Do prije godinu dvije sam razmišljao isto kao Bobo i bio sam spreman život dati u obranu svoje teze ali sada odjednom drugačije razmišljam ... Kako se promjenilo moje razmišljanje , pojma nemam , jednostavno je i sada razmišljam kao i ti Mario ... Bitna mi je svaka litra , litra po litra i pun je rezervoar... Naravno da tek sada tako razmišljam kada si mogu priuštiti neki moderni , štedni traktor a prije dok mi je RX bio najbolji na svijetu natezao sam se sa svakim koji bi mi rekao da njegov traktor manje troši od moga ...
Mislim da je razlika u potrošnji puno veča nego Bobo navodi u svom razmišljanju , ne mislim na ovo 2-3-5 litara po satu , to je OK nego na to da mi ne radimo samo tu jednu operaciju oranja godišnje i da samo to množimo sa količinom hektara koje radimo nego su tu i sve druge operacije ( tanjuranje , sjetva , špricanje , transporti raznih vrsta ...) .
Nadam se da če mi moj novi MF trošiti puno manje nego maksimalno izmjerenih 66 litara na hektar oranja sa Fordom , volio bih da bude ok 40 litara na hektar , znači ušteda mi je na 100 hektara oranja 2600 litara goriva , samo na oranju ...