Nema problema, Josa zna putda se ne igramo pokvarenog telefona, bilo bi najbolje da dođemo sva trojica:gitarist:
I ja, baš dobio oriđiđi HV sa kockicama, pa da ju krstimo odmah u podrumu :weedman:imam i ja trenerku. :weedman:
i nedeljom, praznikom, petkom i svetkom :roll:a jel rade nedeljom trgovine,treba nam obuća za djecu,
Dok ja na poslu tu se ćakula, a mene nema :?
Nema problema, Josa zna put
Zašto ne? Dođete, vidite kako ljudi iz grada se bave amaterskom poljoprivredom, nešto se popije i pojede, malo koju riječ prebiti i takoznači red je na nama da se dogovorimo i dođemo do tebe
Čini mi se da je Mtd-ova tema postala birtija nas lokalnih članova (kad se ne možemo uživo sastati) :rolfer:ubiće nas mtd za trenutno miniranje teme,ali nećemo više,a ni manje artyman:
Zašto ne? Dođete, vidite kako ljudi iz grada se bave amaterskom poljoprivredom, nešto se popije i pojede, malo koju riječ prebiti i tako
Čini mi se da je Mtd-ova tema postala birtija nas lokalnih članova (kad se ne možemo uživo sastati) :rolfer:
pa ljeto je,možete biti i bosi...:lol:a jel rade nedeljom trgovine,treba nam obuća za djecu,
ja sam za,samo da ugovorimo dan...znači red je na nama da se dogovorimo i dođemo do tebe
[/B]
nema veze,barem će imati šta čitati kad dođe za comp.:weedman:
A temperatura pive je? :scratchjel me netko tražio,pitao za mene.....:scratch
tu sam,samo vas pratim iz debele hladovine na ugodnih +27
A temperatura pive je? :scratch
Bemti moral bi doći jedan dan na brig da vidim kako most napreduje, dugo me nije bilo
Baš zato nebi došao vikendom, gužva jer svi navalili.
Rađe idem kod bolje polovice na Koranu. Prirodni jacuzzi na brani od mlinice, na obali sitni pjesak i mulj, hladovina...kud češ bolje :mrgreen:
jel to samo za VIP ili mogu doći i oni sa dubokim kupaćim gaćama.:mrgreen:
dođi ti do mene da ti ja pokažem slapove....
vidjećemo da dođemo,a jel može bez gužve?
gdje se ja kupam nema gužve jer zg. ne mogu tu sa autom....:lol:
slobodno navrati,ja sam na godišnjem od 14-29.7.,samo idem na more sa klincima od 23-29
Ovisi koliko su duboke gaće :mrgreen:jel to samo za VIP ili mogu doći i oni sa dubokim kupaćim gaćama.:mrgreen:
A pogledaj ove na Korani :shock:dođi ti do mene da ti ja pokažem slapove....
Znači Mtd ima privatnu plažugdje se ja kupam nema gužve jer zg. ne mogu tu sa autom....:lol:
slobodno navrati,ja sam na godišnjem od 14-29.7.,samo idem na more sa klincima od 23-29
Znači Mtd ima privatnu plažu
Od 14-22 nas očekuj, može seljačić? Ne brini se biti ćemo pristojni gosti :lol:
dobra je ona 28 slika....:scratchA pogledaj ove na Korani
može....
nije privatna nego se ide čovjeku kroz dvorište,zato nije gužva..
dobra je ona 28 slika....:scratch
ovdje se ja kupam,ima i za stare i za djecu...http://www.poljoprivredni-forum.com/showthread.php?t=19767&page=78
e ovo je već VIP loža.a jooojj vidćeš kad se navadimo pa svako malo eto nas ko nekad na Kozjak,auuuu al je to bila uživancija