• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

G

GROF

Guest
., lip pozdrav mtd001!, svaka čast!, pečenjarnica ispala za deset, bravo majstore! ...

., evo ko i BAGER!?, ja dodajem i napominjem da bi za prvu ruku trebalo barem na onaj cokalj - coklju od pečenjarnice nabacit "špric", naravno, a kada ide fasada na kuću?, onda ide sve zajendo u istom stilu.- ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
., lip pozdrav mtd001!, svaka čast!, pečenjarnica ispala za deset, bravo majstore! ...

., evo ko i BAGER!?, ja dodajem i napominjem da bi za prvu ruku trebalo barem na onaj cokalj - coklju od pečenjarnice nabacit "špric", naravno, a kada ide fasada na kuću?, onda ide sve zajendo u istom stilu.- ...

., aj Bog!, čitamo - pišemo se ...
a hvala,trebalo bi i onu tvoju obići da vidimo da li ima paučine na njoj..
ma nitko ne gleda okolo kad dođu,svi odmah zavire jel se kaj cvrlji na rešetki..:lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
današnji mali izlet u šumu,išao sam pobrati suha drva što su mi ostala,mislim da je bilo dobrih metar i po drvi,mali je samo junački skucao...

adult upload image

image upload

još je ostalo za dobru prikolicu,a to bu drugi puta..

S

staffmen

Guest
dobro si ga nametal bogme...
Jel ti s njim ides bas po sumi pa se probijas ili po putevima vozis?
Jel se uspije izvuc ak je blato?

Ja bi isto ovih dana trebo otic u sikaru neku po stupove od gacije (bagrema), al sa ovim svojim kad ga natovarim tesko idem po sumi jer mi fali zadnji pogon.
Al zato kad je prazan....ajooj :D :D

Ima nekih naznaka da nabavim neki traktor, al to ovisi o mojem dedi, pa bi se rjesil tih muka i vozil ko gospon. Al necu nis previse pricat jer jos nis nije sigurno. Bumo vidli kak bu se deda pogodil s gosponom koji prodaje :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
dobro si ga nametal bogme...
Jel ti s njim ides bas po sumi pa se probijas ili po putevima vozis?
Jel se uspije izvuc ak je blato?
za to mi i služi....
vozim i po putevima i po šumi..
još nigdje nisam zaglibio,osim ako nasjednem sa diff-om..
vidim patiš se sa tim španerima a meni se piva već počela grijati od čekanja :)

stavi ih na hlađenje u Unu,da se ne pokvari...:lol:
mislim da bi mogao navratiti za jedno 2 tjedna,kad imamo 2 praznika,baš su mi se lijepo poklopili..;)

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
za to mi i služi....
vozim i po putevima i po šumi..
još nigdje nisam zaglibio,osim ako nasjednem sa diff-om..

stavi ih na hlađenje u Unu,da se ne pokvari...:lol:
mislim da bi mogao navratiti za jedno 2 tjedna,kad imamo 2 praznika,baš su mi se lijepo poklopili..;)

Nebrini,dok Una teče biće i hladnog osvježenja :partyman:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
današnji mali izlet u šumu,išao sam pobrati suha drva što su mi ostala,mislim da je bilo dobrih metar i po drvi,mali je samo junački skucao...
Što nisi Josu zvao da dođe? Znaš da on voli takav posao i teren :finga:
A niš bude došla gladna/žedna ispomoć sastavljena od dugoreških i karlovačkih snaga :rolfer:
Šteta da pečenjara radi na pola kapaciteta :mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest

adult upload image

image upload

još je ostalo za dobru prikolicu,a to bu drugi puta..

Dobro si ga ti upregnuja,,,,,,,,vidim akcija i kod tebe,,,,,,a poli mene se več sušer na kupu,,,,riješena...;);)

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
Nebrini,dok Una teče biće i hladnog osvježenja :partyman:
pa makar i hladne vode....:scratch
mislim da bi mogao navratiti za drugi vikend,tamo od 22 do 25,budemo se još čuli...
Što nisi Josu zvao da dođe? Znaš da on voli takav posao i teren :finga:

A niš bude došla gladna/žedna ispomoć sastavljena od dugoreških i karlovačkih snaga :rolfer:
Šteta da pečenjara radi na pola kapaciteta :mrgreen:
pa ko će ga čekat da dođe kasno sa posla,dok on dođe ja već natovarim prikolicu....
ako je ko zainteresiran za izlet preko granice vršim pribilješke za karte..:lol:
ima mjesta...;)
Dobro si ga ti upregnuja,,,,,,,,vidim akcija i kod tebe,,,,,,a poli mene se več sušer na kupu,,,,riješena...;);)
samo je fućkal...
ma i moja su kod kuće,ovo sam skupljao suha drva ćaći da ima kada kuha za prasce....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ide to emtedejcu bolje nego meni :) ipak ima 4x4 :prayer:
ja sam se tak fino zakopal danas u šumi sa traktorom, da je bilo smiješno...
a čale viče s brda: si lud! pa ni prazan nečeš moć izač iz te grabe!!

hrast sam išal potegnut, ali premekana zemlja, da je ilovača išlo bi...

dam se kladit da bum ja bil sa bratičem u šumi kad bu pohod k seljačiću :madmana:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
dam se kladit da bum ja bil sa bratičem u šumi kad bu pohod k seljačiću :madmana:

možemo se dogovoriti...:scratch
a oće on nas sve primiti...:lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
bit će lipo vrime, pa ako nas i ne primi, Una je blizu :)
još ako se nađu bosanski čevapi u lepinji.... uhhhhh.....

B

BAGERISTA

Guest
hrast sam išal potegnut, ali premekana zemlja, da je ilovača išlo bi...

Znaš kako to završi,.........:finga::finga:,kad treba punit rezervar,,,,ti češ bit negdje na pola brda za vanka,,,,,s
ix5bg1.gif
,,,ili ako ne negdfje u nepoznatoj dolini s
2lbc7xf.gif
:lol::lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
samo vi dođite,za ćevape i lepinje ću se ja pobrinuti a ima i tekućine tako da je sve spremno:partyman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,908
samo vi dođite,za ćevape i lepinje ću se ja pobrinuti a ima i tekućine tako da je sve spremno:partyman:

naje si ako budu išli čiko i josa...
prvi ima trakavicu i more pojest,a drugi ima dobru bačvicu za popit....:lol:

Na vrh