• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mzilja18

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
Kumić u pravu si to je kabina za 542 i 549 sa onom novom limarijom, ali kabina je bez grejanja, na zadnjoj slici se vide rupe na blatobranu gde streba da stoji lampa za poziciju i žmigavac, samo što je ovde stavljeno na kabinu.

Fuckas rupe.Pogledaj prvu sliku.Sa tim blatobranima i kabinom meni to ni ne lići na traktor a ne na 542.
Druga stvar Slika gdje je sat-to nije sat od 542Jer sat od 542 ima 5 brzina..Uglavnom taj traktor mi je sumnjiv.I dam se kladit da ga ne prodaje njegov vlasnik.

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
Fuckas rupe.Pogledaj prvu sliku.Sa tim blatobranima i kabinom meni to ni ne lići na traktor a ne na 542.
Druga stvar Slika gdje je sat-to nije sat od 542Jer sat od 542 ima 5 brzina..Uglavnom taj traktor mi je sumnjiv.I dam se kladit da ga ne prodaje njegov vlasnik.

Eh....tako sam i ja govorio da 542 ima 5 brzina dok nisam vidio jednog s 3 brzine.....:scratch
Vidiš da su ovakvu kakvu ti imaš kopirali od Štorea pa su pravili ovu izbočinu ta nožni gas.. :)

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
Eh....tako sam i ja govorio da 542 ima 5 brzina dok nisam vidio jednog s 3 brzine.....:scratch
Vidiš da su ovakvu kakvu ti imaš kopirali od Štorea pa su pravili ovu izbočinu ta nožni gas.. :)

Ćini mi se da ovdje j... lud zbunjenoga.
Idemo iz dubioze u dubiozu.
Koliko ja znam svaki 542 i 549 ima 5 brzina a 540 ima 3 brzine.
Volio bih da ovo još netko prokomentira,nema veze i ako nisam u pravu,čisto radi više različitih mišljenja.

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
Ćini mi se da ovdje j... lud zbunjenoga.
Idemo iz dubioze u dubiozu.
Koliko ja znam svaki 542 i 549 ima 5 brzina a 540 ima 3 brzine.
Volio bih da ovo još netko prokomentira,nema veze i ako nisam u pravu,čisto radi više različitih mišljenja.

Treba pitat Bobu,on bi treko znat :scratch
Ja sam tako na 542 vidio takav sat i pitam čovjeka šta to nije orginal sat a on me gleda koda sam lud :( kaže da je tako orginal 3 brzine :scratch
Taj je prva serija 542...neznam koja godina..

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
Kumic U PRAVU SI.povlačim sve sto sam rekao za kabinu iblatobrane.Izgleda da sam previše gemišta popio pa mi procesor ne radi dobro. Pa moj susjed ima 542 sa takvim blatobranima i kabinom,samo je umro pa traktor neviđam na cesti:madmana:
A što se tiće brzina,e to ćemo još vidjeti:x

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
Kumic U PRAVU SI.povlačim sve sto sam rekao za kabinu iblatobrane.Izgleda da sam previše gemišta popio pa mi procesor ne radi dobro. Pa moj susjed ima 542 sa takvim blatobranima i kabinom,samo je umro pa traktor neviđam na cesti:madmana:
A što se tiće brzina,e to ćemo još vidjeti:x

Hahaha...znači gemišt je kriv :rolfer:
Znam da su prvi 542 imali tri brzine....:supz:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
nadasve zanimljiv utovarivac na jos zanimljivijem traktoru u upotrebi...
aj priznaj, jes koji put okrenuo traktor na leđa? :lol:

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
nadasve zanimljiv utovarivac na jos zanimljivijem traktoru u upotrebi...
aj priznaj, jes koji put okrenuo traktor na leđa? :lol:

He he,teorija ti je na mjestu ali praksa je ipak nešto drugaćija.
Možda bi ga i mogao okrenuti na leđa kako ti kažeš ali pumpa na traktoru nije dovoljno jaka da bi podigla teret koji bi mogao to napraviti.
Predviđen je za podizanje tereta do 150 kg.,max 200 kg,ali ne sa ovim traktorom već sa 542-koji je nešto teži i što je bitnije DUŽI.
s druge strane -traktor u nećijim (krivim) rukama može čudo sranja napraviti sa utovarivačem ili bez njega.
:supz:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
A oni brojevi na vrtima,,,,,, to služi za priručnu matematiku ili da ne zaboraviš koliko sanduka imaš :rolfer::rolfer::rolfer: šala.
Kak veli kolega impresivan rad :drinkers:

