Mane, naj se ljutit
a kud se ti guraš,ovo nije bilo namjenjeno tebi,nego todi-ju,on se javio zadnji...:butthead:Prvotno napisano od mtd001
dobio si odgovor....
Greška u komunikacijia kud se ti guraš,ovo nije bilo namjenjeno tebi,nego todi-ju,on se javio zadnji...:butthead:
očito....:lol:Greška u komunikaciji
A jaj jaj,
malo ga konekcija muci :roll:,iartyman:artyman:
ja ću je pokupiti za tebe....:lol:,ionako me ceka nagrada za sve one postavljene pitalice od strane seljacica
A jaj jaj,
malo ga konekcija muci :roll:
ma nisu kolica bog zna kaj, cesi morali na znak stavi škoda auto, da ljudi ne bi mislili da se radi o space shuttle :roll: ,nije problem ljudi smo sve se mozemo dogovorit,ionako me ceka nagrada za sve one postavljene pitalice od strane seljacica, artyman:artyman:
Još kad Heineken ubaciš u formulu... :lol:mladost-ludost,malo je brz na jeziku...:lol:
Jelo će se sastojati u obliku tekućih i krutih hranjivih komponenti u raznim omjerima, točnije proteina, masnoće, šećera i ostalih tvari potrebnih ljudskom organizmu za normalno funkcioniranje :rolfer:ko pogodi sastav jela taj dan vozim ga sa TDI pinzikom kroz polje....ihaaaaa
ko pogodi sastav jela taj dan vozim ga sa TDI pinzikom kroz polje....ihaaaaa
:axe:
Si siguran, smo se možda sreli na cesti :scratch
Znači ja ne vozim, šteta da izgubim auto, znaš kako ide vic: Kako glasi turisticki slogan za Bosnu? "Ljetujte u Bosni, jer vas auto je vec ovdje!" :lol:
Onda netko drugi vozi tko ima manje žešći auto (čitaj kantu od auta), znači Mane ti voziš :weedman:
Šala Mane, naj se ljutit
ko pogodi sastav jela taj dan vozim ga sa TDI pinzikom kroz polje....ihaaaaa