Re: Pada vlada ( ??? ) vol2.
hahah, sprdnja od teme... had-ovci napadaju, mostasi brane...
Plenković radi sve po nalogu europe, nije napravio ni jedan korektan potez za dobrobit države. Most, istina koci neke stvari, ali sa razlogom... Je place i kazne nisu proveli.. zkj? zato jer niko nije htio sam sebi place skresati... Ako cine vladu ne znaci da mogu raditi sve kaj žele, posebno u saboru.
Nisam glasao za most, niti cu..., ali korektini su i u ovoj vladi pa i u prosloj bili. Ocito plenkiju smetaju... ova medijska cenzura je smjesna i placenici koji pljuju po njima.
Inace ja sam u HDZ, pa znate koliko mi je tesko negirati plenkijeve budalastine... ali prije svega sam za pravdu...
Sto se tice necijeg posta da je napravio zreli drzavnicki potez... koliko citam po netu, ova 3 od 4 su najebala zato kaj nisu glasali za odbijanje izglasavanje povjerenja maricu... TO JE NEKOME ZRELO, to mi lici na eazini osnovnega razreda, a i pada cijeli govor o infividualnim misljenjima i demokraciji...
Ko je maric, vi nemate pojma kaj je lik potpisao sve i u hitne procedure slao ne znate.
Kao uvijek ima tu puno visega iza svega toga... vi čitajte novine i solite pameti... ali ko god je u politici razumi kaj se tu radi, ali svima draga glava na rameni
Volim ovakve rasprave, jel 90% koje podrzava nebitno koga, jel se eto tako osjecaju.. ce nakon cca 1-2 god.. kad se sjebe sve pljuvati po istima.
Ja eto smatram da je drzava odavno u banani,, te da sa samim plenkijem ce otici brze
Eto neka post stoji, ako sam u krivu ispricavam se, ali ako nisam... ko je spreman reci da je pogrijesio... nadam se da sam u krivu i da cu za 5 god ziviti u hr svicarskoj.. sa plenkijem na vrhu
pozdrav...
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk