Neško
Član
- Tu od
- 14 Lis 2011
- Poruka
- 56
Već duže vrijeme pratim ovaj forum i na njemu sam naučio dosta korisnih stvari. Sada sam odlučiio da se učlanim i da zajedno sa vama razmjenjujem iskustva. Inače dolazim iz jednog malog mjesta u Hercegovini (RS, BiH). Oženjen sam,po zanimanju diplomirani pravnik i zaposlen sam u svojoj struci.
Od poljoprivrede bavim se prevashodno voćarstvom, još od 2004. godine i za sada imam 0,2ha šljive, 2ha višnje i 0,2 ha trešnje. Pošred voćarstva bavim se pčelarstvom i imam oko 45 košnica pčela, a ratarstvom i povrtlarstvom samo za svoje potreba.U „slobodno vrijeme“ bavim se lovom i planinarenjem.
Veliki sam ljubitelj poljoprivredne mehanizacije, a posebno one "homemade".
Od mehanizacije posjedujem:
-Trektor IMT 533 godina proizvodnje 1963.
-Prikolicu za traktor,
-Plugove OLT 2x10",
-Cisternu za vodu,
-Korpu (homemade),
-Šizelu (homemade),
-Motokultivator IMT 506,
-Prikolicu za motokultivator,
-Prikolicu-cistrnu za auto (homemade).
Nadam se da ćemo se družiti i kroz razgovor i razmjenu iskustava lakše i jednostavnije riješavati probleme.
Od poljoprivrede bavim se prevashodno voćarstvom, još od 2004. godine i za sada imam 0,2ha šljive, 2ha višnje i 0,2 ha trešnje. Pošred voćarstva bavim se pčelarstvom i imam oko 45 košnica pčela, a ratarstvom i povrtlarstvom samo za svoje potreba.U „slobodno vrijeme“ bavim se lovom i planinarenjem.
Veliki sam ljubitelj poljoprivredne mehanizacije, a posebno one "homemade".
Od mehanizacije posjedujem:
-Trektor IMT 533 godina proizvodnje 1963.
-Prikolicu za traktor,
-Plugove OLT 2x10",
-Cisternu za vodu,
-Korpu (homemade),
-Šizelu (homemade),
-Motokultivator IMT 506,
-Prikolicu za motokultivator,
-Prikolicu-cistrnu za auto (homemade).
Nadam se da ćemo se družiti i kroz razgovor i razmjenu iskustava lakše i jednostavnije riješavati probleme.