• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, chatu, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

najmanja jaja-24 sata

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Nekužim to čuđenje pa koliko sam puta našel takva jaja pogotovo u ranije prolječe kad kokoši poćnu nesti
 

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,997
Pa po takvim jajima smo svi mogli zavrsit u novinama pa to se cesto zna dogodit kad pocnu nest i kod koka koje nesu prvo jaje da je jako malo nista novo!!!
 

DARIJUS

Dobro znana faca
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
4,138
bila bi prava vijest da su objavili kako bučo ima najmanja jaja...:(happy):
 

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
kak bi se reklo"svaka budala ima svoje veselje" tak i oni...i kaj sad kaj je tak malo jaje i oni odma u novine...dosta put kak vi kažete u prolječe znamo nači takva jaja a nekad i poslje i to nam je več normalno pa ni ne obračamo pažnju...
 

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Kad su se miš i slon mjenjali za jaja i sretnu se nakon mjesec dana da razmjene nova iskustva pita miš slona kak je bilo veli slon ludo i nezaboravno sve slonice popizdile za malim jajima sve stoje u redu a tebi pita slon ma i kod mene sve mišice popizdile za velikim jajima samo imam velikih problema kad me lovi mačak jako me zanose u zavoju tak da me skoro uhvatil pouka nije bitna veličina jaja nego kvaliteta:icon_wink:
 

DARIJUS

Dobro znana faca
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
4,138
Jesi siguran kakva ja imam jaja jesu mala ili normalna:(mm):

ma ne kažem ja niš o veličini tvojih jaja, nego da bi to bila bolja vijest nego s ovim kokošjim...:icon_winkle:
 

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,997
Kad su se miš i slon mjenjali za jaja i sretnu se nakon mjesec dana da razmjene nova iskustva pita miš slona kak je bilo veli slon ludo i nezaboravno sve slonice popizdile za malim jajima sve stoje u redu a tebi pita slon ma i kod mene sve mišice popizdile za velikim jajima samo imam velikih problema kad me lovi mačak jako me zanose u zavoju tak da me skoro uhvatil pouka nije bitna veličina jaja nego kvaliteta:icon_wink:

Svaka cast ja samo znam da se na moja jaja ne zale ni na velicinu ni na kvalitetu i uvijek se vracaju i musterije zadovoljne i uvijek dolaze nove musterije:(angel)::8):
@darijus nisam ti ja za novine i za bit neka glavna vijest nevolim ti ja bit slavan to je velika obaveza!!
 
Z

zeleno zagorje

Guest
još ovaj sa fakulteta nije nigdje našao u "stručnoj" literaturi ništa o tome.......za.toga iz fakulteta je pitanje da li je ikad uopče i kokoš držal u rakama , več ju je samo u knjige videl , a trebali bi mu i pitanje postaviti koliko jajci kokoš na dan znese , možda bi fulal, jer mu to možda u knjizi nisu razradili
 

Jajo

Član
Tu od
13 Pro 2010
Poruka
351
dakle nama seljacima to nije ništa neobićno već tzv znanstvenicima koji su komplirali diplome, moja familija se bavi peradarstvom 30 god i to je svakodnevna pojava da se nađe extra malo ili extra veliko jaje pa jaje druge boje ljuske pa jaje bez ljuske samo opna itd
 

farmervg

Aktivni član
Tu od
7 Lip 2010
Poruka
1,421
Evo i kod mene danas malo jaje bilo je i manjih dužina 4cm obujam 3cm idem za ginesa:(clap):
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/407/pict0396.jpg/][IMG]http://img407.imageshack.us/img407/4567/pict0396.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
 

zibba

Član
Tu od
9 Ožu 2012
Poruka
365
Ne kužim, zar nemaju o čemu pisati pa izmišljaju teme. OK vjerujem da je to onima koji žive u gradu, jaja im dolaze iz kutije tako da djeca misle da ih kutije stvaraju, kao i mlijeko, a krava je ljubičasta, neka novost jer su navikli da su jaja standardna. Kod mene se često dogodi takvo što. Imala sam jednom čak jaje koje je bilo veličine mog nokta na palcu ruke, minijaturno. I da sam znala mogla sam fino u novine.
 

mali plavi

Aktivni član
Tu od
24 Srp 2012
Poruka
1,541
hehe takvih kak je ovo od @farmervg smo znali samo parput pronači ali manjega nije bilo ...
 

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Moje kokoske u rano prolece i kasnu jesen nose cudna jaja.Cesto ima sitnih,malo vecih od nokta,a jednom je neka snela jaje u obliku kruske.
 
H

Hrvach

Guest
Opet su ovi bistrani pop..li. Čudi me samo da ljudi od 60g nikad nisu vidli tak nešto. To je normalno da se dogodi isto ko i jaja bez ljuske, s 2 žumanjka itd, ovi s fakulteta su isto pametni. Zeleno zagorje, slažem se, vidli su kokoš samo u knjigama i slikovnicama, a jedino perje s kojim su u kontaktu je ono u jastuku..
 

sumadinac

Član
Tu od
1 Sij 2013
Poruka
815
Moje kokoske u rano prolece i kasnu jesen nose cudna jaja.Cesto ima sitnih,malo vecih od nokta,a jednom je neka snela jaje u obliku kruske.

Evo jaja koje su moje kokoske snele,ovo najvece je normalno,a ova dva su mala,ovo najmanje ima precnik oko1.5-2cm,a ovo drugo je jedno od onih kruskastih.

Uploaded with ImageShack.us
 

Najnoviji postovi

Na vrh