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
A oni brojevi na vrtima,,,,,, to služi za priručnu matematiku ili da ne zaboraviš koliko sanduka imaš :rolfer::rolfer::rolfer: šala.

he heeeeeeeeeee velika matematika se krije u malim brojevima
:finga:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167

to kad ide pripalit nakon puno antifriza, da lakše pogodi "onu suhu robu" :rolfer:

s druge strane -traktor u nećijim (krivim) rukama može čudo sranja napraviti sa utovarivačem ili bez njega.
:supz:

ovo mi je školaaaaaa, i drugi puta ćuuuuuuu, drugačijeeeee :rolfer:

ma kupi ti sebi bager, ovaj, kombinirku, i nema sranja :lol:
tebas prodat samo ova dva crvena... i onaj zeleni ako ti sinko dopusti :D
:partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Aaaaaa zelenko je WIKING,vlasništvo moga sina !

E to je makina,,,,,,,aaaa nema ča,,,makar su moji prerasli svojeg,,,ali ga sad vozi mali od jednog prijatelja,,,,,,,......:prayer::prayer:izdrežljivi,,,,i sati ima ko u prići,,,,ali ide i dalje...:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:

strongboyy

Član
Tu od
2 Stu 2010
Poruka
389
Hahaha...znači gemišt je kriv :rolfer:
Znam da su prvi 542 imali tri brzine....:supz:
ma ljudi...postoje 542ke i sa 3 i sa 5 brzina.e sad neznam dal ti sa 3 brzina imamaju nizni gas.i ta kabina sa tom izbocinom za noznu gas je originalna.na moj 542 ima isto takvu kabinu i plocicu gde pise da je kabina orasje namenjena za traktor 542.tako da...ima i ovakvih i onakvih kabina i sve su originalne;).isto je i sa 539 ke. t.j 533ke. vidio sam i sa ovakvih kabina i sa onim malo vecim kabinama.al i jedne i druge su kako vec i sami znate jako bucne...nema bas nikakve zvucne izolacije..a kad je prasina...ili suho rastinje puno semena...i da ne pricam. ja vec nikad ne radim,mislim na oranje...kosenje... ako nemam tampone na usi i masku na nos i usta.to je takva buka i prasina da se neda recima opisati...samo se moze doziveti:rolfer:.a te gume za kabinu...napravio sam sam.mozete videti na mom profilu(strongboy).

Kumic

Član
Tu od
7 Lis 2010
Poruka
196
ma ljudi...postoje 542ke i sa 3 i sa 5 brzina.e sad neznam dal ti sa 3 brzina imamaju nizni gas.i ta kabina sa tom izbocinom za noznu gas je originalna.na moj 542 ima isto takvu kabinu i plocicu gde pise da je kabina orasje namenjena za traktor 542.tako da...ima i ovakvih i onakvih kabina i sve su originalne;).isto je i sa 539 ke. t.j 533ke. vidio sam i sa ovakvih kabina i sa onim malo vecim kabinama.al i jedne i druge su kako vec i sami znate jako bucne...nema bas nikakve zvucne izolacije..a kad je prasina...ili suho rastinje puno semena...i da ne pricam. ja vec nikad ne radim,mislim na oranje...kosenje... ako nemam tampone na usi i masku na nos i usta.to je takva buka i prasina da se neda recima opisati...samo se moze doziveti:rolfer:.a te gume za kabinu...napravio sam sam.mozete videti na mom profilu(strongboy).

Ja mislim da je nožni gas bio dodatna oprema :|
Kabine na IMTu su stvarno katastrofa pa sam vidio dosta ljudi da ih skida po ljetu...
Orašje je pravilo dosta vrsta kabina za IMTa tako da skoro svaki IMT ima drugačiju kabinu...
Nikad nisam vozio 542 s kabinom al znam da ta kabina štiti jedino od kiše..uvjek je propuh,ulazi prašina,bučan je,mogli su ju bolje napravit :mad:

Na vrh