H
Hrvach
Guest
Kad si u zg ili kad planiraš ići javi da se dogovorimo. Mislim da si napisao negdje da čak znaš gdje je rakitje, neznam jel u burazovoj temi ili negdje ovak....
Kad si u zg ili kad planiraš ići javi da se dogovorimo. Mislim da si napisao negdje da čak znaš gdje je rakitje, neznam jel u burazovoj temi ili negdje ovak....
Ako ideš prema zagrebu javi mi se i ja ti dam sadnice,vozi kolko možeš, provjereno daju iste plodove ko i stablo koje ja imam. Treba joj dosta dugo da dođe u rod,ali kad jednom krene ne staje, rijetko koja bolest ju napada. Moja je stara oko 25g i nikad nije ništa došlo na nju
ovako, kupili smo kuću u podravini i u vrtu našli jednu staru mušmulu. nikad nisam u životu svome vidjela toliko plodova na jednoj voćki.
ono što me zanima, s obzirom na to da nisam nikad prije niti čula za mušmulu, kako bih se trebala brinuti za to drvo (rezanje, špricanje). o stablu se nitko nije brinuo najmanje 9 godina, a svejedno je obilno rodila.
kad se uopće beru plodovi, nismo ih ove godine brali jer su bile, još u 11. mjesecu, tvrde. kaj, treba ih tada svejedno obrati pa pustiti u smočnici da dozriju ili?
ispričavam se zbog mnoštva pitanja, ali bih voljela max uživati u plodovima, a ne znam o mušmuli ništa.