• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Najdrazi prikljucak

Steyr 01

Član
Tu od
25 Kol 2012
Poruka
654
Najdraži su nam oni koje smo nekad trebali, a nismo ih imali, pa smo se dobro oznojili da napravimo posao. Meni među draže spadaju plug V&N L 950, zato jer se ništa ne štopa za razliku od OLT-a, a baš najdraži je transportni puž, kad se sjetim kako se nekad žito spremalo po vručinama, a sad samo ide iz kiperice.. to je definitivno najdraži.:(rofl):
 

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,804
Meni je najdraži silokombajn:icon_super::icon_toilet::(:icon_hang: jer več svaki šeraf znam napamet koliko smo ga puta rastavljali!!!:icon_e_biggrin:
 

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,211
Ajd kak da za vrši pod gumom ako ju vučeš za sobom?? :)

i meni je to dobro poznato. nekak najvise voli puknut onaj zadnji lanac,onda ju ti dignes,okreces se,ides u rikverc,i nevjerojatno je kak se bas svaki put krilo nastavi pod kotac s siljcima prema njemu. ja sam prije s branama zatvaral brazdu,i nikamo nisam smio bez deset metara zice i kombinirki.
 

danek

Aktivni član
Tu od
18 Pro 2008
Poruka
1,000
pauk za rastepanje,kad zemem 5.2m u jednom prolazu,nema komada gdje nisam brzo gotov
 

mario

Legenda
Tu od
28 Srp 2006
Poruka
3,041
Moj najdrazi prikljucak MX prednji utovarivac :)
Mijenja 20 ljudi s vilama :(rofl): lako mijenjam prikljucke, lako se skida s traktora, milina naspram starog KMG :icon_kidra:
19896294.jpg
 

cira92

Član
Tu od
11 Sij 2014
Poruka
368
Moj omiljeni prikljucak i posao u ataru... Posle tanjiranja najzanimljivije mi je oranje...

img2185.jpg


Posebno volim nocno tanjiranje do kasno u noc... :icon_mrgreen:
 

Najnoviji postovi

Na vrh