- Tu od
- 20 Svi 2010
- Poruka
- 6,908
auuuu brateeee kad je svečano otvaranje da ponesem koljenice itd....
možeš ti donjeti bilo kada pa ćemo napravit feštu...:lol:
auuuu brateeee kad je svečano otvaranje da ponesem koljenice itd....
a hvala,trebalo bi i onu tvoju obići da vidimo da li ima paučine na njoj..., lip pozdrav mtd001!, svaka čast!, pečenjarnica ispala za deset, bravo majstore! ...
., evo ko i BAGER!?, ja dodajem i napominjem da bi za prvu ruku trebalo barem na onaj cokalj - coklju od pečenjarnice nabacit "špric", naravno, a kada ide fasada na kuću?, onda ide sve zajendo u istom stilu.- ...
., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
današnji mali izlet u šumu,išao sam pobrati suha drva što su mi ostala,mislim da je bilo dobrih metar i po drvi,mali je samo junački skucao...
adult upload image
image upload
još je ostalo za dobru prikolicu,a to bu drugi puta..
za to mi i služi....dobro si ga nametal bogme...
Jel ti s njim ides bas po sumi pa se probijas ili po putevima vozis?
Jel se uspije izvuc ak je blato?
vidim patiš se sa tim španerima a meni se piva već počela grijati od čekanja
za to mi i služi....
vozim i po putevima i po šumi..
još nigdje nisam zaglibio,osim ako nasjednem sa diff-om..
stavi ih na hlađenje u Unu,da se ne pokvari...:lol:
mislim da bi mogao navratiti za jedno 2 tjedna,kad imamo 2 praznika,baš su mi se lijepo poklopili..
Što nisi Josu zvao da dođe? Znaš da on voli takav posao i teren :finga:današnji mali izlet u šumu,išao sam pobrati suha drva što su mi ostala,mislim da je bilo dobrih metar i po drvi,mali je samo junački skucao...
A niš bude došla gladna/žedna ispomoć sastavljena od dugoreških i karlovačkih snaga :rolfer:mislim da bi mogao navratiti za jedno 2 tjedna,kad imamo 2 praznika,baš su mi se lijepo poklopili..
današnji mali izlet u šumu,išao sam pobrati suha drva što su mi ostala,mislim da je bilo dobrih metar i po drvi,mali je samo junački skucao...
adult upload image
image upload
još je ostalo za dobru prikolicu,a to bu drugi puta..
pa makar i hladne vode....:scratchNebrini,dok Una teče biće i hladnog osvježenja artyman:
pa ko će ga čekat da dođe kasno sa posla,dok on dođe ja već natovarim prikolicu....Što nisi Josu zvao da dođe? Znaš da on voli takav posao i teren :finga:
A niš bude došla gladna/žedna ispomoć sastavljena od dugoreških i karlovačkih snaga :rolfer:
Šteta da pečenjara radi na pola kapaciteta :mrgreen:
samo je fućkal...Dobro si ga ti upregnuja,,,,,,,,vidim akcija i kod tebe,,,,,,a poli mene se več sušer na kupu,,,,riješena...
dam se kladit da bum ja bil sa bratičem u šumi kad bu pohod k seljačiću :madmana:
hrast sam išal potegnut, ali premekana zemlja, da je ilovača išlo bi...
dam se kladit da bum ja bil sa bratičem u šumi kad bu pohod k seljačiću :madmana:
samo vi dođite,za ćevape i lepinje ću se ja pobrinuti a ima i tekućine tako da je sve spremnoartyman:
naje si ako budu išli čiko i josa...
prvi ima trakavicu i more pojest,a drugi ima dobru bačvicu za popit....:lol: