Nazalost, danas poslije 16h ugasio se zivot jednog mladica u automobilskoj nesreci kod Stefanca(okolica Cakovca).Naletih na nju nakon par minuta,ispred mene par auta a nekoliko ljudi prilazilo autu u grabi kraj ceste te se vracali,kad smo prosli tocno mjesto nesrece stadoh i upitah kroz prozor(jer su dva ostala da pomognu)jel ima ko u autu i dali je ziv,ima decko ima i puls veli on.Ugasim auto i izidjoh da pomognem te kazem jer ima ko deku da ga pokrijemo i krenuh k autu kroz snijeg do koljena,ugledah mladica s glavom na volanu krvave glave bez vidljivih znakova zivota.Poceo sam razmisljati kako da pomognem jer smo bas prosli tjedan imali kratki kurs prve pomoci no tada zacuh sirenu hitne koja je vec dolazila te se makoh da ne smetam.Kasnije sam cuo da je mladic poginuo na licu mjesta al me sad muci ,da sam stigao tih par minuta ranije dal bi imao sansu da mu pomognem.Zato vas molim dragi prijatelji Vozite opreznije uvjeti su losi,cuvajte se u svakom poslu i pazite,uradite kurs prve pomoci mozete pomoci i sebi i drugima ja sam mozda stigao prekasno mozda bi bilo i uzalud al ostaje mozda... i nestao jedan mladi zivot.:icon_sad::icon_sad::icon_sad: