• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Nesiguran ishod trenutnog ministra poljoprivrede (Pada vlada ( ??? ) vol2. )

zwer

Dobro znana faca
Premium
Tu od
15 Ožu 2010
Poruka
1,713
Opet neke kemije po vladi i meni smrdi na nove izbore....

mislim hebe mi se ali konačno smo imali ministra poljoprivrede koji je nešto napravio za malog čovijeka i sad će to razhebat....

:(

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Re: Pada vlada ( ??? ) vol2.

nekako si morali skinuti fokus s agrokora , jer se dosta kuhalo ....i uspjeli su

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

https://www.youtube.com/watch?v=j0Bc4zafZcU

IIIhaaajjjjjjjjjjj.........pada zvijezda padalica, pada, pada, pada.........

Toplo se nadam da neće, da je Plenković ovako staložen razradio i sagledao sve aspekte poteza koji je povukao - a povukao je jedini mogući.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143

Plenković je čovjek niskog morala čim je zbog jednog ministra u stanju opet riskirat nove izbore. To samo dokazuje da je hdz stranka privatnih interesa.

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Moje je mišljenje sasvim suprotno od tvoga - Plenković ima jednog veoma sposobnog čovjeka u čiju stručnost zaista vjeruje. Neće ga se odreći zbog rekla - kazala brundanja koja nisu pravno dokazana. Pogotovo ne sada u ovako kritičnoj situaciji kao što je ova sa Agrokorom, koja utječe i na stabilnost privrede i na stabilnost državnog proračuna, a time i države.
Ima pravo na to - ne ga se odreći, zadržati ga na svoju odgovornost, koju će položiti biraču na slijedećim izborima.

Za sada u oporbi vidim samo lešinare kojima je jedini cilj zgrabiti osobnu korist, a ne dobrobit države.

Vrdoljak mi je posebno dobar - licemjer nad licemjerima - janječa koža na hijeni.

Posljednje uređivanje:

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008

Povukao je ono što neki ne razumiju...
Tko ne razmišlja kao većina,bit će smijenjen...
Nisam MOSTaš(ni bilo koji drugi) ali pokazali su zube i odu glave...to povlači još jednu stvar,a to je da vladajući rade sve za "kolege i kolegijalnost",a to je i plenki izjavio...
I dolazimo do toga da će kolegu zaposliti,a nekolega će dobiti nogu...

Živjelo političko uhljebništvo,jer sve radi za kolegu..
A tako je i ministar gospodarstva "ubačen" zbog kolege todija u vladu kako bi se izdogađalo sve što se izdogađalo,jer znalo se i ohoho prije da takav način poslovanja nije održiv ali nema veze...
Iskreno jesam za nove izbore,i iskreno želim da sadašnji ministar poljoprivrede bude i dalje na toj funkciji i da napokon na vlast dođu oni koji mogu i znaju transparentno voditi državu,a ne po "kolegijalnosti"...

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

Hajde zamisli kola koja vuku četiri konja - tri idu ravno, a jedan vuče unatrag.
Naravno da će biti smijenjen onaj koji radi štetu.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632

Komer,
tvoja zadnja rečenica sadrži kontradiktornosti. Da bi se tvoja želja ispunila, trebalo bi se puuuumo toga promijeniti. Sadašnji ministar poljoprivrede bi trebal osnovati svoju stranku jer među postojećima baš ne nazirem neke koji bi se odrekli "kolegijalnosti" zbog općeg dobra.

Jo,
a kaj ako je ispred ona tri konja velika provalija?

Posljednje uređivanje:

johabica

Iskusan lik
Tu od
8 Tra 2012
Poruka
4,529

To je onda nešto drugo.
Ali ja u Plenkovića vjerujem.:biggrin:
Tim više što u Bernardića ne vjerujem nimalo, on je kao onaj mali vezir koji hoće postati kalif umjesto kalifa pa skakuće u zrak ko lptica skočiloptica od bijesa - od njega nisam čula još nijedne realne rijeći odkada je stao na čelo sdp - a. normalnog tona argumentirane izjave, i njegov dolazak na vlast - koji je jedina realna opcija ako Plenković padne - bude još veće sranje.
A tko drugi ima kadar za vođenje države - MOST? Živi Zid? HNS?, sva ostala šaka jada na političkoj sceni?

ajkula

Dobro znana faca
Tu od
1 Lip 2011
Poruka
3,192

Sve bivše i sadašnje političare pred zid i zatamaniti kao štetoćine,to je jedino riješenje,normalno uz vračanje pokrađene love,ali to je samo moje skromno mišljenje,gruba istina je da smo NAJEBALI,ovo je borba kapitalizma i socijalizma ,ja kapitalizam mrzim pa tako da ne mogu drukčije,kakva j..na demokracija,to je obična prodaja magle kao davnih 90.

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188

Mislim da je Plenković ovim pokazao zrelost i manire dobrog državnika.Bilo je i vrijeme da most sa nekoliko mandata pošalje gde mu je i mjesto u zapečak.Što je most. Grupica ljudi iz Merkovića i okolice koji su slučajno dobili nešto glasova i raznim ucjenama i pritiscima dobili nekoliko ministarstava u kojima nisu napravili ništa.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008

Most je u ovom slučaju korektor a to plenkiju ne odgovara...meni su se i dalje zamjerili kad su trovali da će smanjiti plaće zastupnika na 9999kn..niš od toga..kao ni od kazni za nedolaženje u sabor...

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188

Ma nemže nekoliko ljudi koji neznaju da u Hrvatskoj postoji Podravina i Slavonija da nisu samo mandarine hrvatski proizvod biti nekome korektor.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008

A čuj u ovom slučaju Marić-Todorić izgleda da mogu...tj pokušali su...pa su nadrapali..radi se o tome da ćeš raditi kako "JA" hoću ili letiš...

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188

Pa ako gledaš i na malom seljačkom gospodarstvu ako gazda iznajmi radnike sluša se njega bilo to radnicima krivo ili pravo. Izet F. bi reko da nisu oni da kontaju nego da rade.

MARIETO88

Član
Tu od
22 Lis 2013
Poruka
349

hahah, sprdnja od teme... had-ovci napadaju, mostasi brane...

Plenković radi sve po nalogu europe, nije napravio ni jedan korektan potez za dobrobit države. Most, istina koci neke stvari, ali sa razlogom... Je place i kazne nisu proveli.. zkj? zato jer niko nije htio sam sebi place skresati... Ako cine vladu ne znaci da mogu raditi sve kaj žele, posebno u saboru.
Nisam glasao za most, niti cu..., ali korektini su i u ovoj vladi pa i u prosloj bili. Ocito plenkiju smetaju... ova medijska cenzura je smjesna i placenici koji pljuju po njima.
Inace ja sam u HDZ, pa znate koliko mi je tesko negirati plenkijeve budalastine... ali prije svega sam za pravdu...
Sto se tice necijeg posta da je napravio zreli drzavnicki potez... koliko citam po netu, ova 3 od 4 su najebala zato kaj nisu glasali za odbijanje izglasavanje povjerenja maricu... TO JE NEKOME ZRELO, to mi lici na eazini osnovnega razreda, a i pada cijeli govor o infividualnim misljenjima i demokraciji...
Ko je maric, vi nemate pojma kaj je lik potpisao sve i u hitne procedure slao ne znate.
Kao uvijek ima tu puno visega iza svega toga... vi čitajte novine i solite pameti... ali ko god je u politici razumi kaj se tu radi, ali svima draga glava na rameni :)

Volim ovakve rasprave, jel 90% koje podrzava nebitno koga, jel se eto tako osjecaju.. ce nakon cca 1-2 god.. kad se sjebe sve pljuvati po istima.

Ja eto smatram da je drzava odavno u banani,, te da sa samim plenkijem ce otici brze :)

Eto neka post stoji, ako sam u krivu ispricavam se, ali ako nisam... ko je spreman reci da je pogrijesio... nadam se da sam u krivu i da cu za 5 god ziviti u hr svicarskoj.. sa plenkijem na vrhu :)
pozdrav...

Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188

Mi u Hrvatskoj nemamo za koga glasati. Uvijek biramo da od dva zla biramo manje.Slažem se da mi neznamo o vlasti i vladanju ništa ili vrlo malo. Ali tko god ima glavu da njome razmišlja donosi svoje zaključke i misli da je u pravu.O uspjehu ove vlade govore brojke i to se ne može demantirati.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,632

Pa ako gledaš i na malom seljačkom gospodarstvu ako gazda iznajmi radnike sluša se njega bilo to radnicima krivo ili pravo. Izet F. bi reko da nisu oni da kontaju nego da rade.

Uzel si krivu usporedbu.
Na možeš partnere u vladi uspoređivati s najamnim radnicima na OPG-u.
Nastavi li plenki ovako, eto nam uskoro novog slatkorječivog ćaće.

Kad su se u bivšoj firmi izvlačili novci, gotovo svaki radnik je za to znal. Nažalost nije si mogel pomoći. Meni je nemoguće za povjerovati da čovjek kalibra Marića i njemu slični u prijašnjim vladama, nisu znali za način poslovanja Agrokora. Također je smiješna obrana da vlada ne smije utjecati na to kad se šalje ili ne šalje porezni nadzor u strateške tvrtke.
Najjača leđa imaju siromaki. Oni svakodnevno treniraju nositi teško breme.

Drazenn

Član
Tu od
22 Sij 2013
Poruka
188

Uzel si krivu usporedbu.
Na možeš partnere u vladi uspoređivati s najamnim radnicima na OPG-u.
Nastavi li plenki ovako, eto nam uskoro novog slatkorječivog ćaće.

Kad su se u bivšoj firmi izvlačili novci, gotovo svaki radnik je za to znal. Nažalost nije si mogel pomoći. Meni je nemoguće za povjerovati da čovjek kalibra Marića i njemu slični u prijašnjim vladama, nisu znali za način poslovanja Agrokora. Također je smiješna obrana da vlada ne smije utjecati na to kad se šalje ili ne šalje porezni nadzor u strateške tvrtke.
Najjača leđa imaju siromaki. Oni svakodnevno treniraju nositi teško breme.

Marić je bio 15 čovjek u Agrokora. Dali je on nešto znao o lošim rezultatima u poslovanju mi ne znamo_On već više od dvije godine ne radi u Agrokoru pa za sadašnju situaciju ne snosi nikakvu odgovornost. Po tome bi ispalo tko je god radio u lošoj firmi ili je propala da on kao radnik ništa ne vrijedi. Po meni treba ocijeniti njegov rad u vladi i ako u tom radu ima nepravilnosti treba ga smijeniti a opet ako radi dobro treba ostati. A ocjenu o njegovom radu ne može dati most koji je dobio mrvicu vlasti i odmah je uhljebljivao kumove i prijatelje. Vlada je isto što i dobar muzički orkestar. Dok svi sviraju istu pjesmu muzika je dobra i kad netko od članova benda ne svira istu pjesmu koju je odredio kapelnik njega se mijenja i muzika ide dalje. I nije posao vlade slati poreznu u nijednu tvrtku. Oni se ne trebaju time baviti Kad bi premijer i vlada to radili onda bi za vladavine SDP a sve HDZ ove firme bile nadzirane i obratno.

Na vrh